- 3 Nisan 2010
- 417
- 0
- 96
ALLAH yardımcımız olsun inşallah
merhabalar herkese..benim bi sorum olcaktı bebek ıstıyoruz ve son bı aydır korunmuyoruz adetımde duzenlı son adetım subatın 26 sında oldu ve 4 gun surdu sonra adetım bıttı ıkı gun sonra basladık calısmalara..su anda acayıp bı sekılde kasıklarım agrıyo göğüslerım şişti yeşil damarlar belirginleşti belimde agrıyo ama daha adetıme cok var sızce erkenmı belırtıler akıntım ve halsızlıgımde var ltf cvppp
amin canım Allah razı olsun.
Ebracım geçmiş olsun niye ağrıyo başın
kayram akşam eşim sorsun bi şu dolgu işini size yazarım inşaallah.
kızlar ben çıkıyorum birazdan eşim almaya gelcek doktora gitcez.hepinizi çok öptüm Allah'a emanet olun.
canımcım nerden yaptın tarıfı bende oktay ustanın bır kıtabı var pastane pogacası dıye bır tarıf allahım o kadar guzel oluyor kı ozellıkle kasarlı sosıslı ve zeytınlısıebrarcım geçmiş olsun canım. kızlar konuyu değiştirelim biraz benim eşim hamur işlerimi pek beğenmezgerçi bende beğenmem ama 2 gün önce bir poğaça yaptım inanın bayıldı işyerine bile götürdü
arkadaşlar 2 yıl oldu bende istiyorum 2 hamilelik yaşadım ama elde var sıfır rabbimin dediği olur bundan ötesi yok eee biz niye hayatımızı karartıyoruz bu son hamilelik beni iyice kendime getirdi olursa olur olmazsa olmaz herşey allahın elinde hamdolsun saglıklıyız kimseye muhtaç değiliz bizleri seven eşlerimiz var daha ne olsun bir bebekte olsa mutluluk pekişir olmazsada yapacak bişey yok artık üzülmek yokkk inş.
amin canım Allah razı olsun.
kızlar ben çıkıyorum birazdan eşim almaya gelcek doktora gitcez.hepinizi çok öptüm Allah'a emanet olun.
kuzu ben düzelttim sorun yok
canım nededi doktor hayırlı haberler vardır inşallah
canımcım nerden yaptın tarıfı bende oktay ustanın bır kıtabı var pastane pogacası dıye bır tarıf allahım o kadar guzel oluyor kı ozellıkle kasarlı sosıslı ve zeytınlısı
canım cok haklısın dua edıcez gerısını allaha bırakıcaz
saol canım yaa çok değilde biraz ağrıyo işteebrarcım geçmiş olsun canım. kızlar konuyu değiştirelim biraz benim eşim hamur işlerimi pek beğenmezgerçi bende beğenmem ama 2 gün önce bir poğaça yaptım inanın bayıldı işyerine bile götürdü
tostim çok haklısın canım insan bazı şeyleri anlıyo bizaman sonra bende aynı düşünüyorumarkadaşlar 2 yıl oldu bende istiyorum 2 hamilelik yaşadım ama elde var sıfır rabbimin dediği olur bundan ötesi yok eee biz niye hayatımızı karartıyoruz bu son hamilelik beni iyice kendime getirdi olursa olur olmazsa olmaz herşey allahın elinde hamdolsun saglıklıyız kimseye muhtaç değiliz bizleri seven eşlerimiz var daha ne olsun bir bebekte olsa mutluluk pekişir olmazsada yapacak bişey yok artık üzülmek yokkk inş.
nidemek balım yaa bende yapıyom yanlış aradasenınle anlayıs yarıstırmayalım sımdı senın gıbı hatuna anlayıssız davranmak mumkunmu
amin kuzum ama ınsallah maddı manevı yıpranmadan gelsın bebıslerımız
saol tatlışım allah razı olsunamin canım Allah razı olsun.
canım allah korusun ya ne kanserı polıkıstık overmısın sen ben oleyım de onun rahım kalınlastırdıgı ıcın rahım kanserı ne yol acma ıhtımalı var da ondan sordumhiç bir şey demedi daha..farklı bi problemim vardı ondan başladı araştırmaya kan smear aldı 3 5 tane cubuk soktu işte ne bilmiyorum sormadımda..vajinal ultrason da ptesi..güzel öğrendiğim şey diğer problemim artık kanser yapmayacak..ben dikkat ettiğim müddetce cocuk için de bilmiyorum..
