- 3 Nisan 2010
- 417
- 0
- 96
canım benim oktorda dedi ama ben ısrar ettim bende 3 yıllık evliyim
canım send en de hepımızden allah razı olsun gercekten de ıcımden dılıyorum kıst falan kalmamıstırda mınıgın konar göbusune ınsallahhhhhhcanım kayram bin defa ALLAH razı olsun tatlı su balığım benim
guzel gecsın gunun tatlım ben de yemeklerı yaptım geldımkardelenbhr,kardelen5233+,sevtun2,kardelen49,aleyna84,alya_26,KAYRAM29+,ebrar,kızlar ben cıkıyorum rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inş en kısa zamanda...görüşmek üzre öpüyorum hepinizi
bencede kafaya takma bu arda guzel dualrına amin dıyorumkizlar duanizi allahim kabul eder insss. amiiinnnnnn allah herkeese saglikli nur topu gibi bi bebis nasip eder allahim inss dua eden ve acilan o elleri bos cevirmez insss.
bende bu ay folikasite basladimm ... kizlar hayit tohumunun bana cok faydasi oldu sizee coook tavsiye ederim adet düzensizligine ve agrisi olanlara .ben her ay agridan kivranirdimm hayit tohumunu kullanmaya basladm ve bu ay adettim nasil geldi hic bilemedim bile ve hic agrim olmadi..ve sitrese son kizlarr valla gecen ay cok rahattim kafama birsey takmadim.. ohhh bee ne güzelmis kafa birsey takmadan yasamak herseye tmmm dedim hic ikinci kez düsünmedim hayattam tat almaya basladim yani valla artik öyle olmayi düsünüyorum bu ay hic bisey takmiycam cünkü olan bana oluyoo sonraa...
inşaallah canım inşaallah
oohhh sefan olsun canımmillet kırılıyo kardan burda karın k'si yok.sadece rüzgarlı hava.karı özleyeceğim hiç aklıma gelmezdi
inşaallah canım akşam belli olcak bakalım nolmuş benim yumoşlar
inşaallah canım güzel dileklerin için canı gönülden amin diyorum.
ne kadar pozitifsin bravo walla.çok güzel bir düşünce keşke herzaman böyle pozitif olabilsek.ne güzel tebrik edrim canım seni
aminiiinnnn tüm kalbimle amin diyorum.Rabbim hayırlısını versin tez zamanda kavuştursun yavrusuna inş.
aminnnnnnnn.Allah'ım çok büyük.herşeyin en iyisini en güzelini en hayırlısını yalnız ve yalnız O bilir.kardelenbhr arkadaşımıza da gönlünden geçeni nasip eder inş.dualarımızı kabul etsin Yaradan.
amiiiiiiiiinnnnnnn.Allah'ım kabul etsin.bu sefer bebişi sevtunumu bırakmasın.arkadaşımızın ve tüm sevenlerinin kalbi bir daha aynı acıyla yanmasın inşaallah.Rabbim muradına kavuştursun.Yüce Mevlam hep güzellikler göstersin amiiinnnnn.
Allah kabul etsin canım inşaaallh.bende Eskişehirliyim kız.ayyyy nasıl özledim memlektimi yaaa.kar da kış da olsa yine de insanın memleketi gibisi yok
kızlar biliyorsunuz ben sabahtan öğlene kadar derse gidiyorum o yüzden duaya katılamadım ama canı gönülden aminnn diyorum.Allah'ım inşaallah kabul eder.
kayram da ii dileklerde bulunmuş Allah razı olsun diyorum arkadaşıma.
akşam olsun bir an önce ya bakalım bu ay neler oldu yumoşlarda.arı sütü,bal polen karışımı almıştım onu yedim sabahları aç karnına 1 avuç da fındık tabiii.yumurta sayısını artırıyomuş.gerçekten arttımı bakalım merak ediyorum.
