Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

öncelikle miranda adına çok sevindim allah hayırla kucağına almayı nasip etsin daha sonra elixsir için duayı okumuştum ama bildiremedim benim için de duayı okuyan ve amin diyen herkezden allah razı olsun niye uzun zaman gelmediğime gelince canımın yarsı olan kayınbabamı kaybettim gurbette haberini alınca bitmedi o yollar kocamla nasıl memlekete gittik bilmiyorum gittiğimizde yoğun bakım daydı gittim zorlada olsa girdim yanına baba ben geldim dedim bağırdım sesimin sonuna kadar kalk dedim ama kalkmadı tutmadı elimden kızımı ve beni o kadar severdiki ben gelelne kafdar sesimi duyana kadar can vermedi geldim elini tuttum öptüm bi saat ve sonra öldü onu ben çok özlerim acısı her geçen gün artıyo hiç azalmıyo yaaa o benim babam dı babam ben daha ömrümde öyle sevgi dolu bir kayınbaba tanımadım beni hergün arardı şimdi nasıl arayacak kim arayacak her şeyi çok hızlıydı ölümüde aynen öyle oldu çok cabuk hep sana kurban olurum derdi herşeyi çok çabuktu ve çok cabukta öldüğ zaten hayat o kadar boş ki ölüm o kadar yakın ki anlatamam özledim babamı çoooooooook özledim gurbet çooooooookkkkk zoooooorrrr neyse işte böyle canımın bi yarısını koydum toprağa gelirken gittim mezarına karlar yağmış üstüne o soğuğu sevmezdiki yanlızlıktan korkardı ama şimdi hem soğukta hem yanlız dua edin ona olmaz mı:58::58::58::43::43::43::43:

başınız sağ olsun allahım mekanını cennet eylesin korduğundan kurtarsın sizde sabır versin

anaam sevtun hoşgeldin kız ilk defa denk geldim uzun zamandır.napıyon kız ablanla hasret gideriyondur kesin başka napıyon yani.

gecenin bu vaktinde burdayım :27:çok yorgunum ama size haber vermedende edemedim .
bizim ufak misafir hasta oldu dün ve bugün annesinede banada hayatı zehir etti ya inanmazsınız ama ben hayatımda görmedim böyle bişey hem sevimli hem yaramaz nasıl anlatılır aslında anlatmaklada olmaz ama normal bir çocuk değil .annesinede acıdım inanın .bugün doktora götürdük kızıl olmuş .iğne ilaç vs. işte .ay kızlar varya kafamı toparlayıp yazamıorum inanın okadar yorgunum .buarada annecim hasta oldu onada gidemedim aklım onda :43:bugün oda hastanelerdeydi .ALLAHIM nerde hasta varsa şifa versin .
hepinizi çok özledim enkısa zamanda kavuşuruz umarım .
DERYAM türkiyeye geliyomuşsun hadi hayırlısı balım sağlıkla gelip sağlıkla dön .herşey kalbinden geçen gibi olsun.bende çok özliycem bitanem görüşemedik üzüldüm ama elde olmayan sebepler işte .canımıniçi ALLAHA emanetsin çok öpüyorum seni kendine çok iyi bak iyi düşün iyi olsun balım .

