Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

boncugum benim yeni tarih 5 nisan canım eklermisin

tosti İNŞALLAH yeniden girersin listeye evet aslında hayatımızı yaşamalıyız ama yapamıuyorum işte

abla ben okurdum ama hastayım kız

benimde cıkmama lazım duaya canı gönülden aminnnnnn diyoruum allaha emanet olun cok öpüyorum hepinizi banada dua edin kazasız belasız yarime kavuşayım

ALEYNA için AYETEL KÜRSİ listesi

DERİN.......................15bitti
KARDELOŞ................15bitti
KARDELEN49.............15bitti
BONCUK....................15bitti
DURU........................15bitti
SELİNA......................15bitti
SEVTUN.....................15bitti
ELİXSİR.....................15bitti
KAYRA......................15bitti
BANU........................15bitti
LAGRİMA...................15bitti
GARİP........................15bitti
KARDELENBHR.............15bitti
EBRAR.....................15bitti
GÜNEYCANAN.............15bitti
EBRAR.......................10BİTTİ
ELAEZEL....................10bitti
SAMYELİ...................10bitti
MİRANDA..................10bitti
NANELİŞKR...............10bitti
WAY........................10bitti
DERDA......................10bitti
EBRAR......................10bitti
BİRSEN.....................8bitti

KARDELENBHR için AYETEL KÜRSİ listesi

DERİN.......................15bitti
KARDELEN49.............15bitti
KARDELOŞ...............15bitti
BONCUK...................15bitti
DURU......................15bitti
SELİNA....................15bitti
SEVTUN...................15bitti
ELİXSİR...................15bitti
KAYRA.....................15bitti
BANU.......................15BİTTİ
LAGRİMA..................15bitti
GARİP......................15bitti
ALEYNA...................15bitti
EBRAR...................15bitti
GÜNEYCANAN...........15bitti
EBRAR......................10BTTİ
ELAEZEL...................10bitti
SAMYELİ...................10bitti
MİRANDA..................10bitti
NANELİŞKR................10bitti
WAY........................10bitti
DERDA.....................10bitti
EBRAR.....................10bitti
BİRSEN.....................8bitti

SEVTUN için AYETEL KÜRSİ listesi

EBRAR.....................30bitti
DERİN......................15bitti
KARDELENBHR..........15bitti
KARDELOŞ..............15bitti
BONCUK..................15bitti
DURU.....................15bitti
SELİNA..................15bitti
ELİXSİR.................15bitti
ALEYNA.................15bitti
DERDA..................15bitti
KAYRA..................15bitti
BANU....................15bitti
LAGRİMA...............15bitti
GARİP...................10bitti
EBRAR................10bitti
GÜNEYCANAN........10bitti
EBRAR...................10BİTTİ
ELAEZEL................10bitti
SAMYELİ................10bitti
MİRANDA...............10bitti
NANELİŞKR.............10bitti
WAY.......................10bitti
BİRSEN...................13bitti

Son düzenleme:

YA RABBİ
Dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak Sana mahsusdur. Bütün salat ü selamlar rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı Rahmeten lil'A lemin, ResÜ I-i Ekrem ve Nebiyy-i Muhterem Seyyidina-Ebe'l-Kaasım Muhammed Mustafa sallallahü aleyhi ve sellem Efendimiz ve O'nun bütün ashabına olsun.
Benim isteklerim Acizce.Dilim anca buna yetiyor.Allahım Sen Dünyada da Ahirette de en güzel dereceler mertebeler verdiğin bütün hayatını helal ve temiz nimetlerle bezeyip donattığın hesabsızca en güzel cennetini ve en yüksek rızana mazhar olankız ve erkek evlatlar nesiller-zürriyetler nasib eyle. Bizi onlara onları bize hayırlı kıl.bizide Anne-Babalarımıza Hayırlı ve saydığım ve sayamadığım güzel ahlaklar üzere eyle.Muhakkak Sen Dualara En Güzel Şekilde İcabet edensin.Bizlere bunları göster ve hayır ve güzellik üzere ihsan eyle

RABBİM! BAK ELLERİMDE HİÇ BİŞEY YOK ..ELLERİMDE SADECE YOK VAR..VE BEN YOKTAN
VAR ETTİGİN BU ELLERLE SENİN SONSUZ KEREMİNE EL ACMIŞ DUADAYIM..ÇÜNKÜ
BEN DE VAR YOK SENDE İSE YOK YOK ... VE BU YOKLUGUMLA VARINLA HİMAYE ET
VE DUALARINA BENİ DE EKLEYENLERİN DUALARINI KABUL ET {AMİN }

ALLAHIM GÜZEL ARKADASIMIZ ALEYNAMIZA KATINDAN HAYIRLI EVLAT NASİP ET...ELİ AYAGI DÜZGÜN,SAGLIKLI SIHHATLİ,DİNİNE BAGLI,VATANINI SEVEN,ANNE BABASINA SAYGILI ÇOK TATLI BİR EVLAT NASİP ET...SANA AÇILAN ELLERİMİZİ BOŞ ÇEVİRME RABBİM..YANLIZ SENDEN BEKLER YANLIZ SENDEN DİLENİRİZ...YÜREGİ GİBİ GÜZEL ARKADASIMA HAYIRLI BİR NESİL VER,BÜTÜN SIKINTILARINI GİDER ,HAYIRLISIYLA BU AY HAMİLE KALMASINI NASİP ET YARABBİM.OKUDUĞUMUZ AYETEL KÜRSİLERİ VESİLE KIL.
ARKADAŞIMIZ HER DARALDIĞINDA YAR VE YARDIMCISI OL SENİN HERŞEYE GÜCÜN YETER ..AMİN...

