Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nasılsınız kızlar ben siteye giremiyorum hemen atıyo kusura bakmayın iyisiniz inş
ebraracım dualarım bitti canım mevlam kabul etsin
kusura bakmayın canlar duaya kalamıycam çıkmama lazım zaten kalsamda sizte atıuo sürekli
ama şimdiden tüm kalbimle amin diyorum rabbim tez vakitte herkezin yüzünü güldürsün inş
iyi bakın kendinize görüşürüz
canım benim bende güzel prensesini kokulu kokulu öpüyorum:) maşallah allah nazarlardan saklasın...amin inş bizlerde o güzel günleri görürüz hayırlısıyla...herkese merabaaaaa
garipcim ..kayram29cum.. kardelen5233cüm.. ebroşum ..elaezelcim ..pelin67cim.. hepinize çok teşekkür ederim dun ugrayıp bakamadım sizlere kızım çok şükr iyleşti :) hepinizide tek tek öpüyo miniş duduşuylaaarabbim sizlerede nasip etsin inşş
sevtuncum degerin gayet yüksekmiş inş herşey yolunda giderde bebegini saglıkla kucagınada alırsın :) ben hamileliigim boyunca kan sulandırıcı igne vurdum göbekten bide aspirinde kullandım zor geçti ama sonu güzel oldu kızım geldi inş seninde sonu güzel olur :)
görmez canm merak etme onlar gecmişte kaldı artıkburda yazılanları görmesse sorun olmazda,mazallah görürse işim kötü
kandır kız kocanı,sana inanmıcakta kime inacak
ay yerim o nun dududşunu daaa,kukuşunu da,minnoş kız.![]()
sevtuncum kendine ve bebişine cok iyi bak güzel haberlerini bekliyoruz canım...# elixsirr+
# birsen29+
# sunger+
# semraozsoy+
# GokceRana23
ben geldim öpün beni doyana kadar bakem
ve gidiyorum malesef sonra sabah görüşürüz dicem ama nerdekardeşim evde yarın izinli günü canlarım şimdide duaya amin diyorum canlarım allahım gönlünüzdeki muratlarınızı versin işşallah beni ösleyin ben öslücem sizleri sizleri önce rabbime sonrada kendinize emanet ediyorum :86::86::86::86: kardeşim arkamda kalk deyo ben gedeyom
![]()
önemli degil canım oluyo bazen öyle gecende bende öyle olmuştu deli oldum valla hemde o kadar alıntı yapıp yazmıştım...sende allaha emanet ol semracımkızlar bir sürü alıntı yaptım yaklaşık iki saattir uğraşıyorum sitede olanlar bilir altta görmişlerdir beni bana yazan arkadaşlara çok teşekkür ediyorum alıntıları yollarken pc nin ekranı birden karardı ya benim pc yada site kafayı yedi gözlerimin acımasına rağmen çok uğraşmıştım ama malesef olmadı çok üzgünüm hepinizi çok öpüyorum allaha emanet olun bayyyyyyyy:79:herkeze iyi geceler![]()
canım hoşgeldin aramıza üzülme daha yeni bıraakmışsınız korunmayı hayırlı zamanda gelir inş minişin...slm kızlar ,,,benimde dileğim anne olmak
,aralık ayından beri korunmuyoruz ama hala gelmedi bebişimizz,,,
hayırlısı olsun bekleyelim bakalım ne zaman gelecekkk minnaklarımızz
![]()
canım ya senin evde kalabalık bildigime göre allah kolaylık versin bide hamilesin tam uyuman zaman hamilelik uyku yapar bildigime göe neyse bebişe ve kendine iyi bak...banucum azar azar çok öğün yiyecekmişisiniz bide eliniZden geldiği kadar ara öğünlerde meyve yiyin ekmekle yemeklerin suyunu azaltın