hanımlar geçmişe hiç bakamıyorum aslında merakda ediyorum ama böyle oldu malesef .hepiniz çok iyisinizdir umarım .herkesi çok çok öpüyorum .kendinize iyi bakın :38::38:
allahım sana kolaylık versin bebem bebeşede şifa işşallah ösleniyo demi topik ah ben ne özledim bilemzesin be:59::59::59::59::59:
öncelikle miranda adına çok sevindim allah hayırla kucağına almayı nasip etsin daha sonra elixsir için duayı okumuştum ama bildiremedim benim için de duayı okuyan ve amin diyen herkezden allah razı olsun niye uzun zaman gelmediğime gelince canımın yarsı olan kayınbabamı kaybettim gurbette haberini alınca bitmedi o yollar kocamla nasıl memlekete gittik bilmiyorum gittiğimizde yoğun bakım daydı gittim zorlada olsa girdim yanına baba ben geldim dedim bağırdım sesimin sonuna kadar kalk dedim ama kalkmadı tutmadı elimden kızımı ve beni o kadar severdiki ben gelelne kafdar sesimi duyana kadar can vermedi geldim elini tuttum öptüm bi saat ve sonra öldü onu ben çok özlerim acısı her geçen gün artıyo hiç azalmıyo yaaa o benim babam dı babam ben daha ömrümde öyle sevgi dolu bir kayınbaba tanımadım beni hergün arardı şimdi nasıl arayacak kim arayacak her şeyi çok hızlıydı ölümüde aynen öyle oldu çok cabuk hep sana kurban olurum derdi herşeyi çok çabuktu ve çok cabukta öldüğ zaten hayat o kadar boş ki ölüm o kadar yakın ki anlatamam özledim babamı çoooooooook özledim gurbet çooooooookkkkk zoooooorrrr neyse işte böyle canımın bi yarısını koydum toprağa gelirken gittim mezarına karlar yağmış üstüne o soğuğu sevmezdiki yanlızlıktan korkardı ama şimdi hem soğukta hem yanlız dua edin ona olmaz mı:58::58::58::43::43::43::43:

başın sag olsun bebem allahım mekanını cennet yapar işşallah benimde babacım vefat etti oda hiç sevmezdi soguku defnettigimiz akşam bir yagmur yagdı anacım dediki rahmetli babacıgıma canım yagmuru çok severdin bak yaradan seni okadar seviyoki üstüne yagmur yagdırıyo hem dedi hem agladı anlarım acısını allahım sabır versin sonrada tekrardan başımız sagolsun arkadaşım:14::14::14:

kayracım güle güle git güle güle gel bebem allahım tez zamanda şifa versin herşey gönlünce olur işşallah canım benim:48::48::48::48: garipcim ablam geldi ama burdaki ablama kalmaya gitti sonra görüşücez artık yavruyla bende kalmaya gidicem allahım bütün kavuşamayanları kavuştursın işşallah bebem:16::16::16::16::16:allahıma emanet olun canlarım ben çıkıyorum benim yavru gene çıldırdı:18::18::18::18: malesef bagırıyo içerden beni ösleyin anacım :58::58::58::58:

anaam sevtun hoşgeldin kız ilk defa denk geldim uzun zamandır.napıyon kız ablanla hasret gideriyondur kesin başka napıyon yani.

canım iyiyim seni sormalı ama malesef benimki içerde fena bagırıyo yanına çagırıyo kusura bakma çıkmak zorundayım annem kızıyo ne olur kusura bakmayaın canım benim sabah sabah gene azarını yiyemicem az kaldı işallah hafta sonuna kadar evdeyim yarın işçiler eve gelicek herşey hazır bir evin temizligi var insanın evi gibisi varmı yaw evimi çok ösledim yav:14::14::14::14::14:

kızlarrrrrrrrrrr
bu hafta dua yokmuuuuuuuuuu yoksa ben bulamadımmı yaaaaaaaaaaa
adet olcağım olmadan okumak istiyordummmmmmmmmm:74::74::74::74::74::74::74::74::74::74::74::74::74::74::74::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:

mrb ebrar.bende bebk isteynlerdenim .hayırlıysa kucama alırm inşlhh bu özlemle yaşıyrm.

inşşşşşşşşşşşşşşşş canım
rabbim en kısa zamanda anneolmayı nasip etsin
SANA VE BEKLEYEN HERKESE

canım başın sağolsun,, rabbim geride kalanlara sabır versin.... senin de onu nekadar sevdiğini biliyodur, emin ol canım.. Allah yerinde dinlendirsin...

