Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

beniö eşimin ilk ölctüedüğünde sperm sayısı çok düşüktü sonra tvde reklamı olan bitkisel bir ilaç kullandı.be iki ayda yüzde yirmi arttı

öylemi,peki ne ilaci ki bu:26::26:yan etkisi varmi:26::26:pahalimi:26::26:

üzülme canım yaa onun 1 tanesi bile işe yarar :10:

yolunu bulur hem havuc suyu fln var dene bir birde türk kahvesi sipermleri hızlandırıyormuss ilişkiden 1 saat

önce içiricekmişsin:34:

öyle canim haklisin,ama esim cok uzuldu agladi:14::14::14:o aglayinca bende agladim,cok zor bir durum rabbim kimseyi böyle imtian etmesin,evde sessizlik hakim:14::14::14::14:

öyle canim haklisin,ama esim cok uzuldu agladi:14::14::14:o aglayinca bende agladim,cok zor bir durum rabbim kimseyi böyle imtian etmesin,evde sessizlik hakim:14::14::14::14:

ciddimisin canım yaaa :14:

benimkinin de umrunda değil bana bile takıyorum die kızıyooo ama takmamak elde değil

amin cnm ALLAH hepimize versin inşş:14::14::14::14::14::43:

canım bana sorasan öyle ilaçları dr sormadan kullanma derim ama sorununuz çok büyük değil diyorum ya onun bi tanesi bile işe yarar ve sperm varsa her sorun çözülüyo emin ol

garibim birde şöle düşün erkekte sorun oldumu daha kolay asılır belki ama bende mesela kist var devamlı düşük yapıyorum ama kistle alakası yok diyo doktorlar

ve yumurtalıkların tenbel dedi
:14::14::14:
vee dee pkosun dediii :14:

gebe kalıyorum ama ne alakaysaa yani bir sürü sorunum var
:14:
tam 3 kez düşük yaptım:14:

ben öleyimmi
o zaman:43:

canım o kadar stres yapma sperm olduktan sonra bi tedavisi olur elbet ilaçla düzelir merask etme

insallah canim,esime bir ilac vermis ama,söyle bir baktim vitamin ilaci gibi:26::26:

canım bu konuda pek bilgim yok ama hariketlilik var diyosun o iyi bişey bide keciboynuzu falan yedir eşine sperm kalıtesini atttırıyomuş...

bizimde pek bir bilgimiz yok pelincim,%20 si hizli hareketli imis,keciboynuzu pekmezimi:26::26::26:

hayır kesinlikle hiçbir yan etkisi yok clavis panax cevremde kullanan cok kişi var. annemin rahatsızlığında tanıdım bu doktoru.bende içiyorum aynı ilaçtan yumurta gelişimi ve catlamasına yardımcıda oluyo damar acıcı bitkisel takviye netten bakabilirsin.benim eşimin iperleri hem çok yavaştı hem hareketsizi yüzde altmışı. şimdi ileri hareketli yüzde elli üç

garibim birde şöle düşün erkekte sorun oldumu daha kolay asılır belki ama bende mesela kist var devamlı düşük yapıyorum ama kistle alakası yok diyo doktorlar

ben öleyimmi

saçmalama kız kendine gel ne ölmesi daha bana ya bi gelin yada damat doğuracan nereye

insallah canim,esime bir ilac vermis ama,söyle bir baktim vitamin ilaci gibi:26::26:

bizimde pek bir bilgimiz yok pelincim,%20 si hizli hareketli imis,keciboynuzu pekmezimi:26::26::26:

zaten canım erkekteki spermleri vitamin türüğ şeylerle güçlendiriyorlar yemesine dikkat et badem fındık ceviz bol bol yedir keçi boynuzuda tabi bal bide besle ilşte kocanı geçer

ciddimisin canım yaaa :14:

benimkinin de umrunda değil bana bile takıyorum die kızıyooo ama takmamak elde değil

amin cnm ALLAH hepimize versin inşş:14::14::14::14::14::43:

ne bileyim,herkes bebek sorar,ikimizde gerildik artik sorulardan,birde doktor öyle deyince kendini sorumlu hissetti sanirim,duygulandi:14::14:hassastir böcegim benim:48::48::48:

canım bana sorasan öyle ilaçları dr sormadan kullanma derim ama sorununuz çok büyük değil diyorum ya onun bi tanesi bile işe yarar ve sperm varsa her sorun çözülüyo emin ol