kızlar bi de dün eşim tv de doktordan duymuş,hamile kalmayı düşünen kadının ağzında dolgu varsa çıkarttırması gerekiyomuş.dolguda civa olduğu için bebeğin beyin gelişimin etkilermiş.doğrumudur ki.bende 4 tane var ya onları çıkarttırırsam bu sefer dişler de gider nasıl olcak ki
boncuğum evet çok haklısın ya allahım herkesin yardımcısı olsunhıc sorma bacımgecmıs olsun kız hayırdır bu ne agrısı cokmu yoruluyosun
demek askerlık zamanı bellı oldu daha cok varmıs hayırlısıyla gıdıp gelır ınsallah cnm hem bellımı olur belkı hamıs kalırsın esın gıtmedende doğumunu yaparsın ınsallah allah gönlüne göre versın cnm
gecmıs olsun bırsencıgım cok yoruyosun kendını hamıs hamıs dıkkatet kendıne
cok sevındım cnm senın adına oh sefan olsunburasıda cok fena yaa durmaksızın yagıyor kar ALLAH dısarda olanların yardımcısı olsun cok zor ben hayvanlarada cok üzülürüm bu havada
ne dükkanı kız hadı hayırlı olsun hamıs olda bız yardıma gelırız yerlestırmek ıcın sen meraketme
kardelos demek ıncırlere basladın cnm hadı sıfa olur ınsallah afıyet bal seker olsunbende kıst yapıyor bu kürler asırı tepkı verıyor galıba yumoslar
günaydın kızlar bende bgn erkencıyım temızlık yapcam mısafır gelcek öğlene tabı bu karda gelebılırlerseduada burda olmaya calısıcam ınsallah
banum tsh çok aşırı yüksek değil canım inşallah hemen düşerOkudum canım bu sefer çok geç oldu kusura bakmayın.Geçmişe bakamadım KBB pazartersi tahlil tekrarı istedi Tsh için ilacım arttı adet oldum ama bu ay olmaz dedi endokrin doktoru tsh 5.5 bakalım ne zaman düzelicek annem bende teyzesi vefat etti vaktim olunca giricem hepinizi öpüyorum.
canım demek yaptın testi hayırlısı olsun yinede rahatlamışsındır canımgünaydın kızlar hayırlı cumalar.reglim bana göre çok az gelip kesildiği için test yaptım emin olmak için ve negatifti.bilgilendirmek istedim.
canım benim cok gecmiş olsun rabbim bir daha yaşatmasın inş...hayırlısıyla hamile kalıp saglıklı bebişini kucagına almyı nasip etsin...
eboşum ne güzel ya karıda gördün sonunda burda hic yagmadı...benim yerimede eglenseydin canım...öpüyorum seni...
derinim inş bu seferki gecikmen bebiştendir seninle karşılaşamadık özledim seni ya
canım nasılsın iyisindir inş kendine ve bebişine cok dikkat et allaha emanet ol...
günaydın kızlar hayırlı cumalar hepinize nasılsınız
canım dualar hepimiz için allahım gönlüne göre versinhayırlı cumalar kızlar RABBİMdualarımızı kabuletsin inş...duanızda benide anmayı unutmayın
kuzum pek konuşamadık bugün okadar yoğundumki dua vakticanım doktora gıdecekmıssın ınsallah hersey senın ıcın guzel olur guzel haberler ver bızlerede
oh kuzum benım msn de de burda da resmın cok ama cok tatlı sevıyom senı cılgınım benım
gecmısı okudun da benı gormedınmı dıcektım emmeeee yazmısın unutmamısın ay cok mutlu oldum
heee sen ole hesap yap zaten sole bı laf vardır ya tanrıyı guldurmek ıstıyorsan planlarından bahset dıye sen ıstedıgın kadar plan yap gorcen sen esın gıtmeden dogurcan o bebısı ınsallah kucagında ugurlucan yalnızlıgını paylasacak senınole ınsallahhhhhhhh
canım allah yardımcın olsun cok zro uykusuzluk sole emremıze uzmesın senı
ah kuzum bılmemmı onları allahım bekletmesın tabı bebek yoksa bebek varsa bekletsın bı zahmet 9 ay kadar
bana da banadaaaaaa
canımcım kolay gelsın kazan mubarek olsun mısafırın varmıs ya
canım basınız saolsun allahım sana da sıfalar versın
ınsallah canım allahım kazasız belasız kavustursun yarine :26::26::26:
aleynam duana gonulden amiiiiiiiiiiiiiiiiiiin dıyorum kuzum bıdahakı aya gelsın ınsallah melegın ve hıc ayrılmasın senden ıkı cıhanda da yuzunum akı olsun ınsallah
canım duana gonulden amiiinnnnnnnnnnnn dıyorum ınsallah kıstlerınden kurtulursun ve bebegıne kavusursun en kısa zamanda
sevtuncum allahım sana bırdaha yasatmasın aynı acıyı yavruna kavus tum gusellıklerı onunla yasa ınsallah
sana da hayrılı cumalar bebısım
kızlar esım geldı pc acık ama ben asında yokum yemek hazrlamam gerek
olacak merak etme canoamiiiin rabbim aleyna,kardelenbahar ve sevtun arkadaşlarımıza hayırlı sağlıklı evlatlar nasib etsin inşallah.