canım hayırlısıyla gel, sağlıkla geri dön evine inş.Rabbim yar ve yardımcın olsun inş laparoskopiden sonra sağlıklı hamilelik nasip olsun inş.

canım başın sağ olsun rabbim mekanını cennet eylesin inş.ölümü duymak çok üzücü ama bir nefes kadar anlık bir zamanda yanımızdadır ölüm.bol bol dua et canım baban için.bende kayınpederinin ruhuna fatiha yolladım allah kabul etsin inş.kendine iyi bak canım.

ebrar ablacım allah kolaylık versin canım yaa sen misafirler gidene kadar sağlıklı kalda gözümüz arkada kalmasın.kimse kızmasın ama bi örnek vericem abla kafana yatarsa sende dene,böyle çocuklara bazen lazım yanii..benim halam evlendiğinde kayınvalidesinde kalıyodu eşi yurt dışındaydı.kayınvalidesine misafirler geldiğinde hepsinin çocukları 4-5 yaştan başlayıp 9-10 yaşa kadar çok çocuk oluyomuş her çocuğun annesi şikayetçi tabi hepsi yaramaz,halama demişler sen bunları bi uyar senden çekinirler ilk defa görüyolar diye.halamda mutfakta çay demlenmiş gitmiş şırınganın içine çaydan çekmiş biraz çocukları çağırmış bi göstermiş uslu uslu ananızın yanında oturun diye,sora çocuklar kuzu gibi analarının dizinin dibinden kalkmamışlar kadınlar ne dedin sen bu çocuklara allah razı olsun diye diye kalkmışlar.çocukları bu şekilde korkutmak hiç tasvip ettiğim bişey değil ama bazı çocuklara gerekli diye düşünüyorum.abla sırf seni düşündüğüm için yazdım yoksa bu fikire katılmıyorum tabiki.inş sendeki azmana etki eder oda belirsiz yaniii.kendine iyi bak abla.bu arada annene de geçmiş olsun acil şifalar canım.

başınız sağ olsun allahım mekanını cennet eylesin korduğundan kurtarsın sizde sabır versin

allahım sana kolaylık versin bebem bebeşede şifa işşallah ösleniyo demi topik ah ben ne özledim bilemzesin be:59::59::59::59::59:

başın sag olsun bebem allahım mekanını cennet yapar işşallah benimde babacım vefat etti oda hiç sevmezdi soguku defnettigimiz akşam bir yagmur yagdı anacım dediki rahmetli babacıgıma canım yagmuru çok severdin bak yaradan seni okadar seviyoki üstüne yagmur yagdırıyo hem dedi hem agladı anlarım acısını allahım sabır versin sonrada tekrardan başımız sagolsun arkadaşım:14::14::14:

kayracım güle güle git güle güle gel bebem allahım tez zamanda şifa versin herşey gönlünce olur işşallah canım benim:48::48::48::48: garipcim ablam geldi ama burdaki ablama kalmaya gitti sonra görüşücez artık yavruyla bende kalmaya gidicem allahım bütün kavuşamayanları kavuştursın işşallah bebem:16::16::16::16::16:allahıma emanet olun canlarım ben çıkıyorum benim yavru gene çıldırdı:18::18::18::18: malesef bagırıyo içerden beni ösleyin anacım :58::58::58::58:

canım hoş geldin bebğim allah kolaylık versin ama çocuk çok zor bende yeğelerimden biliyorm allah yardım etsin bütün annelere kuzum geçmiş olsun annenede inşşşbir an önce şifa bulur atlatır

canım başın sağolsun yaaaaaaaa çok üzüldüm

okuyan ve beni anlayıp baş sağlığı dileyen herkezden allah razı olsun allah her kezin sevdiği ni korusun inşallah