AMİN AMİN AMİN YA MUİN BİNLERLE NİHAYETSİZ AMİN

Es-salatu ves-Selamu Ala Rasulüna Muhammedin ve Ala Alihi vesahbibihi Ecmain

Vel-hamdülillahi Rabbil-Alemin

2. ebrar_53+
3. kardelen5233+
4. kardelen49
5. kardelenbhr
6. pelin67
7. KAYRAM29+
8. aleyna84
9. ugurboncugum

biz geldik gene çok şükür kardeşim caniye gitti namaza gelene kadar takılayım hadi bekliyorum amin demeye

YA RABBİ
Dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak Sana mahsusdur. Bütün salat ü selamlar rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı Rahmeten lil'A lemin, ResÜ I-i Ekrem ve Nebiyy-i Muhterem Seyyidina-Ebe'l-Kaasım Muhammed Mustafa sallallahü aleyhi ve sellem Efendimiz ve O'nun bütün ashabına olsun.
Benim isteklerim Acizce.Dilim anca buna yetiyor.Allahım Sen Dünyada da Ahirette de en güzel dereceler mertebeler verdiğin bütün hayatını helal ve temiz nimetlerle bezeyip donattığın hesabsızca en güzel cennetini ve en yüksek rızana mazhar olankız ve erkek evlatlar nesiller-zürriyetler nasib eyle. Bizi onlara onları bize hayırlı kıl.bizide Anne-Babalarımıza Hayırlı ve saydığım ve sayamadığım güzel ahlaklar üzere eyle.Muhakkak Sen Dualara En Güzel Şekilde İcabet edensin.Bizlere bunları göster ve hayır ve güzellik üzere ihsan eyle

ALLAHIM GÜZEL ARKADASIMIZ KARDELENBHRIMIZA KATINDAN HAYIRLI EVLAT NASİP ET...ELİ AYAGI DÜZGÜN,SAGLIKLI SIHHATLİ,DİNİNE BAGLI,VATANINI SEVEN,ANNE BABASINA SAYGILI ÇOK TATLI BİR EVLAT NASİP ET...SANA AÇILAN ELLERİMİZİ BOŞ ÇEVİRME RABBİM..YANLIZ SENDEN BEKLER YANLIZ SENDEN DİLENİRİZ...YÜREGİ GİBİ GÜZEL ARKADASIMA HAYIRLI BİR NESİL VER,BÜTÜN SIKINTILARINI GİDER ,HAYIRLISIYLA BU AY HAMİLE KALMASINI NASİP ET YARABBİM.OKUDUĞUMUZ AYETEL KÜRSİLERİ VESİLE KIL.
ARKADAŞIMIZ HER DARALDIĞINDA YAR VE YARDIMCISI OL SENİN HERŞEYE GÜCÜN YETER ..AMİN...

dilerim rabbimden peygamber efendimiz gibi güzel bir huy versin yusuf peygamder gibide güzellik nasip etsin işşallah allahım ellerini boş gözlerinde yaş koymasın bedenine bir tohum eksin tez zamanda eli ayagı saglıklı saatli işşallah

Son düzenleme:
dilerim rabbimden peygamber efendimiz gibi güzel bir huy versin yusuf peygamder gibide güzellik nasip etsin işşallah allahım ellerini boş gözlerinde yaş koymasın bedenine bir tohum eksin tez zamanda eli ayagı saglıklı saatli işşallah

YA RABBİ

ALLAHIM GÜZEL ARKADASIMIZ SEVTUNUMUZA KATINDAN HAYIRLI EVLAT NASİP ET...ELİ AYAGI DÜZGÜN,SAGLIKLI SIHHATLİ,DİNİNE BAGLI,VATANINI SEVEN,ANNE BABASINA SAYGILI ÇOK TATLI BİR EVLAT NASİP ET...SANA AÇILAN ELLERİMİZİ BOŞ ÇEVİRME RABBİM..YANLIZ SENDEN BEKLER YANLIZ SENDEN DİLENİRİZ...YÜREGİ GİBİ GÜZEL ARKADASIMA HAYIRLI BİR NESİL VER,BÜTÜN SIKINTILARINI GİDER ,HAYIRLISIYLA BEBEĞİNİ SAĞLIKLA KUCAĞINA ALMASINI NASİP ET ,ÇEKTİĞİ SIKINTILARI GİDER YARABBİM BUSEFER SAĞLIKLA HAMİLELİĞİNİ TAMAMLAMAYI NASİP ET .OKUDUĞUMUZ AYETEL KÜRSİLERİ VESİLE KIL.

can gönülden amin dıyorum allahım en kısa zamanda aleyna ve kardelenbhr arkadasımıza katından hayırlı saglıklı evlatlar nasıpetsın
sevtun arkadasımızında hayırlısıyla bebeğini kucagına almayı nasıp etsın cok saglıklı bı sekılde 9 ayını gecırıp mıs kokulusunu kucagına alır ınsallah

sağol canım ALLAH razı olsun amin inşallah

dualara canı gönülden amin diyorum
allahım kardelenve aleynamıza hayırlısıyla hamile kalmayı nasip etsin
sevtunumuzada bebişini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
hepinizden rabbim razı olsun kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…