haklisin canim doktor zaten bir ilac vermis,allah buyuktur rabbim sizlerede tum isteyenlerede saglikli evlatlar versin:16::16:

ben öleyimmi

kiyamam canim benim yaa,uzulme o bebeklerinde ahirette sana sefaat etmek icin seni cenntte bekliyor olacaklar..dilerim rabbim en yakin zamanda yuzunu guldursun birtanem:16::16::16:

canım hem pekmezini hemde aktardan keciboynuzu al suyunu kaynat eşin icsin...benim eşimde yaptırdı onda sorun olmadıgı icin pek anlamıyorum garipcim ben yüzdelerden ama o kadar üzülme doktorlar caresine bakar...

zaten canım erkekteki spermleri vitamin türüğ şeylerle güçlendiriyorlar yemesine dikkat et badem fındık ceviz bol bol yedir keçi boynuzuda tabi bal bide besle ilşte kocanı geçer

ayy bu halde bile beni guldurdun,canim benim yaaa,rabbim gönlunden geceni versin,yuzunu guldursun..cok iyisiniz kizlar ilgilendiginiz cok cok tesekkur ederim,rabbim razi olsun sizden:16::16::16::16:

ne bileyim,herkes bebek sorar,ikimizde gerildik artik sorulardan,birde doktor öyle deyince kendini sorumlu hissetti sanirim,duygulandi:14::14:hassastir böcegim benim:48::48::48:

haklisin canim doktor zaten bir ilac vermis,allah buyuktur rabbim sizlerede tum isteyenlerede saglikli evlatlar versin:16::16:

kiyamam canim benim yaa,uzulme o bebeklerinde ahirette sana sefaat etmek icin seni cenntte bekliyor olacaklar..dilerim rabbim en yakin zamanda yuzunu guldursun birtanem:16::16::16:

aman da aman kocasınada kıyamaz mış bırak biraz o düşünsün benim ki gibi gamsuız değilmiş ama olsun ben yinede seviyom o gamsız adamı

yaa kızlar salak doktor:63: dediki senin daha cok işi var dedi bana kistin alınıcak rahim

filmin çekilicek zayıflıcan:43::43:

off offf

bide demezmi cok sorunlu bir hastasın diyeee :63:

bana zayıfla diyende benim 3 katım rahat vardır :63:

kendisi bile yeni anne olmus :63:

daha gitmedim ona gitmem deee:63::43::43::43::43:

inş garibiiim hepimiz güleliiimmm:9::9:

kııs ne itirazım olcak belki ben senden kızzalırım ne dersiinnnnnnnnn:82::63:

olur bacım elimde hazır var altı yaşında ama çok kıymetli malum soyumun tek devamı 2. beceremediğim için o kıymetli şöyle bs
eşi biyerdelerden tak bol bol verem kızı sana olurmu

ayy bu halde bile beni guldurdun,canim benim yaaa,rabbim gönlunden geceni versin,yuzunu guldursun..cok iyisiniz kizlar ilgilendiginiz cok cok tesekkur ederim,rabbim razi olsun sizden:16::16::16::16:

dertler ortak olunca bizi en iyi biz anlıyoz canım allah nasip edecek inşallah

canım hem pekmezini hemde aktardan keciboynuzu al suyunu kaynat eşin icsin...benim eşimde yaptırdı onda sorun olmadıgı icin pek anlamıyorum garipcim ben yüzdelerden ama o kadar üzülme doktorlar caresine bakar...

burda turk marketlerinde var keci boynuzu ve pekmezi,gidince ilk isim almak olacak.allah razi olsun canim ilgilendigin icin,insallah rabbim hepimize hayirli evlatlar versin:16::16:

inş garibiiim hepimiz güleliiimmm:9::9:

kııs ne itirazım olcak belki ben senden kızzalırım ne dersiinnnnnnnnn:82::63:
insallah canim,rabbim her daim yuzumuzu guldursun,:1::1::1:

aman da aman kocasınada kıyamaz mış bırak biraz o düşünsün benim ki gibi gamsuız değilmiş ama olsun ben yinede seviyom o gamsız adamı

ne yapsalarda böcuklere kiyilmiyor canim yaaa,allah onlari basimizdan eksik etmesin:43:

Back
X