Merhaba kızlar ne zamandır doğru dürüst sohbet edemedim sizlerle çko özledim ama fırsatım olmadı malesef...
Eboşum annen rahatsızmış çok geçmiş olsun,he birde küçük yavru hastalanmış Rabbim şifa versin ikisinede inş,en kısa zamanda görüşmek dileğiyle:)
Deryam cnm büyük ihtimal yazdıgımı görmezsin ama olsun,özenipte bnm içinde yazdıgına çok sevindim umarım Türkiye'den güzel hbrlerle dönersin inşaallah,geçmişe bakamadıgım i.çin eboşla kardeloşa ne dedin bilemiyorum ama öğrenirim kuzum Aeo
Derinm cnm yaa o tunişi bnm yerime yanaklarından ısırırmısın lütfen ablanın facesinde gördüm yapay çiçeklerle bi resmi var yeşil bayılıyorum o fotosuna yanımda olsa heryerinden ısırıcam :):)sende iyisin umarım görüşürüz inş...
Sungercim başın sağolsun mekanı cennet olsun inşaallah,bizimde geçen gün bayilerimizden biri vefat etti 28yaşında yeni evliydi :(Allah sabır versin
Aleynam cnm rapor işi ne oldu ben seni ne zamandır göremiyorum iyisin inş
Pelinim sen nasılsın cnm bnm kendine çok iyi bak
Kardeloşummm cnm sen nasılsın var mı gelişme :)inş şubat ayında müjdeyi alırızda başka tedaviye gerk kalmaz bana hbr ver mutlaka ne olurrr
Boncugumm bitanem nasılsın kuzum,sende yoğun musun bu araa Allah kolaylık versin cnm eşinde iyiymiş çok sevindim,biran önce gelsin bebişlerr inşaallah

Elixsir,hiranur,selina,kardelenbhr,kardelen49,halem,tugbacım,semracım,tugcem,birsenim,derdam,miranda,daisy,yeter,banu sizlerde iyisiniz inşaallahh

Ben sanırım uzun bi süre giremicem kızlar,hepiniz Allah'a emanet olun,inş güzel hbrlerinizi alırım...

Son düzenleme:
Merhaba kızlar ne zamandır doğru dürüst sohbet edemedim sizlerle çko özledim ama fırsatım olmadı malesef...
Eboşum annen rahatsızmış çok geçmiş olsun,he birde küçük yavru hastalanmış Rabbim şifa versin ikisinede inş,en kısa zamanda görüşmek dileğiyle:)
Deryam cnm büyük ihtimal yazdıgımı görmezsin ama olsun,özenipte bnm içinde yazdıgına çok sevindim umarım Türkiye'den güzel hbrlerle dönersin inşaallah,geçmişe bakamadıgım i.çin eboşla kardeloşa ne dedin bilemiyorum ama öğrenirim kuzum Aeo
Derinm cnm yaa o tunişi bnm yerime yanaklarından ısırırmısın lütfen ablanın facesinde gördüm yapay çiçeklerle bi resmi var yeşil bayılıyorum o fotosuna yanımda olsa heryerinden ısırıcam :):)sende iyisin umarım görüşürüz inş..
Sungercim başın sağolsun mekanı cennet olsun inşaallah,bizimde geçen gün bayilerimizden biri vefat etti 28yaşında yeni evliydi :(Allah sabır versin
Kardeloşummm cnm sen nasılsın var mı gelişme :)inş şubat ayında müjdeyi alırızda başka tedaviye gerk kalmaz bana hbr ver mutlaka ne olurrr
Boncugumm bitanem nasılsın kuzum,sende yoğun musun bu araa Allah kolaylık versin cnm eşinde iyiymiş çok sevindim,biran önce gelsin bebişlerr inşaallah

Elixsir,hiranur,selina,kardelenbhr,kardelen49,halem,tugbacım,semracım,tugcem,birsenim,derdam,miranda,daisy,yeter,banu sizlerde iyisiniz inşaallahh

