aminnn inşallah..Allah razı olsun sizden...
canım ben aldım gıttı en yakın zaman daypıcam
ohhh ellerine sağlık canım
mersi canımgeçtimi başının ağrısı
meraba arkadaşlar
meraba arkadaşlar
yok be canım öyle ağrı kesici içmeden hayatta geçmez benim baş
dün gecede benim çok ağrıdı ama uykuya dalınca fazla hissetmemiş oldum
ya bende adet olcağım zaman çok ağrır seninde ondan ağrımıştır
kız hemen yapamam dıyetteyım ama 15 gun sonra eger ıkı kılo verdıysem kendıme odul verebılırmısım dr ole dedı o zaman yaparım tamammıbak kayramcım sana hergün sorucam yaptın mı diyeerinmek yok ona göre sana 1 hafta mühlet yaptın yaptın yapmadın patladı gitti
meraba arkadaşlar
kız hemen yapamam dıyetteyım ama 15 gun sonra eger ıkı kılo verdıysem kendıme odul verebılırmısım dr ole dedı o zaman yaparım tamammı
merhaba canım nasılsın
anatolıam senıde altta gruyorum canım adet olmussun cok uzuldum ne dıyecegımı bılemıyorum allahım en kısa zamanda gındersın melegını
ablacım sana da msnde veda etcem
kızlar esım gelır yarım sate ben pılavı yapıyım grusurz allaha emanet olun
canım hayırlı haberler al inşallah canımhıııııım olabilir canım ben yarın doktora gidiyorum bakalım ne diyecek:94:
kız hemen yapamam dıyetteyım ama 15 gun sonra eger ıkı kılo verdıysem kendıme odul verebılırmısım dr ole dedı o zaman yaparım tamammı
merhaba canım nasılsın
anatolıam senıde altta gruyorum canım adet olmussun cok uzuldum ne dıyecegımı bılemıyorum allahım en kısa zamanda gındersın melegını
ablacım sana da msnde veda etcem
kızlar esım gelır yarım sate ben pılavı yapıyım grusurz allaha emanet olun
kızlar şu ebru gündeşin cok güzl sesi ya suan sadece sevdım şarkısını dinliyorum gözyayaşlarımı tutamıyorum harikaaaaaaaaaa
nasılsınız kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
sağol lokum gibi tatlı arkadaşım
kizlar duanizi allahim kabul eder insss. amiiinnnnnn allah herkeese saglikli nur topu gibi bi bebis nasip eder allahim inss dua eden ve acilan o elleri bos cevirmez insss.
bende bu ay folikasite basladimm ... kizlar hayit tohumunun bana cok faydasi oldu sizee coook tavsiye ederim adet düzensizligine ve agrisi olanlara .ben her ay agridan kivranirdimm hayit tohumunu kullanmaya basladm ve bu ay adettim nasil geldi hic bilemedim bile ve hic agrim olmadi..ve sitrese son kizlarr valla gecen ay cok rahattim kafama birsey takmadim.. ohhh bee ne güzelmis kafa birsey takmadan yasamak herseye tmmm dedim hic ikinci kez düsünmedim hayattam tat almaya basladim yani valla artik öyle olmayi düsünüyorum bu ay hic bisey takmiycam cünkü olan bana oluyoo sonraa...
az oluyorum canım demekki.olsa çıkardı.hayırlısı rabbim ne zaman nasip edecekse razıyım.
amin amin amin aleyna ve kardelenbhr arkadaşlarımıza katında hayırlı evlatlar nasip eyle yarabbim.sevtunumuzun da bebişini sen koru sağlıkla doğup annesine babasına bağışla allahım.