seninde ellerine,ağzına sağlık kuşum.
hoş geldin leyloş
olmalı zaten.
yapma yaaa,olsun,geç olsunda güç olmasın tatlım,buse iyi inşallah.
kızlar,ben çıkcam şimdi,herkeze hayırlı cumalar diliyorum.
helal olsun canım sende helal et allahım gönlüne göre versinALLAHIM hepinizden razı olsun kızlar hakkınızı helal edin ALLAHIM dualarımızı kabul eder İNŞALLAH
ALLAHIM sana sıgındım YARABBİM sen cok büyüksün
sende saol canımtekrar sağol canım kolay gelsin
tamam canım listeyi hazırlıycam birazdan görrürsün zatenteşekkür ederim canım bak aklıma ne geldi umudum olsun yaz sakın umudunu yitirme ben bunu bu bebekte hamile kalınca anladım canım canımsın sen benimkız gerçekten koymuş hatun resmi bak bak bak sen kız kar topu oynadınmı kız kocişle bakem kız benim çok olmuştur gitmeyeli çamlıcaya en son eşim mahmut hüdayiye götürmüştü oruya gittim çok istiyorum diye çok dua ettim o gün sonra hamile oldugumu ögrendim duayı yapıcaksan gönülden kalpten yapıcaksın yaradan anlıcak gönülden yapılıcak duayı benim duaları yazınca ben bir ara bakarım ebrarcım kaç tane yazarsan yaz okurum hepicigini ben kaçıyorum allahıma emanetsiniz
gitmeden bir şirinlik yapıyım özlemişinizdir
çamlıcada aşk başka oluyo bebişin doğsunda onuda alın gelin olmamı
allah kabul etsin canım gönlüne sağlıkbende cıkıyorum kızlar kuran okuyacagım isimlerinizi aldım sizin içinde dua edeceğim.Allah kabul eder inş.buarada samyeli bende eskişehirliyim
tamam canımcım saol dşünceli arkadaşımbugün-yarin benim adettim bittiyor beni geri duaya alabilirsin tatlumm.. benim kii 1 haftaa sürüyor yaa bana cok uzunmus gibi gelioo ..
kuzu dikkat et kendine allahım şifa versin akşama görüşürüzcanım dikkat ediyorum ama bu hastalık beni sevdi yalımbırakmıyo pesimi
amin canı yürekten amin diyorum allah kardelen ve aleyna arkadaşimiza göbişlerine bir bebek versin inşlah sevtun arkadimizada hayırlı ve sağlıklı doğum versin de inşlah bebişini kucağına alsın
kızlar kusura bakmayın hasta olduğum için aksamduayı okuduğumu söyleyip çıktım duayada gelemedim yasin okuyacaktım hastaolduğumdan erken okuyamadım ve gelemedim sonra geleyim dedim internette sorun yaşadım bi saat müşteri hizmetleriyle konuşup yaptırdım anca geldim kusura bakmayın
kızlar ben çıkıyorum akşama gelebilirsem muhabbet ederiz sizleri çok özledim ya geçmişide pek okuyamıyorum neyse ben kaçıyorum by kib aeo öpüldünüz
inşaallah canım inşaallah
oohhh sefan olsun canımmillet kırılıyo kardan burda karın k'si yok.sadece rüzgarlı hava.karı özleyeceğim hiç aklıma gelmezdi
inşaallah canım akşam belli olcak bakalım nolmuş benim yumoşlar
inşaallah canım güzel dileklerin için canı gönülden amin diyorum.
