Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

HAYIRLI EVLAD VE SOY İÇİN DUA
Furkan suresinin son bölümün de Cenabı Hak hz,müminlerin niteliklerini sıraladıktan sonra onların Evlad istemek için nasıl dua etmeleri gerektiğini de bildiriyor.
#BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM#
Furkan suresi:
70. Ancak tövbe edip de inanan ve salih amel işleyenler başka. Allah işte onların kötülüklerini iyiliklere çevirir. Allah çok bağışlayandır, çok merhamet edendir.

71. Kim de tövbe eder ve salih amel işlerse işte o, Allah'a, tövbesi kabul edilmiş olarak döner.

72. Onlar, yalana şahitlik etmeyen, faydasız boş bir şeyle karşılaştıkları zaman, vakar ve hoşgörü ile geçip gidenlerdir.

73. Onlar, kendilerine Rabblerinin âyetleri hatırlatıldığı zaman, onlara kör ve sağır kesilmezler.

74. Onlar, "Ey Rabbimiz! Eşlerimizi ve çocuklarımızı bize göz aydınlığı kıl ve bizi Allah'a karşı gelmekten sakınanlara önder eyle" diyenlerdir.

Bu duanın yalın halleri;EY RABBİMİZ BİZE EŞLERİMİZDEN VE ÇOCUKLARIMIZDAN GÖZ AYDINLIĞI LÜTFET VE BİZİ KORUNANLARA ÖNDER EYLE..

رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَاجِنَا وَذُرِّيَّاتِنَا قُرَّةَ أَعْيُنٍ وَاجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِينَ إِمَاماً

DUANIN TÜRKÇE OKUNUŞU:
RABBENA HEB LENA MİN EZVACİNA VE ZÜRRİYYATİNA GURRATE A'YUNİN VEC'ALNA LİL-MÜTTAKİNNE İMAME

canım kayram bin defa ALLAH razı olsun tatlı su balığım benim
canım send en de hepımızden allah razı olsun gercekten de ıcımden dılıyorum kıst falan kalmamıstırda mınıgın konar göbusune ınsallahhhhhh
kardelenbhr,kardelen5233+,sevtun2,kardelen49,aleyna84,alya_26,KAYRAM29+,ebrar,kızlar ben cıkıyorum rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inş en kısa zamanda...görüşmek üzre öpüyorum hepinizi
guzel gecsın gunun tatlım ben de yemeklerı yaptım geldım
bencede kafaya takma bu arda guzel dualrına amin dıyorum

canım ya bende de var bı tane ama galıba cıvadan degıl yanı ebnımkı bembeyaz gozukuyo zaten gecıcı dolgu yapmıstı hala da duruyo yaaa olmasın ole bısey bıde onumu dusunelım canım yaaa

boncuğum evet çok haklısın ya allahım herkesin yardımcısı olsun
ben kar yağdığında bayat ekmekleri ıslatıp uygun biyere koyuyorum kuşlar için
bide tavuk filan yediğimizde kesinlikle kemiklerini çöpe atmıyorum ayırıp uygun biyere kediler ,köpekler için bırakıyorum .çünkü bizim burda çöpler konteynırlarda yani ağızlarıda kapalı olduğundan hayvanlar nasiplenemiyo .sanada kolay gelsin canım
banum tsh çok aşırı yüksek değil canım inşallah hemen düşer
peki testi niye tekrarlatıyoki ?yanlışlık filanmı oldu
allahım gönlüne göre versin bitsin sıkıntıların inşallah
buarada başınız saolsun canım
günaydın kızlar hayırlı cumalar.reglim bana göre çok az gelip kesildiği için test yaptım emin olmak için ve negatifti.bilgilendirmek istedim.
canım demek yaptın testi hayırlısı olsun yinede rahatlamışsındır canım

peloşum valla çok güzeldi diye diye kartopu oynadım sizinde kulaklarınızı çınlattım eşime anlatıyorum resmimi çekde kızlara nispet yapıyım diyorum
hayırlı cumalar kızlar RABBİMdualarımızı kabuletsin inş...duanızda benide anmayı unutmayın
canım dualar hepimiz için allahım gönlüne göre versin
kuzum pek konuşamadık bugün okadar yoğundumki dua vakti
dimek resimleri beğendin oo hemide başka neresimler var
çılgınım ben çılgınım
olacak merak etme cano
ayrıca seninde ağzına sağlık bebişim

aminnn inşaallah cümlemize canım

bulamadım cnm.. zaten doktora gidiyorum şimdi sonra kullanırım...sağol...