Ben sanırım uzun bi süre giremicem kızlar,hepiniz Allah'a emanet olun,inş güzel hbrlerinizi alırım...
sağol canım sen nasılsın :34:

kıslar geçmişe pek bakamadım eve yeni geldim sabahtan beri hastanedeydim sırtım için gittim yine ALLAHTAN iyi bir doktordu cok şükür ama emar istedi ağrılarımın nedeni için aslında emar cekilmiştm ama asıl yerim çeklmemis sol kaburgam :14:

ve sol drseğmin emarını istedi ayyy ne zor cekiliyor cok fena sıkılıyorum daralıyorum emarda:15:

ama olsun yeterki ne oldugu cıksın bana hep dsk ezlmesi dend ama doktor anlattıgın ağrılar ona benzemiyor kasında ciddi ezilme olabilir dedi iğneyle ağrını hafifletirim ama önce emar dedi:34:

kıslar cıkmamm lazım daha yemek yapıcam hepinizi öpüyoruuum:31:

geçmişte bana yazmıs olan arkadaşım varsa kusura bakmasın zaten pc basında eskisi gibi oturamıyorum ağrılarımda:14:

ara ara bakarım yine selametle kalın:58::58::58::58::58:

basın sağolsun canım

Son düzenleme:
hafta sonu oldugu icin kimse yok sitede:59::bende cikayim artik:59::59::59:

ebrarcim,misafirlerin oldugu icin gelemiyorsun,allah kolaylik versin canim:69

sevtuncum,ablan geldi sanirim,3 yilin hasreti yogun dimiii:29:dilerim diledigin gibi vakit gecirirsin kardesciginle:38:

derincim,hala bilgisaray sorununu halledemedim sanirim,insallah en yakin zamanda hallolur:71

semracim,kayracim,kardelencim,ugurboncugum,pelincim, ve nicklerini unuttugun diger arkadaslarim:1::hepiniz iyisiniz insallah:26:gönlunuzce gecirecegiz bir hafta sonu diliyorum hepinize:71::71QUOTE]
canım benim ben iyiyim sagol sende iyisindir inş...:16:
herkese selam

miranda hayırlı ugurlu olsun gözün aydın hamileymişsin ALLAHIM tamamına erdirsin darısıda bizim başımıza olsun İNŞALLAH

kızlar gecmişe bakamadım ama bakıcam herkeez iyidir umarım kendinize iyi bakın hoşcakalınnnnnn:16:
aleynacım nasılsın canım iyisindir inşallah...
canım ıyı sayılırım sebebı de yazmıstım ama senın ıcın tekrar yazarım bıtanem dogumdan sonra o hastaneye hıc gıtmmıstım sımdı oglumu bıraktıgım hastaneye yenı bır bebek ıcın ılk adımları atabıleyım dıye gıdıcem ıcım bı tuhaf ondan yanı bakma sen bana gelır gıder sureklı bana bu arada kandıl yakınmı ne zamanmıs sımdıden kutluyorum kandılını canım