ver kız ver bende sana verırırım bu arada ben bgugun yogurt mayaladım hamılelık dusunmeden 100 gun nce dıkat etmek gerekıyormus ya organık besleneyım dedım bıraz da anneme ozendım cok meraklıyım acaba tutacakmıkayramcım tarifi bu siteden almıştım veriyyim mi tarifi
anladım canım negüzel diğer sorunun ortadan kalkar inşallahhiç bir şey demedi daha..farklı bi problemim vardı ondan başladı araştırmaya kan smear aldı 3 5 tane cubuk soktu işte ne bilmiyorum sormadımda..vajinal ultrason da ptesi..güzel öğrendiğim şey diğer problemim artık kanser yapmayacak..ben dikkat ettiğim müddetce cocuk için de bilmiyorum..
oncelıkle ılgılendıgın ıcın tsk ederım..ama hıc boyle olmamıstım ben ya cok kotu hıssedıyorum kendımı ..
canım allah korusun ya ne kanserı polıkıstık overmısın sen ben oleyım de onun rahım kalınlastırdıgı ıcın rahım kanserı ne yol acma ıhtımalı var da ondan sordum
ver kız ver bende sana verırırım bu arada ben bgugun yogurt mayaladım hamılelık dusunmeden 100 gun nce dıkat etmek gerekıyormus ya organık besleneyım dedım bıraz da anneme ozendım cok meraklıyım acaba tutacakmı
anladım canım negüzel diğer sorunun ortadan kalkar inşallah
sende dikkat et bari tatlım smeari ihmal etme çok önemli
rica ederim nedemek peki adetin normalmiydi yani hep 4 günmü olursun üstüne görme filan olmasın canım
canım allah korusun ya ne kanserı polıkıstık overmısın sen ben oleyım de onun rahım kalınlastırdıgı ıcın rahım kanserı ne yol acma ıhtımalı var da ondan sordum
ver kız ver bende sana verırırım bu arada ben bgugun yogurt mayaladım hamılelık dusunmeden 100 gun nce dıkat etmek gerekıyormus ya organık besleneyım dedım bıraz da anneme ozendım cok meraklıyım acaba tutacakmı
gücüm yetip elimden geldiğince ihmal etmiyorum işte..
allah sıfa versın kuzum ınsalla gelır beebgın bır an oncehayır canım pko değil hücre anomalisi vardı 2 sene tedavi görüm ameliyat falan oldum kansere dönüşme ihtimali vardı aslnda hala var da kendime dikkat ettiğim müddetçe yok yani dengeli beslencem sinir stres üzüntü yok,sigara yok, vs işte .. güzel tarafı şuan kötü olan hücreler uyuyor bu zaman zarfında cocuk yapacagız bakalım..ama önce doktor bunu araştırayım dedi sonra..böyle..
tarifi ben verdim veriş o veriş patladı gitti
malzemeler 1 su bardağı sade gazoz, yarım su bardağı ılık su,250 gr tereyağ, 30 gr yaşmaya veya bir çorba kaşığı toz maya, 1 çorba kaşığı toz şeker, 1 tatlı kaşığı tuz. İç malzemesi neyi seviyosan oYAPILIŞI malzemeleri güzelce karıştır püf noktası unu yavaş yavaş ekliyceksin yumuşak bir hamur olucak yarım saat üzeri örtülü bir şekilde mayalanması beklenecek sonra, hamur 4 eşit parçaya böl her irini tabak büyüklüğünde açıp 8e kesip içine malzemesini koyduktan sonra sigara böreği gibi sarıp üzerine yumurta ve çörek otu sürüp 2. pük noktası yağlanmış tepside yarım saat daha bekletip fırına ver harika oluyo
canım inşllah hiç uyanmaz artık allahım şifa versin sana
allah sıfa versın kuzum ınsalla gelır beebgın bır an once
kız yazsana tarıfı ballandırdın ballandırdın hle verde bız de yapalım
canım ben aldım gıttı en yakın zaman daypıcammalzemeler 1 su bardağı sade gazoz, yarım su bardağı ılık su,250 gr tereyağ, 30 gr yaşmaya veya bir çorba kaşığı toz maya, 1 çorba kaşığı toz şeker, 1 tatlı kaşığı tuz. İç malzemesi neyi seviyosan oYAPILIŞI malzemeleri güzelce karıştır püf noktası unu yavaş yavaş ekliyceksin yumuşak bir hamur olucak yarım saat üzeri örtülü bir şekilde mayalanması beklenecek sonra, hamur 4 eşit parçaya böl her irini tabak büyüklüğünde açıp 8e kesip içine malzemesini koyduktan sonra sigara böreği gibi sarıp üzerine yumurta ve çörek otu sürüp 2. pük noktası yağlanmış tepside yarım saat daha bekletip fırına ver harika oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?