Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

bütün kalbimle AMİN diyorum ALLAHIM kabul eder İNŞALLAH

ALLAHIM yalvarırım kabul et sana sıgındım YARABBİM

aleyna ve kardelenbhr arkadaşlarımıza en yakın zamanda bebişlerinin gelmesini, Sevtun kardeşimizinde bebeğine sağlıkla kavuşmasını diliyorum bu mübarek vakitte.

dua eden herkesten allah razı olsun bütün dualara amin diyorum allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah
canım cmlemizden inşallah
allahım kabul etsin dualarımızı
kızlar ben kactım allaha emanet olun benım mısafırler gelır sımdı
kuzum kolay gelsin öpüyorum seni
[ı]slm şekerler...cumanız mübarek olsun...[/ı]
saol leyloşum seninde cuman mübarek olsun
ayrıca duanda kabul olsun inşallah
nasılsın şeker buse nasıl
bütün kalbimle amin diyorum allahım kabul eder inşallah

allahım yalvarırım kabul et sana sıgındım yarabbim

canım inşallah kabul olur hayırlısıyla gelir minişleriniz

dilerim rabbimden peygamber efendimiz gibi güzel bir huy versin yusuf peygamder gibide güzellik nasip etsin işşallah allahım ellerini boş gözlerinde yaş koymasın bedenine bir tohum ektin tez zamanda eli ayagı saglıklı saatli evlatlar nasip et yarabbim bir daha evlat acısı yaşatma yarabbim sevtun kulun sana yatıp kalkıp dua ediyor yarrabbim benim duydugum aşkı benim gibi sevindirdigin kulun sana şükrediyo arkadaşlarımada nasip et allahım benim gibi sevinsinler annelik duygularını yaşasınlar işşallah allah hepinizden razı olsun canlarım hakkınızı helal edin işşallah yavrumun kalp atışlarını görürüm dualarınıza ihtiyacım var ebrarcım canım ben çok okurum gene 50 kadar benim okuduklarım haricinde tabe okunmayanlar olursa eklersin eger okunursada allah rızası için olur kızmazsan bir şey söylücem haddimi aşıyosam kusura bakma ama ebrar yalvarırım ne olur avatarın altındaki yazıyı allah rızası içim degiştir onu her okudugumda çok kötü oluyorum gözlerim doluyo İÇİMİ ACITIYOSUN kurban olurum ben sana kardeşim benim rabbim sana tez zamanda çifter çifter versin işşallah inan hep dualarımdasınız aklımdan hiç çıkmıyosun

amin canım, rabbim duamızı kabul etsin, Aleyna arkadaşımıza hayırlı evlat nasip etsin.

butun kalbimle AMİN diyorum ALLAHIM kabul eder İNŞALLAH

ALLAHIM yalvarırım kabul et YARABBİM AMİN

sağol canım hakkını helal et neolur

helal olsun tatlım sizde helal edin
Canım sorun olmaz okunur nedirki benim kızdığım bildirilmemesi
dün gece 100 tane ayetel kürsi okudum bilsem okunmuycak onlarıda okurdum
ama yok bundan sonra farklı olcak kimse zor durumda kalmasın

aminn, yürekten amin diyorum. arkadaşımızı Kardelene hayırlı evlat nasip etsin...

Tüm kalbimle Aminnnnn diyorum

amin kuzum inşallah rabbim dualarımızı geri çevirmesin evladını sağlıkla kucağına al busefer inşallah
canım içimi acıtıyo ama yaa neyse seni kırmıycam değiştircem canım
duaların için çok saol güzel kalplim allahım gönlüne göre versin

saol bitanem bende busede iyiyiz ebrar teyzesi...az önce hastaneden aradılar..doktor acil il dışına çıkacakmış...usg randevumu 26 sina aldılar ...acayip moralim bozuldu ya...sen nasılsın canım?

allah razı olsun kardeşim benim dedigin gibi işşallah bir daha acısını göztermesin yavrumun yarı yola gelipte elleri boş çıkması çok zor işşallah bebegimi sag saglim alıyım kucagıma ahtım var kurbanının kesicem 41 yasin okutucam bir garip çocugu giydiricem 40 kapıya aşure dagıtıcam allahım işşallah ellerimi bu sefer boş çevirmez allahım sizlerede nasip etsin işşallah

aminn,, sevtuncum bu sefer inşallah kucağına almayı rabbim nasip etsin. İkimizede dikiş atılacak. Allah büyüktür bu sefer yüzümüz güler....

KAYRAM29+ samyeli26 ebrar_53+ alya_26 aleyna84 sevtun2 pelin67 kardelenbhr kardelen49 ugurboncugum kardelen5233

Güzel bacılarım Cumanız hayırlı dualarınız kabul olsun inşallah....

ALLAHIM kabul eder İNŞALLAH AMİN

yalvarırım kabul et ALLAHIM sana sıgındım amin

canım benim helal osun nedemek benim kızdığımda o en az 2 gün önceden haber verilsin öyle değilmi biz bu dualara nekadar yürekten inanıp yapıyoruz haksızmıyım

hayırlı cumalar kızlar RABBİMdualarımızı kabuletsin inş...duanızda benide anmayı unutmayın

bebek bekleme sürelerimiz

DURU..............15 YIL
BANU..............11 YIL
EBRAR.............10YILokundu
YETER.............7 YILokundu
KARDELEN49........6 YILokundu
DERİN.............5,5 YILokundu
KARDELOŞ..........3,5 YILokundu
ALEYNA............3,5 YILokundu
KARDELENBHR.......3 YILokundu
NANELİŞKR.........3 YIL
WAY...............3 YIL
SUNGER............2,5 YIL
ANATOLİA..........2,5 YIL
GÜNEYCANAN........2,5 YIL
GARİP.............2 YIL
BONCUK............2 YIL
EGAL..............2 YIL
LAGRİMA...........2 YIL
ELAEZEL...........19 AY
KAYRAM............1,5 YIL
PELİN.............1,5 YIL
TOSTİ.............1,5 YIL
ELİXSİR...........1 YIL
YEŞİM.............1 YIL
SELİNA............9 AY
MİRANDA...........(HAMİŞ)
BİRSEN............(HAMİŞ)
DERDA.............(HAMİŞ)
SAMYELİ...........(HAMİŞ)
DAİSY............(HAMİŞ)
TUĞÇE............(HAMİŞ)
SEVTUN...........(HAMİŞ)okundu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…