beni sevmiyormusun gene unutulmuşum
tamam sen bılırsın bende cekınıyorum aslında

Son düzenleme:
ebrar ablacım benim bebek bekleme sürem 2 yıl oldu listede 1,5 zaman ne cabuk geciyor allah saglık huzur versin nasip kısmet gerisi

kardelenbhr+,lagrima,ebrar_53+,
kızlar nasılsınız
selam canım ben iyiyim biraz başım ğrıyo ama idare ediyoruz
bulamadım cnm.. zaten doktora gidiyorum şimdi sonra kullanırım...sağol...

beni sevmiyormusun gene unutulmuşum
bugünmü gitcektin canım doktora
bide orda yazan isimler alltta gözüken isimler canım ondan sen yoksundur
paylaşımın için çok saol güzelmiş

benimki geçici değilde beyaz olanlardan nerdeyse 15 yıldır ağzımda aile dişçimiz yapmıştı rahmetli
hala şikayetim yok

beyaz olanların olduğunu sanmıyorum daha metalik renk olanlar için geçerli sanırım akşam doktora gidince eşim sorcakmış bakalım ne diycek
aaaaaaaaa niye çekiniyosun canım yanlış anlamazsan sorun ne bebekle ilgili

sorun yok güzelim sebepsiz infertilite bizimki.herşey normal ama olmuyo.stres falan da yapmıyorum aslında rahatım yani yine de yok bebişimiz

dünde gittim bugünde..pteside gidicem..böyle..
nette buldum paylaşayım dedim..

canım saol anlayışın için
kesinlikle öyle emin ol canımcım
hee aslında bi albüm yapıyım diyorum becerebilirsem
ebrar ablacım benim bebek bekleme sürem 2 yıl oldu listede 1,5 zaman ne cabuk geciyor allah saglık huzur versin nasip kısmet gerisi

düzelttim tostim evet zaman çok çabuk geçiyoyaa

ALLAH yardımcımız olsun inşallah

olabılır canım bızı de bılgılendırırsen cok mutlu olurum tatlım canım sen yıne kafana takmamaya devam et ınsallah olacak ınsallah olcak bır gun bızde dogum yaptık dıye yazacagız bu sayfalara

merhabalar herkese..benim bi sorum olcaktı bebek ıstıyoruz ve son bı aydır korunmuyoruz adetımde duzenlı son adetım subatın 26 sında oldu ve 4 gun surdu sonra adetım bıttı ıkı gun sonra basladık calısmalara..su anda acayıp bı sekılde kasıklarım agrıyo göğüslerım şişti yeşil damarlar belirginleşti belimde agrıyo ama daha adetıme cok var sızce erkenmı belırtıler akıntım ve halsızlıgımde var ltf cvppp

ebrarcım geçmiş olsun canım. kızlar konuyu değiştirelim biraz benim eşim hamur işlerimi pek beğenmez gerçi bende beğenmem ama 2 gün önce bir poğaça yaptım inanın bayıldı işyerine bile götürdü

arkadaşlar 2 yıl oldu bende istiyorum 2 hamilelik yaşadım ama elde var sıfır rabbimin dediği olur bundan ötesi yok eee biz niye hayatımızı karartıyoruz bu son hamilelik beni iyice kendime getirdi olursa olur olmazsa olmaz herşey allahın elinde hamdolsun saglıklıyız kimseye muhtaç değiliz bizleri seven eşlerimiz var daha ne olsun bir bebekte olsa mutluluk pekişir olmazsada yapacak bişey yok artık üzülmek yokkk inş.

canım saol anlayışın için
kesinlikle öyle emin ol canımcım
hee aslında bi albüm yapıyım diyorum becerebilirsem

düzelttim tostim evet zaman çok çabuk geçiyoyaa
senınle anlayıs yarıstırmayalım sımdı senın gıbı hatuna anlayıssız davranmak mumkunmu
ALLAH yardımcımız olsun inşallah
amin kuzum ama ınsallah maddı manevı yıpranmadan gelsın bebıslerımız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…