canım dikkat ediyorum ama bu hastalık beni sevdi yalımbırakmıyo pesimi
amin canı yürekten amin diyorum allah kardelen ve aleyna arkadaşimiza göbişlerine bir bebek versin inşlah sevtun arkadimizada hayırlı ve sağlıklı doğum versin de inşlah bebişini kucağına alsın
kızlar kusura bakmayın hasta olduğum için aksamduayı okuduğumu söyleyip çıktım duayada gelemedim yasin okuyacaktım hastaolduğumdan erken okuyamadım ve gelemedim sonra geleyim dedim internette sorun yaşadım bi saat müşteri hizmetleriyle konuşup yaptırdım anca geldim kusura bakmayın
kızlar ben çıkıyorum akşama gelebilirsem muhabbet ederiz sizleri çok özledim ya geçmişide pek okuyamıyorum neyse ben kaçıyorum by kib aeo öpüldünüz
inşaallah canım inşaallah
oohhh sefan olsun canımmillet kırılıyo kardan burda karın k'si yok.sadece rüzgarlı hava.karı özleyeceğim hiç aklıma gelmezdi
inşaallah canım akşam belli olcak bakalım nolmuş benim yumoşlar
inşaallah canım güzel dileklerin için canı gönülden amin diyorum.
ne kadar pozitifsin bravo walla.çok güzel bir düşünce keşke herzaman böyle pozitif olabilsek.ne güzel tebrik edrim canım seni
aminiiinnnn tüm kalbimle amin diyorum.Rabbim hayırlısını versin tez zamanda kavuştursun yavrusuna inş.
aminnnnnnnn.Allah'ım çok büyük.herşeyin en iyisini en güzelini en hayırlısını yalnız ve yalnız O bilir.kardelenbhr arkadaşımıza da gönlünden geçeni nasip eder inş.dualarımızı kabul etsin Yaradan.
amiiiiiiiiinnnnnnn.Allah'ım kabul etsin.bu sefer bebişi sevtunumu bırakmasın.arkadaşımızın ve tüm sevenlerinin kalbi bir daha aynı acıyla yanmasın inşaallah.Rabbim muradına kavuştursun.Yüce Mevlam hep güzellikler göstersin amiiinnnnn.
Allah kabul etsin canım inşaaallh.bende Eskişehirliyim kız.ayyyy nasıl özledim memlektimi yaaa.kar da kış da olsa yine de insanın memleketi gibisi yok
kızlar biliyorsunuz ben sabahtan öğlene kadar derse gidiyorum o yüzden duaya katılamadım ama canı gönülden aminnn diyorum.Allah'ım inşaallah kabul eder.
kayram da ii dileklerde bulunmuş Allah razı olsun diyorum arkadaşıma.
akşam olsun bir an önce ya bakalım bu ay neler oldu yumoşlarda.arı sütü,bal polen karışımı almıştım onu yedim sabahları aç karnına 1 avuç da fındık tabiii.yumurta sayısını artırıyomuş.gerçekten arttımı bakalım merak ediyorum.
kızlar bi de dün eşim tv de doktordan duymuş,hamile kalmayı düşünen kadının ağzında dolgu varsa çıkarttırması gerekiyomuş.dolguda civa olduğu için bebeğin beyin gelişimin etkilermiş.doğrumudur ki.bende 4 tane var ya onları çıkarttırırsam bu sefer dişler de gider nasıl olcak ki
hepinizden ALLAH razı olsun kızlar cok sagolun ALLAHIM kabul eder İNŞALLAH AMİNmerhaba iyiyiz sağol sen nasılsın?? geçmişteydim anca yazdım kusurabakma.....
bütün dualara canı gönülden aminnnnnnn diyorum..Rabbim tez zamanda bebek versin hepinize...
kardelen aldım yazdım tarifini defterime yakında misafirim gelirse yaparım bu tarifi sagol canımmalzemeler 1 su bardağı sade gazoz, yarım su bardağı ılık su,250 gr tereyağ, 30 gr yaşmaya veya bir çorba kaşığı toz maya, 1 çorba kaşığı toz şeker, 1 tatlı kaşığı tuz. İç malzemesi neyi seviyosan oYAPILIŞI malzemeleri güzelce karıştır püf noktası unu yavaş yavaş ekliyceksin yumuşak bir hamur olucak yarım saat üzeri örtülü bir şekilde mayalanması beklenecek sonra, hamur 4 eşit parçaya böl her irini tabak büyüklüğünde açıp 8e kesip içine malzemesini koyduktan sonra sigara böreği gibi sarıp üzerine yumurta ve çörek otu sürüp 2. pük noktası yağlanmış tepside yarım saat daha bekletip fırına ver harika oluyo
lagrima gecmiş olsun dr gitmişsin bişe cıkmamasına sevindim canımaminnn inşallah..Allah razı olsun sizden...
