- 6 Ekim 2008
- 40.406
- 5.083
- 448
- 48
evet canım ya bi tek galiba abiz evde kalmışız.ama çıksakta bizim burda hava çok kötü feci bi yağmur var![]()
bizim buradada egzecek yer yok

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet canım ya bi tek galiba abiz evde kalmışız.ama çıksakta bizim burda hava çok kötü feci bi yağmur var![]()
mersin ilçedeyimsen nerdesin ki canım![]()
mersin ilçedeyim
aslında bayağı büyük bir yer ama öyle gezecek bir yeri yok
selammm kimse vay mııııı![]()
![]()
aaa çok sevindim benim eşim de mersinli mut'tan![]()
canım çok geçmiş olsun allahım şifa versin git dinlen sen yarın duada olmaya çalış olurmu tatlım![]()
![]()
YA RABBİ
Dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak Sana mahsusdur. Bütün salat ü selamlar rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı Rahmeten lil'A lemin, ResÜ I-i Ekrem ve Nebiyy-i Muhterem Seyyidina-Ebe'l-Kaasım Muhammed Mustafa sallallahü aleyhi ve sellem Efendimiz ve O'nun bütün ashabına olsun.
Benim isteklerim Acizce.Dilim anca buna yetiyor.Allahım Sen Dünyada da Ahirette de en güzel dereceler mertebeler verdiğin bütün hayatını helal ve temiz nimetlerle bezeyip donattığın hesabsızca en güzel cennetini ve en yüksek rızana mazhar olankız ve erkek evlatlar nesiller-zürriyetler nasib eyle. Bizi onlara onları bize hayırlı kıl.bizide Anne-Babalarımıza Hayırlı ve saydığım ve sayamadığım güzel ahlaklar üzere eyle.Muhakkak Sen Dualara En Güzel Şekilde İcabet edensin.Bizlere bunları göster ve hayır ve güzellik üzere ihsan eyle
RABBİM! BAK ELLERİMDE HİÇ BİŞEY YOK ..ELLERİMDE SADECE YOK VAR..VE BEN YOKTAN
VAR ETTİGİN BU ELLERLE SENİN SONSUZ KEREMİNE EL ACMIŞ DUADAYIM..ÇÜNKÜ
BEN DE VAR YOK SENDE İSE YOK YOK ... VE BU YOKLUGUMLA VARINLA HİMAYE ET
VE DUALARINA BENİ DE EKLEYENLERİN DUALARINI KABUL ET {AMİN }
ALLAHIM GÜZEL ARKADASIMIZ GARİBİMİZE KATINDAN HAYIRLI EVLAT NASİP ET...ELİ AYAGI DÜZGÜN,SAGLIKLI SIHHATLİ,DİNİNE BAGLI,VATANINI SEVEN,ANNE BABASINA SAYGILI ÇOK TATLI BİR EVLAT NASİP ET...SANA AÇILAN ELLERİMİZİ BOŞ ÇEVİRME RABBİM..YANLIZ SENDEN BEKLER YANLIZ SENDEN DİLENİRİZ...YÜREGİ GİBİ GÜZEL ARKADASIMA HAYIRLI BİR NESİL VER,BÜTÜN SIKINTILARINI GİDER ,HAYIRLISIYLA BU AY HAMİLE KALMASINI NASİP ET YARABBİM.OKUDUĞUMUZ AYETEL KÜRSİLERİ VESİLE KIL.
ARKADAŞIMIZ HER DARALDIĞINDA YAR VE YARDIMCISI OL SENİN HERŞEYE GÜCÜN YETER ..AMİN...