ececim hayırlısı olsun sonuçta varsa olacaksa adet olsanda olur üstüne görme diye bişey var
kız kardeloş dur işe daha yeni girdi hele bi ay denede öyle ver maaşını sonra parayı alınca çalışmaz işler sana kalır bak
selinacım saçların güzel oldumu kız eşin beğendimi bak işlerde yap kardeloşa bırakma hepsini
garipcim okuyup cevap yazdığın için teşekkürler canım inşallah bebişin çabuk hayırlısıyla gelir canım
sağol canım kendine iyi bak dinlen bu arada ev işin bitmedi kim yapacak kız yardıma gelekmi kızlarla 1 günde yaparız
kız kaçak nerelerdesin gene kayboldun ortadan kardelenler azaldı bak özletmeyin kendinizi
sanada güzel gün ve günler dilerim elixsirr
aleyna napıyon ya tam olarak sonuçların belli oldumu canım yazdıysan görmemişimdir bu ara zor okyup yazıyom kendine iyi bak canım
teşekkürler kayracım sen nasıl oldun ben iyiyim arada ağrılarım var uğraşıyoz tekmeleri iyi atıyo büyüyünce topçu yapacam
yahu bizim kızlara noluyosa bu ay herkes uyuyo bi ben uyuyamıyorum üff bu ne ya yeşim fazla uyuma bak kışta bitiyo sonra yazı kaçırırsınız
pelin bende aynıyım uykusuzum ama uyuyamıyorum bırakmıyolarki uyusak
elacım başın sağolsun canım hepimiz zamanı gelince göçüp gidecez mekanı cennet olsun canım
teşekkür ederiz durucum elinden geldiğince yazmışsın geçmişi okuduğunu bilmek bile yeter
kız kimler geziyo yakalayalım
canım vazgeçtinmi annelikten istifa etmeden sesin çıkmadı kızında iyileşmiş dikkat et havalara çarpar kendine iyi bak canım
canım günde 2 kullanıyosan klomeni günde 4 e kadar çıkarıyo dr ilk ay fayda sağlamayabiliyo yumoşalrın çatlaması içide gerçi kardeloş yazmış ama 18-20 mm olması şart
semra canım baya uğraşmışşsın belli oluyo pc yada kk arada gıcıklık yapıyo sen iyi olda gerisini boşver oğluşun nasıl
bitanem güzel haberlerini bekliyoruz hayırlı haberlerle dönersin doktordan inş canımkıslar bende cıkıyorum duada olamıcam tam o saatte doktorda olcam
şimdiden aminnnnnnnnnnnnnnn diyorum hepinize iyi geceler![]()
eboşum ya bende cok özledim seni bi türlü karşılaşamadık.... iyiyim canım sagol belimde iyi...sende kocişinle güzel vakit gecirmişsin maşallah allah mutlulugunuzu bozmasın bir bebişle taclandırsın inş tatlım...bugün hiç giremedim ama zor zar geçmişi okudum pcyle başım dertte alıntı yapamadım çünkü sürekli atıyo anlamadım gitti .
öncelikle duaları okuyanlardan allah binkere razı olsun
yarın kardelen49um ve derinim olamıycak dualarında ama selamları var hepinize çok teşekkür ediyorlar
kardelenim çok hasta olmuş dönemedi evine büyük ihtimal pazartesi dönücek deriniminde pc yok biliyosunuz .benden teşekkür etmemi istediler görevi yerine getiriyim dedim .galiba aleynam yazmadı yoksa benmi gözden kaçırdım pc sürekli attığı için .haberi olan varsa bildirsin lütfen .derinin ve kardelenin çok selamları var arkadaşlar .
