ya bilmiyom ebuş böbreklerim bile şiş sanki..heryerim ödem toplamış gibi ..ama dıştan bak çok şiş degilim..sadece ben şişlik hissediyorum...test yapmam heralde kuşum...ben aslında çayı içmek istiyorum ama korkuyorum ya...
evet canım,pko dan dolayı dedim ben.
neyse,iyiki sormuşum
evet..bakalım eserse yaparım cano.evet canım,pko dan dolayı dedim ben.
neyse,iyiki sormuşum
canım valla bilmemki naapsan test yapmadan içmekde iyi değil
zor işte bu işler yaa allah yardımcımız olsun
deriiiiin,nerdesin,ya niye yok msn,hofffffff:84:
evet..bakalım eserse yaparım cano.
aynen gulüm ya..amann her ay aynı terane..bişey oldugu yok işte ama yinede olmayan bebegi koruma içgüdüsü var...boşverrr..testte yapmıyom bu ay anasını satiiim
alemsin canım yaahayırlısı sen böyle relakssın gelcek bu bebiş inanki
buarada iksirimi unuttum yazmayı kuzum sayılı gün az kaldı dönüceksin aramıza öpüyorum seni
hıc sorma bacımboncuuummm yatıyon mu kısss.anam sizinde misafirleriniz bitmiii hiç.
şimdiden kolay gelsin fıstıım.bende uzandım koltuga tek elle ne kadar yazablrsem yazıyom...ya bi rahatszlık var eklemlerimde.bacagımı klumu bükmeye gelmiyo acamıyom sonra...yaşlı karular gibiyim bu yaşımda yafffffffbende çareyi yatarak yazmakta buldum
demek askerlık zamanı bellı oldu daha cok varmıs hayırlısıyla gıdıp gelır ınsallah cnm hem bellımı olur belkı hamıs kalırsın esın gıtmedende doğumunu yaparsın ınsallah allah gönlüne göre versın cnmkayracım önceki alıntılarda sanada yazdıgımı sanmışım cnm kçbakma şimdi aklıma geldi...benim ara verme dönemim bitmez canım:))hiçbişey yapmak istemiyorum... doktora daha uzun bi süre gitmicem.zaten kayram,eşimde 2012 de askere gidecek.Allah biliyo ya,o gidip geldikten sonra olmasını istiyorum.şimdi kesinleşti bide hep tecilliydi.tecil bitiyo gidecek.eger ben hamile oldugumda beni bırakıp giderse çok üzülücem.onun yoklugunda ne hamileligimi yaşamak nede dogumumu onsuz yapmak istemem...ama Allahım bilir yinede.
gecmıs olsun bırsencıgım cok yoruyosun kendını hamıs hamıs dıkkatet kendıneteşekkür canımiyi sayılırım bugün şeker testim vardı on yaptırdım bide 2-3 gündür uyuyamıyorum midem ve boğazım yanıyo uykum var uyuyabilirsem tabii yorgunlukta var çıkacam şimdi herkese selam söyle iyigeceler canım dualarımı okudum bide EBRAR kar oynamış inşallah doymuştur SEVTUNUNDA dişi ağrıyomuş aspirin koysun dişine ama coraspirin değil normalinden iyi gelir umarım sende kendine iyi bak iyigeceler canım
cok sevındım cnm senın adına oh sefan olsunherkese iyi geceler
birsoşum merak etmez olurmuyum hemde inanki çok merak ettim hatta dün gece yattım aklıma düştün nerde bu diye ama bugün okadar kısa girdimki fırsatım olmadı yazmaya ayrıca saol kuzum dua için
derinim naber cano nasılsın msn açılmıyomu?
kardeloşum selam canım nasılsın ivet muradıma erdim sonunda
boncukum nasıl ama kar sizin ora kadar olmasada baya kar oynadım bugün
yaw dur hemen gelmesin dükkan açıcam heraldebunca zaman beklemiş bikaç ay daha beklesin.dükkanım oturuşsun o zaman gelsin..hamile halimle dükkan yerleştiremem
ALEYNA için AYETEL KÜRSİ listesi
DERİN.......................15bitti
KARDELOŞ................15bitti
KARDELEN49.............15bitti
BONCUK....................15bitti
DURU........................15bitti
SELİNA......................15bitti
SEVTUN.....................15bitti
ELİXSİR.....................15bitti
KAYRA......................15bitti
BANU........................15bitti
LAGRİMA...................15bitti
GARİP........................15bitti
KARDELENBHR.............15bitti
SUNGER.....................15
GÜNEYCANAN.............15bitti
YEŞİM.......................10
ELAEZEL....................10bitti
SAMYELİ...................10bitti
MİRANDA..................10bitti
NANELİŞKR...............10bitti
WAY........................10bitti
DERDA......................10bitti
EBRAR......................10bitti
BİRSEN.....................8bitti
KARDELENBHR için AYETEL KÜRSİ listesi
DERİN.......................15bitti
KARDELEN49.............15bitti
KARDELOŞ...............15bitti
BONCUK...................15bitti
DURU......................15bitti
SELİNA....................15bitti
SEVTUN...................15bitti
ELİXSİR...................15bitti
KAYRA.....................15bitti
BANU.......................15bitti
LAGRİMA..................15bitti
GARİP......................15bitti
ALEYNA...................15bitti
SUNGER...................15
GÜNEYCANAN...........15bitti
YEŞİM......................10
ELAEZEL...................10bitti
SAMYELİ...................10bitti
MİRANDA..................10bitti
NANELİŞKR................10bitti
WAY........................10bitti
DERDA.....................10bitti
EBRAR.....................10bitti
BİRSEN.....................8bitti
SEVTUN için AYETEL KÜRSİ listesi
EBRAR.....................30bitti
DERİN......................15bitti
KARDELENBHR..........15bitti
KARDELOŞ..............15bitti
BONCUK..................15bitti
DURU.....................15bitti
