Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

garibim diyo başına geçiyosun beni unutuyosun tek kalıyorum diyor ondan birde çok araştırıyosun üzülüyosun diyo bazı şeyleri diye kızıyo neyse canlarım ben çıkıyorum sizleri herzaman bulurum burda konuşmayı ama anacım gidicek memlekete onu zor bulurum seneden seneye onu kırmıyım üzmüyüm yazık elimde bir anacım kaldı zaten kıymetini bilmek lazım demi allahıma emanet olun hatunlar hepinize diyorum topigin gelecekteki anne adayları görüşürüz bebeler :58::58::58::58::58::58:

haklısın cnm annemde bana gelınce kızıo :4: vaktını geçir annenle biz burdayız zaten bebem:16:

canım valla işte bu ay çatlatma iğnesi yaptırdım çalışmaları doktorun dedği tarihlerde yaptık şimdi bekleme aşamasındayım sende ne var ne yok

canım benim inş hayırlsıyla güzel haberi alcaz senden o kadar cok ihtiyacımız varki hamiş haberleri duymaya hatta hepinizden duyarım inş...kardelencim bende ne olsun bu ay korunuyoruz bizde... inş bidaki ay calışmalara başlıycaz:69:

merhaba arkadaşlar bişey sormak istiyorum benim normalde her ay yumurtlama dönemimde göğüslerim şişer ve acımaya başlar ama bu ay hiçöyle olmadı adetime 3 gün kaldı göğüslerim biraz şişti fakat acı falan yok acaba bu ay yumurtlamamış olabilirmiyim

canım arkadaşlarım beni merak etmişsiniz ben daha iyiyim çok şükür
buarada test yaptımm bugün malesef negatif yani ümidim tamamen bitti
buarada KARDELEN49UM çok özür dilerim ya teldede konuştuk unuttum ben ya DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN bitanem dilerim yeni yaşın hayırlı bir evlat getirir sana .iyki tanımışım seni canım:54::54:

Back
X