Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

tünaydın kızlar
ebrar ablacım nasılsın ben yarın evime gidiyorum
benide duaya al kanamam cok az geliyor hafta içi biter sanırım okurum bende

HAYIRLI OLSUN

MART AYI LİSTEMİZ

******************************ANATOLİA***********************7 MART************************
*****************************SEMRAOZSOY*********************8 MART************************
*****************************GARİP***************************10 MART***********************
******************************ELAEZEL*************************13 MART***********************
*****************************KAYRAM*************************16 MART************************
*****************************SUNGER*************************16 MART*************************
*****************************EBRAR_53************************25 MART************************
*****************************DERİNSU*************************?? MART************************
*****************************UĞURBONCUĞUM********************27 MART************************
*****************************NİHANCA*************************27 MART************************
****************************NANELİŞEKER**********************?? MART*************************
*****************************WAY**************************31 MART***************************

NİSAN AYI LİSTEMİZ

******************************SELİNA23************************2 NİSAN***********************
*****************************PELİN67**************************5 NİSAN***********************
*****************************ALEYNA**************************5 NİSAN************************
*****************************EGAL**************************** 6 NİSAN***********************
*****************************ELİXSİR**************************7 NİSAN***********************
*****************************BANU145145***********************7 NİSAN************************
****************************KARDELEN5223********************12 NİSAN***********************

HAMİŞ LİSTEMİZ

********************TUĞCAL*****************/*****************DERDANUR*******************
**********************YABADABADU************************************BİRSEN******************
**********************MIZMIZ******************/******************GELINCIK*********************
******************DİDGOK**********************/**********************SEVTUN****************
***********************QUEEN_BE***************/*******************DAİSY***********************
**********************MİRANDA***************/*******************ZEYNEPKAYGİN*****************
**********************SAMYELİ26**************/

Son düzenleme:
KARDELOŞUM BANUM EKLEDIM KIZLAR INSALLAH SON OLUR
benım net acık olucak mutfakta ıslerım var duada bulunmak ıcın geldım yazamazsam kusurabakmayın arada bakıcam

canım benim cok gecmiş olsun rabbim bir daha yaşatmasın inş...hayırlısıyla hamile kalıp saglıklı bebişini kucagına almyı nasip etsin...
eboşum ne güzel ya karıda gördün sonunda burda hic yagmadı...benim yerimede eglenseydin canım...öpüyorum seni...
derinim inş bu seferki gecikmen bebiştendir seninle karşılaşamadık özledim seni ya
# KK Pro ÜyeDerinSu+
# kardelen5233+
# kardelen49
kızlar slm ben dualarımı okudum geçmişede göz attım zati kimse sormamış beni dimek bu nirde diye merak eden olmamış olsun napalım kaderimiz buymuş
canım nasılsın iyisindir inş kendine ve bebişine cok dikkat et allaha emanet ol...

günaydın kızlar hayırlı cumalar hepinize nasılsınız

canlarım duaya kalmak isterdim ama malum kardeşim bugün izinli zaten zor izin aldım kusura bakmayın şimdiden okuyan arkadaşlardan allah razı olsun dilerim rabbimden benim gibi garibi sevinirdi yğce mevlam sizlerinkinide sevindirsin işşallah tez zamanda benim içinde dua edenlereder allah razı olsun benim hakkımda kat kat helal olsun dualarım sizinle inanın çok kalmak istiyorum ama kalamiyorumki nasıl kalıyım işin kötüsü perşembe günü izinliydi şidi cumaya almışlar iznini kader işte şimdi zor yazıyorum işşallah evime geçerim de söz ilk ben gelicem duaya işşallah affedin ne olur elimde olmayan sebeplerden dolayı çıkmam lazım affedin herkeze güzel bir hafta sonları diliyorum allahım tez zamanda gönlünüzdeki muratlarınızı versin işşallah allahım sevdiklerinizin acısını göstermesin işşallah eger evsen giderse ozaman gelirim işşallah

pelincim hayırlısı olsun kuşum ne yapalım inş. bundan sonra herşey daha ii olacak pozitifim inş. herşeyde pozitif olur herşey allahtan hayatımı evliliğimi yaşıycam olacagı varsa zaten olacak en güzel zamanlarımı evliliğimin ilk yıllarını cocuk düşünerek geçirmiycem

bu arada kızlar elixsirim hepinize cok selam söyledi... yakındada aramızda olcak inş canım arkadaşım...