AMİN AMİN AMİN YA MUİN BİNLERLE NİHAYETSİZ AMİN
Es-salatu ves-Selamu Ala Rasulüna Muhammedin ve Ala Alihi vesahbibihi Ecmain
Vel-hamdülillahi Rabbil-Alemin
beni merak eden kardeşlerime öncelikle teşekkür ederim öncelikle eşimle barıştım ama halen için kırıksevtunum esinle barismana cok sevindim canim..olur böyle seyler..bizim oralarda özlu bir söz vardir:hergun bal yiyen baldan usanir derler..evliliklerde hergun tatli olmuyor,arada tartisinca insan kiymetini daha iyi anliyor birbirinin...insallah birdaha böyle sIKintilar yasamzsiniz tatlim..rabbim yuvana huzur versin..hayirli evlatlar ile senlendirsin canim...
masallah sevtunum yaa demek 54 gun oruc tuttunbenim de birsuru borclarim var...ahhh su tembellik yokmu ahhhh,bir kurtulabilsem de ödesem borclarimi
insallah en yakin zamanda evin biterde gecersin evine,insanin evi gibisi yok sekerim..bu arada ablan geliyormus,senin ablanda gurbette heraldebenim ablamda uzak,yilda 1 kere anca görusuyoruz
![]()
kız alıntıları aldı silindi be önceki mesajı gene yayınladı çıldırıcim he al başına beleyı gene yaz işin yoksa yavru kızıyo olmasa gene yazıcemde yazamıyomki
EBRARCIM anacıgıma selamını süledim teşekkür ederim beni merak etmişin bebem
semracım az kaldı dişini sık kavuşmamıza inananın bende çok özlüyorum sizlerle konuşmayı ama olmuyo olamıyo
garipcim canım evet 54 gün tuttumda 7 günüm kaldı işşallah bitede borçlarım kurtulu-rum günahımız çok zaten bari aklımız başımızdayken tutalımda borçlarımız kalmaz
beni merak eden kardeşlerime teşekkür ederim bana laf atanları unuttuysam kusura bakmayın kardeşim odada rahat yazamıyorum işi varmış ben çikiyorum vakit buldukça girerim![]()
kuzum tek gidip çift dönmek nasip olsun inşşşşşşşşşşşşmerhaba kıslar nasılsınız bakalım ben bugun 2. Iğneleımıde
vurdum hayırlısıyla olgun olgun kalıtelı kalıtelı yumurtalarım olsun ınsallh
follukta :)))))
slm kıslar nasılsınız
daha öncede yazdım bidaha giremedim,
hala biçözüm bulamadık ya yardım edin lütfen bende anne olmak istiyorumm
kuzum tek gidip çift dönmek nasip olsun inşşşşşşşşşşşş
inşş rabbim daha fazla bekletmez
bebişini gönderir![]()
canım cok sevındım arkadasına ama ılac alması hıc ıyı olmamıs kuzum ya ınsallah bısey olmazsaol saol canım geçti çok şükür ameliyat oldu gayet iyi geçti ve evleri çok kalabalık olduğu için cuma akşamı benim eve getirdim arkadaşımı miğdesi çok bulanıyodu ben hamile olabileceğinden şüphelendim bi test yaptık hamiiiiişşşşşşama çokta korkuyoruz tabi birsürü ilaç içti antibiyotik falan e ameliyatta oldu anestzi aldı ama ben inanıyorum yinede bebişinin sağlıklı olacağına bu arada şunuda ekliyim ben 21 yıldır görüşüyorum bu arkadaşımla ve dr ona bebeğin olmayacak asla demişlerdi hormonları sürekli değişiklik gösterir rahim duvarı aşırı kalınlaşmış vs bi çok sorunu vardı işte ama hamile şuan inanamadık çok mutluyduk taki az önce onu evine geri bırakıncaya kadar sürdü benim mutluluğum çünkü çok ağrım var sanırım regl olucam bugün yada yarın
![]()
bu arada duada bulunamadım tabi ben ama dualarım etmiştim sevtun ve garip için canı gönülden yürekten binlerce defa AMİN....Allah'ım en kısa zamanda hepimize nasip etsin inşallah....
canım ınsallah hersey gonlunce olurmerhaba kıslar nasılsınız bakalım ben bugun 2. iğneleımıde
vurdum hayırlısıyla olgun olgun kalıtelı kalıtelı yumurtalarım olsun ınsallh
follukta :)))))