tünaydın kızlar
ebrar ablacım nasılsın ben yarın evime gidiyorum
benide duaya al kanamam cok az geliyor hafta içi biter sanırım okurum bende
canım günaydın çok geçmiş olsun ALLAH yardımcımız olsun
canım benim cok gecmiş olsun rabbim bir daha yaşatmasın inş...hayırlısıyla hamile kalıp saglıklı bebişini kucagına almyı nasip etsin...canımya üzme kendini bu kadar bebegın iyi olsunda gecer bunlar
iyiyim bende hamdolsun pazartesi hastaneye yattım gecesinde düşük yaptım kendi geldi kalan parçalar alındı şimdi iyiyim hamdolsun cumartesi evime eşime kavuşucam onun sevinci var ne yapalım allahtan herşey rabbim sabrını veriyor bu sefer ilki kadar kötü olmadım
eboşum ne güzel ya karıda gördün sonunda burda hic yagmadı...benim yerimede eglenseydin canım...öpüyorum seni...bugün hiç uğruyamadım hayallerimi gerçekleştirdim :))
çamlıcaya çıktı ohhh bir kar vardıki sormayın şimdi ispat olarak avatarıma koyucam bitane
istanbuldan kar manzarası
benim çıkmam gerek gezmeye gidicez doyamadık bugün gezmeyede
gece görüşmek üzere öptümm
derinim inş bu seferki gecikmen bebiştendir seninle karşılaşamadık özledim seni yakız içme tabi en iyisini yapıyosun.rabbim korusun melegini cnm yaaa..
canım benim evet olmadım ama çok agrılarım var..biliyosun hep gecikiyo zaten..gününde geldigi yokkiinşallah dedigin gibi olur tabi ama sanmıyorum.hayırlısı....
tostim yaa seni tebrik edemeden düşük haberini aldım üzüldüm yaa..hakkında hayırlısı cnm.inşallah bi daha böyle bişey yaşamazsın..
derdacım canım selam..Allah kabul etsin ..sende iyisin inş öpüyorum çok.
canom ben okudum az önce duaları..eklicem birazdan kısma tımam mı seni sefiom ben kuzummmmmmmmmmm
anammmm hadi gözünaydın oynadın dimek kartopunu ohhh
kar kalktı bilem zaten kıss kalmadı yerlerde hiç
resminide koymuş karuuu...çılgın seni
kızlar kimseler yok yaff ne bu böyle...ben yemege bi bakam.
canım nasılsın iyisindir inş kendine ve bebişine cok dikkat et allaha emanet ol...# KK Pro ÜyeDerinSu+
# kardelen5233+
# kardelen49
kızlar slm ben dualarımı okudum geçmişede göz attım zati kimse sormamış beni dimek bu nirde diye merak eden olmamış olsun napalım kaderimiz buymuş
amin canımcım beni listeden cıkartın inş. yine giricem listeye allahımın izniyle
ınsallah cnm en kısa zamanda yıne gırersın lısteyeamin canımcım beni listeden cıkartın inş. yine giricem listeye allahımın izniyle
pelincim hayırlısı olsun kuşum ne yapalım inş. bundan sonra herşey daha ii olacak pozitifim inş. herşeyde pozitif olur herşey allahtan hayatımı evliliğimi yaşıycam olacagı varsa zaten olacak en güzel zamanlarımı evliliğimin ilk yıllarını cocuk düşünerek geçirmiycem
erarcım ben okumak isterdim ama hastalanıyorum of ya kızıyorum ben artık ya okuyamıycaksan söyle kardeşim ebrarcım okuyamayanlara yazmayalım bidaha lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?