ne kadar pozitifsin bravo walla.çok güzel bir düşünce keşke herzaman böyle pozitif olabilsek.ne güzel tebrik edrim canım seni
aminiiinnnn tüm kalbimle amin diyorum.Rabbim hayırlısını versin tez zamanda kavuştursun yavrusuna inş.
aminnnnnnnn.Allah'ım çok büyük.herşeyin en iyisini en güzelini en hayırlısını yalnız ve yalnız O bilir.kardelenbhr arkadaşımıza da gönlünden geçeni nasip eder inş.dualarımızı kabul etsin Yaradan.
amiiiiiiiiinnnnnnn.Allah'ım kabul etsin.bu sefer bebişi sevtunumu bırakmasın.arkadaşımızın ve tüm sevenlerinin kalbi bir daha aynı acıyla yanmasın inşaallah.Rabbim muradına kavuştursun.Yüce Mevlam hep güzellikler göstersin amiiinnnnn.
Allah kabul etsin canım inşaaallh.bende Eskişehirliyim kız.ayyyy nasıl özledim memlektimi yaaa.kar da kış da olsa yine de insanın memleketi gibisi yok
kızlar biliyorsunuz ben sabahtan öğlene kadar derse gidiyorum o yüzden duaya katılamadım ama canı gönülden aminnn diyorum.Allah'ım inşaallah kabul eder.
kayram da ii dileklerde bulunmuş Allah razı olsun diyorum arkadaşıma.
akşam olsun bir an önce ya bakalım bu ay neler oldu yumoşlarda.arı sütü,bal polen karışımı almıştım onu yedim sabahları aç karnına 1 avuç da fındık tabiii.yumurta sayısını artırıyomuş.gerçekten arttımı bakalım merak ediyorum.
kızlar bi de dün eşim tv de doktordan duymuş,hamile kalmayı düşünen kadının ağzında dolgu varsa çıkarttırması gerekiyomuş.dolguda civa olduğu için bebeğin beyin gelişimin etkilermiş.doğrumudur ki.bende 4 tane var ya onları çıkarttırırsam bu sefer dişler de gider nasıl olcak ki
canım inşalah hayırlı haberler alırsın arısütüpolen işe yaramıştır umarım
ya demek yok sizin oralarda bizdede çok yokduda istanbulun enyüksek yerine gittik orda vardı bende tadını çıkardım kuzum .
ya dolgu işine aklım takıldı nasıl oluyo yaa bende 1 tane varda çok olanlar naapsın :26:
ben 5 yıllık evliyim canım 3 yıldır da bebek istiyoruz hatta 3,5 yıl oldu.tekrarmı desem ki yaaa çekiniyorum.
merhaba iyiyiz sağol sen nasılsın?? geçmişteydim anca yazdım kusurabakma.....
iyiyim ben de canım sağol seninle yeni tanışıyoruz galiba.
o geçmiş benimda canıma yetiyo okusam bi türlü okumasam bi türlü.diğer arkadaşlar haksızlık olmasın bakıyım diyorum bu sefer işim çıkıyo bişey yazamadan çıkış yapmak zorunda kalıyorum.bi yoluna koyamadım.maaşallah bizim kızların da çenesi amma düşük mübarek oku oku bitmiyo
bütün dualara canı gönülden aminnnnnnn diyorum..Rabbim tez zamanda bebek versin hepinize...
tamam sen bılırsın bende cekınıyorum aslındabulamadım cnm.. zaten doktora gidiyorum şimdi sonra kullanırım...sağol...