şimdi aklımda kaldığı kadar yazıyım kusuruma bakmayın azcuk yaşlıyım unutabilirim
WAYCIM adet olmuşsun ve çok üzmüşsün kendini üzülmek yok tamammı canım güçlü olmalıyız sabır tatlım
DURUCUM benimkide asla yapmaz canım bırak öyle kalsın der gamsız azcukda .buarada misafirlerin varış negüzel .karşılaşamadık özledim canım
ELAEZELİM başın saolsun canım allahım mekanını cennet etsin babaannenin duaları unutmadığın için o halde bile düşünüp haber verdiğin için çok teşekkür ederim canım
KAYRAM kız keşkem tavuk olsam yaa belki adam gibi yumurtlardım cano ayrıca bende seni yirim kuzum özledim bide merak ettim msnye çağırmışsın sorun yoktu inşallah
KARDELOŞUM telde konuştuk zati merak etmişsin canom kusura bakma bugün kocişin peşinde dolanıp durdum işte yoruldum emme naparsın haftada 1 gün
BİRSENİM dün alışverişimi yaptım canım ama varya ellerim dondu kız teli kulağımda tutmakdandelü seni
PELOŞUM sen nasılsın canım özledim ya senide .belin iyimi kuzum?
EGALCİM sen nasılsın buara uğramıyosun yine
ELİXSİRİM yarın doktora gidiyomuşsun hayırlı haberler al inşallah güzelim dualarım seninle
NANELİM canım özletiyosun kendini saol dualar için ağzına sağlık
LAGRİMA sen nasılsın canım sıkıntın geçti inşallah
BANUM sen nasılsın canım keyfin moralin iyimi
YEŞİMCİM sende kocadan dertlisin anlaşılan erkekler hep aynı biz yapsak naz onlar yapsa hastalık napalım kader işte buarada saol canım ağzına sağlık
SEMROŞ sende pcde sorunyaşıyosun galiba aynı durum bendede var canım .
SEVTUNUM nasılsın fıstıkım kendini yormuyosun değilmi öptüm çok kuzu
BONCUKUM sen napıyon kuzu görüşemedik herşey yolunda inşallah
GÖKCEM hep ben olmadığımda geliyon kanka özledim sohbet etmeyi küçük kuzuyuda öpüyorum senide
GARİBİM sen nasılsın fıstıkım buara ikimizde yoğunuz karşılaşamıyoruz öptüm senide
EBRU32 sende aramıza hoşgeldin nasılsın canım?
SUNGERCİM yumoşlar büyümemiş canını sıkma tatlım belli olmuyo bizim yumoşların işi inşallah başka ilaçlar yada iğne işe yarıyacaktır
KARDELENBHR nerelerdesin canım özletiyosun kendini dualar için saol ağzına sağlık
SELİNAM bugün bakım yaptırmışsın ohhh negüzel kocişin bayılmıştır eminimki .buarada bende seni tanımak istiyorum msn yokmu kuzuya?
ya kızlar TOSTİM uğramadımı bugün doktora gidecekti sanırsam inşallah hayırlı haberler vardır
inşallah unuttuğum yoktur yoksa utanırım yaa
güneycananımız yine uğramamış işleri vr sanırsam
bana gelince bugün çok gezdim yorgunum ama buraya bakmadanda olmuyo
buara idare ediverin kuzular pc beni deli ediyo
aramıza hoşgeldin inş an yakın zamanda minişin gelir hayırlısıyla...amin...merhaba arkadaşlar yeniyim sitede,3,5 senelik evliyim,bebiş istiyorum bende,rabbim hepimize nasib etsin inşallah
beni unutmuşsun canım ama ben seni unutmuyorum...bu arada yeni sacını güle güle kullan bende sarıya döndürmeye calışıyorum ama sıyahtan dönmek zor oluyo o yüzden yavaş yavaş actırıyorum...selam canım,kociş saçlarımı beğendi.akşam geldiğinde kapının arkasında saklandım,genelde kapıda çantasını,elinde getirdiği tatlı vs bişey olursa alırdım.nerdesin hatunn diyo ses yok bendesora girdi kapıyı ittirdim gördü ana benim hatun gene değişmiş diyo.geçen ay da saçlarımı kestirirken kahkül yaptırmıştım ondada değişik gelmişti gözüne.sora evde üşendiğimden kahkülü kullanmadım taç takıyodum.resmimi gördünmü bilmiyorum ama siyaha boyattım saçımı.kendimde özüme dönmüş gibi çok sevindimm.çünkü ben kara kaşlı kara gözlü biriyim.resimlerimde de kahveydi saçım.profuma gelince elimden geldiği kadar yardımcısıyım.o yorulmasın ben yaparım herşeyi.