ayyy kıyamam kuzum yaa ağlama sil gözlerini allahım dert keder vermesin
allah razı olsun bebekim sizede nasip etsin tez zamanda işşallahaz oluyorum canım demekki.olsa çıkardı.hayırlısı rabbim ne zaman nasip edecekse razıyım.
amin amin amin aleyna ve kardelenbhr arkadaşlarımıza katında hayırlı evlatlar nasip eyle yarabbim.sevtunumuzun da bebişini sen koru sağlıkla doğup annesine babasına bağışla allahım.
canım dikkat ediyorum ama bu hastalık beni sevdi yalımbırakmıyo pesimi
amin canı yürekten amin diyorum allah kardelen ve aleyna arkadaşimiza göbişlerine bir bebek versin inşlah sevtun arkadimizada hayırlı ve sağlıklı doğum versin de inşlah bebişini kucağına alsın
kızlar kusura bakmayın hasta olduğum için aksamduayı okuduğumu söyleyip çıktım duayada gelemedim yasin okuyacaktım hastaolduğumdan erken okuyamadım ve gelemedim sonra geleyim dedim internette sorun yaşadım bi saat müşteri hizmetleriyle konuşup yaptırdım anca geldim kusura bakmayın
kızlar ben çıkıyorum akşama gelebilirsem muhabbet ederiz sizleri çok özledim ya geçmişide pek okuyamıyorum neyse ben kaçıyorum by kib aeo öpüldünüz
işşallah hayırlı haberlerle gelirsin canım benimiyiyim canım ne olsun,çalışıyorum bugün işler daha hafif bende bunu değerlendiriyim sizlere bir merhaba diyim dedim.aslında ders çalışmam gerekiyo ama canım hiç istemiyo.
akşam da doktora gideceğim işte böyle.senden naber nasılsın neler yapıyosun
bebkim ne unutması unuturmuyuz seni sen unutulucak kadınmısın genç yaşta annane olmuşun gines rekorlarına girmişim saydınmı kız bu arada kaç torun varbulamadım cnm.. zaten doktora gidiyorum şimdi sonra kullanırım...sağol...
beni sevmiyormusungene unutulmuşum
amanınmalzemeler 1 su bardağı sade gazoz, yarım su bardağı ılık su,250 gr tereyağ, 30 gr yaşmaya veya bir çorba kaşığı toz maya, 1 çorba kaşığı toz şeker, 1 tatlı kaşığı tuz. İç malzemesi neyi seviyosan oYAPILIŞI malzemeleri güzelce karıştır püf noktası unu yavaş yavaş ekliyceksin yumuşak bir hamur olucak yarım saat üzeri örtülü bir şekilde mayalanması beklenecek sonra, hamur 4 eşit parçaya böl her irini tabak büyüklüğünde açıp 8e kesip içine malzemesini koyduktan sonra sigara böreği gibi sarıp üzerine yumurta ve çörek otu sürüp 2. pük noktası yağlanmış tepside yarım saat daha bekletip fırına ver harika oluyo
hayırlı hafta sonları diliyorum bebekim cuman mubarek olsunmeraba arkadaşlar
canım geçmiş olsun ben başım agrıyınca sag elimi agrıyan yere koyuyorum bildigim duaları yapıyorum geçiyo allahımın izniyle işşallah bebekle bir bakmışsın yaradan nasip etmiş 40 uçurmaya sana gelmişizben kaçtım azcık uzanıyım başım belki geçer
sonra görüşürüz olurmu :80:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?