beni sevmiyormusungene unutulmuşum
canımın ıcı olsun bızım gonullerımız bır bılıyorum kı ellerımız yaradana acıldıgında dılımızden bırbırımızın adları dokuluyor agızlarımızdan onu bılmek yeter bıtanem bu arada resımlerın harıka dıgerlerını de en kısa zaman dagormek ısterım
selam canım ben iyiyim biraz başım ğrıyo ama idare ediyoruzkardelenbhr+,lagrima,ebrar_53+,
kızlar nasılsınız
bugünmü gitcektin canım doktorabulamadım cnm.. zaten doktora gidiyorum şimdi sonra kullanırım...sağol...
beni sevmiyormusungene unutulmuşum
paylaşımın için çok saol güzelmişHAYIRLI EVLAD VE SOY İÇİN DUA
Furkan suresinin son bölümün de Cenabı Hak hz,müminlerin niteliklerini sıraladıktan sonra onların Evlad istemek için nasıl dua etmeleri gerektiğini de bildiriyor.
#BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM#
Furkan suresi:
70. Ancak tövbe edip de inanan ve salih amel işleyenler başka. Allah işte onların kötülüklerini iyiliklere çevirir. Allah çok bağışlayandır, çok merhamet edendir.
71. Kim de tövbe eder ve salih amel işlerse işte o, Allah'a, tövbesi kabul edilmiş olarak döner.
72. Onlar, yalana şahitlik etmeyen, faydasız boş bir şeyle karşılaştıkları zaman, vakar ve hoşgörü ile geçip gidenlerdir.
73. Onlar, kendilerine Rabblerinin âyetleri hatırlatıldığı zaman, onlara kör ve sağır kesilmezler.
74. Onlar, "Ey Rabbimiz! Eşlerimizi ve çocuklarımızı bize göz aydınlığı kıl ve bizi Allah'a karşı gelmekten sakınanlara önder eyle" diyenlerdir.
Bu duanın yalın halleri;EY RABBİMİZ BİZE EŞLERİMİZDEN VE ÇOCUKLARIMIZDAN GÖZ AYDINLIĞI LÜTFET VE BİZİ KORUNANLARA ÖNDER EYLE..
رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَاجِنَا وَذُرِّيَّاتِنَا قُرَّةَ أَعْيُنٍ وَاجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِينَ إِمَاماً
DUANIN TÜRKÇE OKUNUŞU:
RABBENA HEB LENA MİN EZVACİNA VE ZÜRRİYYATİNA GURRATE A'YUNİN VEC'ALNA LİL-MÜTTAKİNNE İMAME
canım send en de hepımızden allah razı olsun gercekten de ıcımden dılıyorum kıst falan kalmamıstırda mınıgın konar göbusune ınsallahhhhhh
guzel gecsın gunun tatlım ben de yemeklerı yaptım geldım
bencede kafaya takma bu arda guzel dualrına amin dıyorum
canım ya bende de var bı tane ama galıba cıvadan degıl yanı ebnımkı bembeyaz gozukuyo zaten gecıcı dolgu yapmıstı hala da duruyo yaaa olmasın ole bısey bıde onumu dusunelım canım yaaa
beyaz olanların olduğunu sanmıyorum daha metalik renk olanlar için geçerli sanırım akşam doktora gidince eşim sorcakmış bakalım ne diycekcanım send en de hepımızden allah razı olsun gercekten de ıcımden dılıyorum kıst falan kalmamıstırda mınıgın konar göbusune ınsallahhhhhh
guzel gecsın gunun tatlım ben de yemeklerı yaptım geldım
bencede kafaya takma bu arda guzel dualrına amin dıyorum
canım ya bende de var bı tane ama galıba cıvadan degıl yanı ebnımkı bembeyaz gozukuyo zaten gecıcı dolgu yapmıstı hala da duruyo yaaa olmasın ole bısey bıde onumu dusunelım canım yaaa
aaaaaaaaa niye çekiniyosun canım yanlış anlamazsan sorun ne bebekle ilgili
selam canım ben iyiyim biraz başım ğrıyo ama idare ediyoruz
bugünmü gitcektin canım doktora