olemı canım kotu olmus ama evden gırmeye calıs artık ozlerız senı

kızlar guzel anne adayları yarın sabah gıdıyorum turkıyeye bu yuzden sımdıden vedalasmak ıstedım sızlerle cunku carsamba gunu hastaneye gıdecegım bu dr yatıs yapıp o gun yapabılır laparoskopıyı bılmıyorum yanı nelerle karsılasacagımı annemlerın evde tadılat var pc takılmamıs olabılır ve sızınle en az 15 gun gorusemıcem hepnızı teker teker opuyorum ve kandılınızı sımdıden kutluyorum ınsallah bır dahakı konusmamızda guzel haberler alırım ve sızlerede guzel haberler verırım allaha emanet olun
ebosum bıtanecık ablam senınle rastlasırım dıye sık sık gırmeye calıstım ama olmadı bıtanem yogunsun bılıyorum hala cıldırmamıssındır umarım yaramaz veletten:1::1: msn de mesaj bırakcam bıtanem belkı bunu gormessın senı cok oslıcem bıtanem:34: kendıne ıyı bak:48::48:
kardelosum bıtanecım senın bugun bıraz konustuk aynı ruh haletı devam edıyo :85::85:bende malesef canım ayın sekızı kürünün son gunu tamammı canım cok umutluyum:49: rabbım guzel haberlerını almayı nasıp etsın:nazar::emir_bebek: bıtanem benı ozle tamammı:48:
kerden49 cum senınde mıden ınsallah en kısa zamanda ıyılesır bıtanem abıne de gıtcen zaten eglen gez donusumde haberlesırız gorusurz ınsallah bıtanem allaha emanet ol:69::48:
boncugum esın ıyı bılıyorum daha da ıyı olur ınsallah bıtanem gercı sende annene gıdeceksın sana da ıyı eglenceler:52: canım bana dua et:48:
derınım senın pc yapılır yakında geldıgınde gorursun yazımı ınsallah gelmemıstır kırmızıların bıtanem guzel haberlerını alırım ınsallah geldıgımde:49::nazar::emir_bebek:
anatolıam sen de bır hafta gremıcem demıstın ama grersen gorursun ınsallah tatlım goremessen de ebosum yada kardelosum sana solesın dıdıklerımı cok uzuldum bıtanem bu aralar yasadıklarına en kısa zamanda grusuruz ınsallah bıtanem kendıne ıyı bak kuzum:48:
aleynam sende dra gdeceksın herhalde canım hayırlı haberlerle gel ınsallah tatlım
bu arada gulum sen nerelerdesın btanem yaaaaa senınle konusmayı da osledım ben ınsallah ıyılesmıssındır
pelınım sende ınsallah hamılesındır balım ben duyamam ama geldıgımde ogrenırım ınsallah canım guzel haberını:49:
bırsencım semosum derdam daısycım elıksır yeter elaezel kardelebhr hıranur tugcalım tostım ve nıkını unuttugum herkes ama herkes kendınıze cok cıcı bakın tammı allaha emanet olun opuldunuz:48::48::48:B]

canım benim ya agzından bal damlıyo ama sanmıyorum bitanem hayırlısı olsun asıl ben senden güzel haberler alırım inş her şey yolunda gider dualarım seninle kocaman opuyorum seni tatlım...
neyse canlar...geldim ama kimseler yok..Allaha emanet olun...bebinm kocişin pc yi halletmeye hiç niyeti yok:31::31:rahat geldi adama valla..gece oturmuyorum ya artık...birazda bilerek yaptırmıyo galiba...sizi çok özlüyorum hemde çok...ama bi yandan da biraz uzak olmak iyi oldu baş agrılarım açısından...gece oturup uykusuz kalıyoruz sabahta işe zor kalkıyorum pc olunca...
kardeşçigimle eltisi mutfaktalar yanlarına gideyim..zaten kalabalıktan hiç oturamadık biraz sohbet edelim...

ebrarım geçmişe bakamadım umarım bugün iyisindir..seni çok öpüyom kuzum:38:sizin ufaklıkta iyidir inşş..

boncugumunda pc bozuk demek...bu arada çalışmalara başlamanızı sabırsızlıkla bekliyom boncuumm:1::1::21:

kardeloşummmm geçmişten bi haber oldugum için ekstra bişey yazamıyom..ama seni de çok özledim cnm benim...:38::38:

peloşum,kayram,garipcim,birsenim,kardelen49um,turkuazımmm şimdilik aklıma gelen bunlar..hepinizi çokkk öptüm../B]

