Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

bak kayramcım sana hergün sorucam yaptın mı diye erinmek yok ona göre sana 1 hafta mühlet yaptın yaptın yapmadın patladı gitti
kız hemen yapamam dıyetteyım ama 15 gun sonra eger ıkı kılo verdıysem kendıme odul verebılırmısım dr ole dedı o zaman yaparım tamammı
meraba arkadaşlar

merhaba canım nasılsın

anatolıam senıde altta gruyorum canım adet olmussun cok uzuldum ne dıyecegımı bılemıyorum allahım en kısa zamanda gındersın melegını

ablacım sana da msnde veda etcem

kızlar esım gelır yarım sate ben pılavı yapıyım grusurz allaha emanet olun

kızlar şu ebru gündeşin cok güzl sesi ya suan sadece sevdım şarkısını dinliyorum gözyayaşlarımı tutamıyorum harikaaaaaaaaaa

nasılsınız kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

tamam canım şimdiden eline sağlık

hıııııım olabilir canım ben yarın doktora gidiyorum bakalım ne diyecek:94:
canım hayırlı haberler al inşallah canım

kuzum kolay gelsin öpüyorum seni bende kaçıcam yemeğim yok ayrıca azcık uzanıyım yaa

kızlar şu ebru gündeşin cok güzl sesi ya suan sadece sevdım şarkısını dinliyorum gözyayaşlarımı tutamıyorum harikaaaaaaaaaa

nasılsınız kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

ayyy kıyamam kuzum yaa ağlama sil gözlerini allahım dert keder vermesin

sağol lokum gibi tatlı arkadaşım

merhaba iyiyiz sağol sen nasılsın?? geçmişteydim anca yazdım kusurabakma.....

bütün dualara canı gönülden aminnnnnnn diyorum..Rabbim tez zamanda bebek versin hepinize...
hepinizden ALLAH razı olsun kızlar cok sagolun ALLAHIM kabul eder İNŞALLAH AMİN
kardelen aldım yazdım tarifini defterime yakında misafirim gelirse yaparım bu tarifi sagol canım
aminnn inşallah..Allah razı olsun sizden...
lagrima gecmiş olsun dr gitmişsin bişe cıkmamasına sevindim canım
ayyy kıyamam kuzum yaa ağlama sil gözlerini allahım dert keder vermesin

sagol ablacım duygulandım bir anda

bende başka topikta turp kürü yaptım sacıma uzaması için faydasını görürüm İNŞALLAH

SACIMDA HAVLU DAMAR TAKILIYOM BUGÜNNNNNNN

allah razı olsun bebekim sizede nasip etsin tez zamanda işşallah

işşallah hayırlı haberlerle gelirsin canım benim
bulamadım cnm.. zaten doktora gidiyorum şimdi sonra kullanırım...sağol...

beni sevmiyormusun gene unutulmuşum
bebkim ne unutması unuturmuyuz seni sen unutulucak kadınmısın genç yaşta annane olmuşun gines rekorlarına girmişim saydınmı kız bu arada kaç torun varonları alıntı yaptım duada olan kankiler sende olsaydın altan senide alıntı ederdik yoksa başka b,r şey yok yane
amanın kız insan bir resmini koyar resmiyle doyuverirdik ellerine saglık bu arada
meraba arkadaşlar
hayırlı hafta sonları diliyorum bebekim cuman mubarek olsun
ben kaçtım azcık uzanıyım başım belki geçer
sonra görüşürüz olurmu :80:
canım geçmiş olsun ben başım agrıyınca sag elimi agrıyan yere koyuyorum bildigim duaları yapıyorum geçiyo allahımın izniyle işşallah bebekle bir bakmışsın yaradan nasip etmiş 40 uçurmaya sana gelmişiz
kayracım bebekim güzel dileklerin için sagolasım kardeş bugün kardeşim evde izinli oldugundan az oturabiliyorum başına kaçırdıgım olduysa affola allahım hepinizden razı olsun haklarınızı helal edim benden yana helal olsun bu arada dişim bugün biraz daha iyi allahıma şükürler olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…