bide orda yazan isimler alltta gözüken isimler canım ondan sen yoksundur
paylaşımın için çok saol güzelmiş
benimki geçici değilde beyaz olanlardan nerdeyse 15 yıldır ağzımda aile dişçimiz yapmıştı rahmetli
hala şikayetim yok
canım saol anlayışın içintamam sen bılırsın bende cekınıyorum aslında
boncuğum evet çok haklısın ya allahım herkesin yardımcısı olsun
ben kar yağdığında bayat ekmekleri ıslatıp uygun biyere koyuyorum kuşlar için
bide tavuk filan yediğimizde kesinlikle kemiklerini çöpe atmıyorum ayırıp uygun biyere kediler ,köpekler için bırakıyorum .çünkü bizim burda çöpler konteynırlarda yani ağızlarıda kapalı olduğundan hayvanlar nasiplenemiyo .sanada kolay gelsin canım
banum tsh çok aşırı yüksek değil canım inşallah hemen düşer
peki testi niye tekrarlatıyoki ?yanlışlık filanmı oldu
allahım gönlüne göre versin bitsin sıkıntıların inşallah
buarada başınız saolsun canım
canım demek yaptın testi hayırlısı olsun yinede rahatlamışsındır canım
Peloşum valla çok güzeldi diye diye kartopu oynadım sizinde kulaklarınızı çınlattım eşime anlatıyorum resmimi çekde kızlara nispet yapıyım diyorum
Canım dualar hepimiz için allahım gönlüne göre versin
kuzum pek konuşamadık bugün okadar yoğundumki dua vakti
dimek resimleri beğendin oo hemide başka neresimler var
çılgınım ben çılgınım
Olacak merak etme cano
ayrıca seninde ağzına sağlık bebişim
canımın ıcı olsun bızım gonullerımız bır bılıyorum kı ellerımız yaradana acıldıgında dılımızden bırbırımızın adları dokuluyor agızlarımızdan onu bılmek yeter bıtanem bu arada resımlerın harıka dıgerlerını de en kısa zaman dagormek ısterım
ebrar ablacım benim bebek bekleme sürem 2 yıl oldu listede 1,5 zaman ne cabuk geciyor allah saglık huzur versin nasip kısmet gerisi
beyaz olanların olduğunu sanmıyorum daha metalik renk olanlar için geçerli sanırım akşam doktora gidince eşim sorcakmış bakalım ne diycek
sorun yok güzelim sebepsiz infertilite bizimki.herşey normal ama olmuyo.stres falan da yapmıyorum aslında rahatım yani yine de yok bebişimiz
olabılır canım bızı de bılgılendırırsen cok mutlu olurum tatlım canım sen yıne kafana takmamaya devam et ınsallah olacak ınsallah olcak bır gun bızde dogum yaptık dıye yazacagız bu sayfalarabeyaz olanların olduğunu sanmıyorum daha metalik renk olanlar için geçerli sanırım akşam doktora gidince eşim sorcakmış bakalım ne diycek
sorun yok güzelim sebepsiz infertilite bizimki.herşey normal ama olmuyo.stres falan da yapmıyorum aslında rahatım yani yine de yok bebişimiz
kuzu ben düzelttim sorun yokeboşum alıntıyı gayet duzgun almıstım ama bozuk cıktı kusura bak tamammı hemen duzeltıyorum
dünde gittim bugünde..pteside gidicem..böyle..
Nette buldum paylaşayım dedim..
senınle anlayıs yarıstırmayalım sımdı senın gıbı hatuna anlayıssız davranmak mumkunmucanım saol anlayışın için
kesinlikle öyle emin ol canımcım
hee aslında bi albüm yapıyım diyorum becerebilirsem
düzelttim tostim evet zaman çok çabuk geçiyoyaa
amin kuzum ama ınsallah maddı manevı yıpranmadan gelsın bebıslerımızALLAH yardımcımız olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?