SELİNA..................15bitti
ELİXSİR.................15bitti
ALEYNA.................15bitti
DERDA..................15bitti
KAYRA..................15bitti
BANU....................15bitti
LAGRİMA...............15bitti
GARİP...................10bitti
SUNGER................10
GÜNEYCANAN........10bitti
YEŞİM...................10
ELAEZEL................10bitti
SAMYELİ................10bitti
MİRANDA...............10bitti
NANELİŞKR.............10bitti
WAY.......................10bitti
BİRSEN...................13bitti
hadi arkadaşlarım göreyim sizi 3 listeyide başarıyla tamamlarsak bundan sonra böyle devam ederiz sürekli dönmüş olur .hepimize çok çabuk sıra gelir
HAYIRLI OLSUN
MART AYI LİSTEMİZ
*****************************ALEYNA*************************6 MARTT************************
******************************ANATOLİA***********************7 MART************************
*****************************SEMRAOZSOY*********************8 MART************************
*****************************GARİP***************************10 MART***********************
******************************ELAEZEL*************************13 MART***********************
*****************************KARDELEN5223********************14 MART************************
*****************************KAYRAM*************************16 MART************************
*****************************SUNGER*************************16 MART*************************
*****************************EBRAR_53************************25 MART************************
*****************************DERİNSU*************************?? MART************************
*****************************UĞURBONCUĞUM********************27 MART************************
*****************************NİHANCA*************************27 MART************************
****************************NANELİŞEKER**********************?? MART*************************
*****************************WAY**************************31 MART***************************
NİSAN AYI LİSTEMİZ
******************************SELİNA23************************2 NİSAN***********************
*****************************PELİN67**************************5 NİSAN***********************
*****************************EGAL**************************** 6 NİSAN***********************
*****************************ELİXSİR**************************7 NİSAN***********************
HAMİŞ LİSTEMİZ
********************TUĞCAL*****************/*****************DERDANUR*******************
**********************YABADABADU************************************BİRSEN******************
**********************MIZMIZ******************/******************GELINCIK*********************
******************DİDGOK**********************/**********************SEVTUN****************
***********************QUEEN_BE***************/*******************DAİSY***********************
**********************MİRANDA***************/*******************ZEYNEPKAYGİN*****************
**********************SAMYELİ26**************/*******************TOSTİ***********************
amma misafirin geliyo seninde ha.hıc sorma bacımgecmıs olsun kız hayırdır bu ne agrısı cokmu yoruluyosun
demek askerlık zamanı bellı oldu daha cok varmıs hayırlısıyla gıdıp gelır ınsallah cnm hem bellımı olur belkı hamıs kalırsın esın gıtmedende doğumunu yaparsın ınsallah allah gönlüne göre versın cnm
gecmıs olsun bırsencıgım cok yoruyosun kendını hamıs hamıs dıkkatet kendıne
cok sevındım cnm senın adına oh sefan olsunburasıda cok fena yaa durmaksızın yagıyor kar ALLAH dısarda olanların yardımcısı olsun cok zor ben hayvanlarada cok üzülürüm bu havada
ne dükkanı kız hadı hayırlı olsun hamıs olda bız yardıma gelırız yerlestırmek ıcın sen meraketme
kardelos demek ıncırlere basladın cnm hadı sıfa olur ınsallah afıyet bal seker olsunbende kıst yapıyor bu kürler asırı tepkı verıyor galıba yumoslar
günaydın kızlar bende bgn erkencıyım temızlık yapcam mısafır gelcek öğlene tabı bu karda gelebılırlerseduada burda olmaya calısıcam ınsallah
başınız sağolsun banu cum,ayrıca geçmiş olsun.Okudum canım bu sefer çok geç oldu kusura bakmayın.Geçmişe bakamadım KBB pazartersi tahlil tekrarı istedi Tsh için ilacım arttı adet oldum ama bu ay olmaz dedi endokrin doktoru tsh 5.5 bakalım ne zaman düzelicek annem bende teyzesi vefat etti vaktim olunca giricem hepinizi öpüyorum.
sanada geçmiş olsun,duaları okuyup okuyamadığınızı keşke daha erken haber verseniz kızlar.kızlar meraba gıremedım bayagıdır hastayım serumlar iğneler çok sıkıldım artık iyileşmek istiyorum dua edın banada dualarımıda okuyamadım ya kusuruma bakmayım aklımda kac gundur okuyamadım bı turlu haber vereyım dedım hadı kendınze dıkkat edınn havalar fena virüssler herbiryerde hoşçakalım
günaydın kızlar hayırlı cumalar.reglim bana göre çok az gelip kesildiği için test yaptım emin olmak için ve negatifti.bilgilendirmek istedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?