derinim canım ya cok özledim seni bir an once yapılsında pc aramıza dön sensiz olmuyo buralar cok öpüyorum seni...
gecenin bu vaktinde burdayım :27:çok yorgunum ama size haber vermedende edemedim .
bizim ufak misafir hasta oldu dün ve bugün annesinede banada hayatı zehir etti ya inanmazsınız ama ben hayatımda görmedim böyle bişey hem sevimli hem yaramaz nasıl anlatılır aslında anlatmaklada olmaz ama normal bir çocuk değil .annesinede acıdım inanın .bugün doktora götürdük kızıl olmuş .iğne ilaç vs. işte .ay kızlar varya kafamı toparlayıp yazamıorum inanın okadar yorgunum .buarada annecim hasta oldu onada gidemedim aklım onda :43:bugün oda hastanelerdeydi .ALLAHIM nerde hasta varsa şifa versin .
hepinizi çok özledim enkısa zamanda kavuşuruz umarım .
DERYAM türkiyeye geliyomuşsun hadi hayırlısı balım sağlıkla gelip sağlıkla dön .herşey kalbinden geçen gibi olsun.bende çok özliycem bitanem görüşemedik üzüldüm ama elde olmayan sebepler işte .canımıniçi ALLAHA emanetsin çok öpüyorum seni kendine çok iyi bak iyi düşün iyi olsun balım .

hanımlar geçmişe hiç bakamıyorum aslında merakda ediyorum ama böyle oldu malesef .hepiniz çok iyisinizdir umarım .herkesi çok çok öpüyorum .kendinize iyi bakın :38::38:
ufaklıga ve annene cok gecmiş olsun ebrarım sende cok yorulmuşsun canım kıyamam sana dikkat et kendine allaha emanet ol...:38:
canım başınız sagolsun cok üzüldüm ya allah mekanını cennet etsin:70:
kızlarrrrrrrrrrr
bu hafta dua yokmuuuuuuuuuu yoksa ben bulamadımmı yaaaaaaaaaaa
adet olcağım olmadan okumak istiyordummmmmmmmmm:74::]

canım bu hafta dua yok bildigime göre nasılsın bu arada...
Derinm cnm yaa o tunişi bnm yerime yanaklarından ısırırmısın lütfen ablanın facesinde gördüm yapay çiçeklerle bi resmi var yeşil bayılıyorum o fotosuna yanımda olsa heryerinden ısırıcam :):)sende iyisin umarım görüşürüz inş...

iyiyim canım sende iyisindir inş fazla ara verme özleriz seni sende kendine iyi bak:54:

kızlar bende yarın anneme gidiyoum cok sevincliyim cok giremeyebilirim ama annemde pc var ara ara girmeye calışcam...elixsirim, semram, vayım,tugcalım kardelenbhrım,kardelen49,prof kardelenim,hiranurum,selinam,hasretim,daisycim,derdam ve aklıma gelmeyen bütün kızlar hepinizi cok öpüyorum allaha emanet olun cok özliycem sizleri:16::16:...şimdi kalkıp valizimi hazırlayım gelmeye calışcam yine kendinize iyi bakın...:79::79::79::5:

hafta sonu oldugu icin kimse yok sitede:59::bende cikayim artik:59::59::59:

ebrarcim,misafirlerin oldugu icin gelemiyorsun,allah kolaylik versin canim:69

sevtuncum,ablan geldi sanirim,3 yilin hasreti yogun dimiii:29:dilerim diledigin gibi vakit gecirirsin kardesciginle:38:

derincim,hala bilgisaray sorununu halledemedim sanirim,insallah en yakin zamanda hallolur:71

semracim,kayracim,kardelencim,ugurboncugum,pelincim, ve nicklerini unuttugun diger arkadaslarim:1::hepiniz iyisiniz insallah:26:gönlunuzce gecirecegiz bir hafta sonu diliyorum hepinize:71::71QUOTE]
canım benim ben iyiyim sagol sende iyisindir inş...:16:

aleynacım nasılsın canım iyisindir inşallah...

canım benim ya agzından bal damlıyo ama sanmıyorum bitanem hayırlısı olsun asıl ben senden güzel haberler alırım inş her şey yolunda gider dualarım seninle kocaman opuyorum seni tatlım...

derinim canım ya cok özledim seni bir an once yapılsında pc aramıza dön sensiz olmuyo buralar cok öpüyorum seni...