ARKADAŞLAR SUNGERDEN HABER YOK
onun yerine okuyalımda bitsin ve duayı yapalım
kırıcı olmak istemiyorum ama hassasiyet istediğimi hep dile getirdim artık bişey söylemiycem
tostim canım inşallah tekrar gireceksin listeye enyakın zamanda dua yazarım tabiki canım

ALEYNA için AYETEL KÜRSİ listesi

DERİN.......................15bitti
KARDELOŞ................15bitti
KARDELEN49.............15bitti
BONCUK....................15bitti
DURU........................15bitti
SELİNA......................15bitti
SEVTUN.....................15bitti
ELİXSİR.....................15bitti
KAYRA......................15bitti
BANU........................15bitti
LAGRİMA...................15bitti
GARİP........................15bitti
KARDELENBHR.............15bitti
SUNGER.....................15
GÜNEYCANAN.............15bitti
EBRAR.......................10BİTTİ
ELAEZEL....................10bitti
SAMYELİ...................10bitti
MİRANDA..................10bitti
NANELİŞKR...............10bitti
WAY........................10bitti
DERDA......................10bitti
EBRAR......................10bitti
BİRSEN.....................8bitti

KARDELENBHR için AYETEL KÜRSİ listesi

DERİN.......................15bitti
KARDELEN49.............15bitti
KARDELOŞ...............15bitti
BONCUK...................15bitti
DURU......................15bitti
SELİNA....................15bitti
SEVTUN...................15bitti
ELİXSİR...................15bitti
KAYRA.....................15bitti
BANU.......................15BİTTİ
LAGRİMA..................15bitti
GARİP......................15bitti
ALEYNA...................15bitti
SUNGER...................15
GÜNEYCANAN...........15bitti
EBRAR......................10BTTİ
ELAEZEL...................10bitti
SAMYELİ...................10bitti
MİRANDA..................10bitti
NANELİŞKR................10bitti
WAY........................10bitti
DERDA.....................10bitti
EBRAR.....................10bitti
BİRSEN.....................8bitti

SEVTUN için AYETEL KÜRSİ listesi

EBRAR.....................30bitti
DERİN......................15bitti
KARDELENBHR..........15bitti
KARDELOŞ..............15bitti
BONCUK..................15bitti
DURU.....................15bitti
SELİNA..................15bitti
ELİXSİR.................15bitti
ALEYNA.................15bitti
DERDA..................15bitti
KAYRA..................15bitti
BANU....................15bitti
LAGRİMA...............15bitti
GARİP...................10bitti
SUNGER................10
GÜNEYCANAN........10bitti
EBRAR...................10BİTTİ
ELAEZEL................10bitti
SAMYELİ................10bitti
MİRANDA...............10bitti
NANELİŞKR.............10bitti
WAY.......................10bitti
BİRSEN...................13bitti

kızlar okuyabilcek olan varmı yoksa hepsini ben okuyummu biraz sürebilir 40 tane oyüzden yazıyorum yoksa sorun değil dün 100 tane okudum

evet canım cok haklısın pozitif olmak cok güzel... hem daha yeni evliyiz biz dedigin gibi hayatımızı cocuk üzerine gecirmememiz lazım... inş rabbim ol dedigi zamanda olcak...seni böyle gördügüme sevindim yüregi güzel arkadaşım benim...

erarcım ben okumak isterdim ama hastalanıyorum of ya kızıyorum ben artık ya okuyamıycaksan söyle kardeşim ebrarcım okuyamayanlara yazmayalım bidaha lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…