öncelikle miranda adına çok sevindim allah hayırla kucağına almayı nasip etsin daha sonra elixsir için duayı okumuştum ama bildiremedim benim için de duayı okuyan ve amin diyen herkezden allah razı olsun niye uzun zaman gelmediğime gelince canımın yarsı olan kayınbabamı kaybettim gurbette haberini alınca bitmedi o yollar kocamla nasıl memlekete gittik bilmiyorum gittiğimizde yoğun bakım daydı gittim zorlada olsa girdim yanına baba ben geldim dedim bağırdım sesimin sonuna kadar kalk dedim ama kalkmadı tutmadı elimden kızımı ve beni o kadar severdiki ben gelelne kafdar sesimi duyana kadar can vermedi geldim elini tuttum öptüm bi saat ve sonra öldü onu ben çok özlerim acısı her geçen gün artıyo hiç azalmıyo yaaa o benim babam dı babam ben daha ömrümde öyle sevgi dolu bir kayınbaba tanımadım beni hergün arardı şimdi nasıl arayacak kim arayacak her şeyi çok hızlıydı ölümüde aynen öyle oldu çok cabuk hep sana kurban olurum derdi herşeyi çok çabuktu ve çok cabukta öldüğ zaten hayat o kadar boş ki ölüm o kadar yakın ki anlatamam özledim babamı çoooooooook özledim gurbet çooooooookkkkk zoooooorrrr neyse işte böyle canımın bi yarısını koydum toprağa gelirken gittim mezarına karlar yağmış üstüne o soğuğu sevmezdiki yanlızlıktan korkardı ama şimdi hem soğukta hem yanlız dua edin ona olmaz mı![]()
başınız sağ olsun allahım mekanını cennet eylesin korduğundan kurtarsın sizde sabır versin