ufaklıga ve annene cok gecmiş olsun ebrarım sende cok yorulmuşsun canım kıyamam sana dikkat et kendine allaha emanet ol...:38:

canım başınız sagolsun cok üzüldüm ya allah mekanını cennet etsin:70:

canım bu hafta dua yok bildigime göre nasılsın bu arada...

iyiyim canım sende iyisindir inş fazla ara verme özleriz seni sende kendine iyi bak:54:

kızlar bende yarın anneme gidiyoum cok sevincliyim cok giremeyebilirim ama annemde pc var ara ara girmeye calışcam...elixsirim, semram, vayım,tugcalım kardelenbhrım,kardelen49,prof kardelenim,hiranurum,selinam,hasretim,daisycim,derdam ve aklıma gelmeyen bütün kızlar hepinizi cok öpüyorum allaha emanet olun cok özliycem sizleri:16::16:...şimdi kalkıp valizimi hazırlayım gelmeye calışcam yine kendinize iyi bakın...:79::79::79::5:

SAĞOL CANIM
SİNİR OLDUM YAAAAAAAAA:kkk::kkk:GİREMEDİM
BAKIM VAR DEYİP DURUYOR :93::93::93::93::93::93::93::93:

sağol canım sen nasılsın :34:

Kıslar geçmişe pek bakamadım eve yeni geldim sabahtan beri hastanedeydim sırtım için gittim yine allahtan iyi bir doktordu cok şükür ama emar istedi ağrılarımın nedeni için aslında emar cekilmiştm ama asıl yerim çeklmemis sol kaburgam :14:

Ve sol drseğmin emarını istedi ayyy ne zor cekiliyor cok fena sıkılıyorum daralıyorum emarda:15:

Ama olsun yeterki ne oldugu cıksın bana hep dsk ezlmesi dend ama doktor anlattıgın ağrılar ona benzemiyor kasında ciddi ezilme olabilir dedi iğneyle ağrını hafifletirim ama önce emar dedi:34:

Kıslar cıkmamm lazım daha yemek yapıcam hepinizi öpüyoruuum:31:

Geçmişte bana yazmıs olan arkadaşım varsa kusura bakmasın zaten pc basında eskisi gibi oturamıyorum ağrılarımda:14:

Ara ara bakarım yine selametle kalın:58::58::58::58::58:

basın sağolsun canım

bebişim geçmş olsun
inşşşş sana faydası olcak bir yol bulunur
canım evet ya cuma gün eşimde çekildi ya adam çıktı mr dan yarım saat oturdu alakbulak oldum dedi
allahım dermansız dert vermesin :14::14::14:

selam kızlar.
pelincim,annene mi gidiyosun,ne güselllll,çok mu kalcan gene yoksa?
eboşum yaaa,nerdesin,özledim datlum yaaaa,hoffffffff.
tutişim,sen gelemicekmişin ama ben yazim merakın gitsin canım,incir kürünü uygulamaya devam etmemi,bırakmamamı ve de ay sonunda hamile olmamı tembihledi kayra komutanım.

selam kızlar.
pelincim,annene mi gidiyosun,ne güselllll,çok mu kalcan gene yoksa?
eboşum yaaa,nerdesin,özledim datlum yaaaa,hoffffffff.
tutişim,sen gelemicekmişin ama ben yazim merakın gitsin canım,incir kürünü uygulamaya devam etmemi,bırakmamamı ve de ay sonunda hamile olmamı tembihledi kayra komutanım.

hoş geldin kardelen

kıslar benım bugun yumurtalarım toplandı
allahım asukurler olsun
ama bayağı agrım var cok kalamıcam haber vereyım dedım
duarınıızı esırmegemeyın ınsallh gusel gusel bolunurler
kalıtelı kalıtelı olurlar amınn

nerdesiniz yaaaaaaa nie kaç gündür kimsecikler yok burda herkes bi yerlere gttiiiiiiii
hoffff canım sıkıldı heeeeeee

Back
X