cibeldemiroglu h.g cnm nasılsın![]()
cnm bnım sağolasın iyiym hamd olsun cuma gunu tahlıl verdım onalrı beklıorum yarın çıkıcak sanırım heyecanla beklıorum sen nasılsın

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cibeldemiroglu h.g cnm nasılsın![]()
cnm bnım sağolasın iyiym hamd olsun cuma gunu tahlıl verdım onalrı beklıorum yarın çıkıcak sanırım heyecanla beklıorum sen nasılsın![]()
garibim diyo başına geçiyosun beni unutuyosun tek kalıyorum diyor ondan birde çok araştırıyosun üzülüyosun diyo bazı şeyleri diye kızıyo neyse canlarım ben çıkıyorum sizleri herzaman bulurum burda konuşmayı ama anacım gidicek memlekete onu zor bulurum seneden seneye onu kırmıyım üzmüyüm yazık elimde bir anacım kaldı zaten kıymetini bilmek lazım demi allahıma emanet olun hatunlar hepinize diyorum topigin gelecekteki anne adayları görüşürüz bebeler![]()
valla bende bu ay çatlatma iğnesi yaptırdım bakalım beklemedeyiz
cnm bnım sağolasın iyiym hamd olsun cuma gunu tahlıl verdım onalrı beklıorum yarın çıkıcak sanırım heyecanla beklıorum sen nasılsın![]()
selam kızlar ben geldim nasılsınız![]()
ay hadi hayırlısı inş.güzel haberler verirsin inş.çok ihtiyacımız var buna dualarımız seninle tatlım![]()
h.b canım bende iyiyim sagol...h.g şekerim ben iyiyim sen nasılsın![]()
sağol canım benim inşallah pelin hoşgeldin canım![]()
h.b canım bende iyiyim sagol...
hoşbulduk canım nasılsın... calışmalar nasıl gidiyo:78:
a.slm cnm hş.g nasılsınnn![]()
canım valla işte bu ay çatlatma iğnesi yaptırdım çalışmaları doktorun dedği tarihlerde yaptık şimdi bekleme aşamasındayım sende ne var ne yok
canım valla işte bu ay çatlatma iğnesi yaptırdım çalışmaları doktorun dedği tarihlerde yaptık şimdi bekleme aşamasındayım sende ne var ne yok
h.b bitanem iyiyim sagol sen nasılsınbu arada kk cok yavaş ya bir saatte gönderiyo yazdıklarımı:84::84:
selam kardelen çalışmalar sanırımmm çat iğnesindennnn önce ve sonra mı dedi doktorunuzzzzz
ben de araştırıyorummmmmm sürekliiiiiiii![]()
canım benim inş hayırlsıyla güzel haberi alcaz senden o kadar cok ihtiyacımız varki hamiş haberleri duymaya hatta hepinizden duyarım inş...kardelencim bende ne olsun bu ay korunuyoruz bizde... inş bidaki ay calışmalara başlıycaz![]()