SUNGERcim yumoşlar küçük evet ama takma kafana ilaçların nasıl tepki verdiğini anlaya anlaya dozajını ayarlarlar.18-20 mm olması gerek onun yukarısında olursa çatlamaz ve günde 1.5mm ve 2mm arası büyür.inş yakın zamanda yumoşların gelişir bebişinde gelirr
EBRARabla şimdi sana özel msjdan gönderiyorum.bu arada duada eksiklik varsa okuyayım hemen.selamları getirmişsin ablacım getirip gönderen saolsun iyi olduklarını bilmek güzel.
PROFUM sen nasılsın iyimisin.öptüm seni gelde bitki çayı yapim sana.
GÖKÇERANA bebişin iyileşmiş maşallah.sende bizim için öp fıstığımızı.
KARDELENBHR pek görünmüyosun canım ya inş herşey yolundadır.bi dahaki girişinde durumlardan bahset canım.yoksa gizliden yumuş takibiyle bi işler mi çeviriyon süpriz mi yapcan bizeee.
SEVTUNcum sende cee diyip çıkmışsın canım ya iyisin dimi?
elaezelim,elixsirim,kayram,garibim,waycım,boncuğum,durucum,semracım,lagrıma canlarım hepinizi öpüyorum.
perde konusunda benim eşimde ilk mırın kırın eder ama bende lafı derim hemen eşim boyu 1.90 bende diyorum boşa mı aldım merdiven gibi adamı sen ascan tabi.bende merdiven korkusu var çıksam kesin korkudan düşerim.sandalyede de bişey koymadan yetişemem düşerimde bişey olur bize kim bakar korkusundan asar yani.ama nazından da geri kalmaz kızlar yağ çekip öyle astırırım yani.hayırlı cumalar kızlar hepinize.
abla ben iyiyim sen nasılsın adet sancılarımla ugraşıyom bu ayda olmadı galiba dayanamayıp test yaptım ve tabiki kocaman bi negatif testi havaya tutuyom işiga tutyom saga tutuyom sola tutuyom belki cıkar diye beni görsen cok gülerdin
selina seni gördüm canım MAŞALLAH cok güzel bi hatunsun ALLAHIM mutlulugunuzu bozmasın İNŞALLAH eşinlede cok yakışmışsınız
ben yeni boyattıgın sacınıda koyarsın diye düşündüm ben göremedim ama siyah yapmışsın oda cok yakısır sana güle güle kullan canım
pelincim bagnucum elexircim aklımda kim vardı daha iyiyim kızlar sizlerde iyisiniz İNŞALLAH
gökcerana kızına cok gecmiş olsun ALLAHIM şifa versin canım
ya adama bi telf geldi,işle alakalı,beni çıkartana kadar cık cıkladı,gördüm,hatta aklıma geldi ama,dedim birsen onu sevdiğimi biliyo,kızmaz bana,çünkü o arada pek çok kişide vardı,yazmasam olmazdı canım,şimdide korkuyla açtım pc yi,haber vermedim bacııııııııııııııııııııııııııııııcanım burda 10-15 yıldır bebişi olmayan var sen daha 2 aydır uğraşıyosun kafana takma korunmadığın için vücut kendini 6 ay 1 sene anca toparlar hayırlısı olsun canım
hain çıktın bana selam vermedin demi neyse alacağım olsun iyigeceler canım bende çıkıyorum herkes kendine iyi baksın bye
bitti bittiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii,ne korktum bi bilsen,ahhh ah:18:KARDELEN49 için AYETEL KÜRSİ listesi
DERİN.......................15bitti
KARDELOŞ................10
DURU.......................15bitti
ELAEZEL...................15bitti
SELİNA.....................15bitti
EBRAR......................10bitti
SEVTUN....................15bitti
ANATOLİA.................15
ELİXSİR....................15bitti
SAMYELİ...................15bitti
BANU........................15bitti
LAGRİMA...................15bitti
GARİP.......................15bitti
ALEYNA....................10
BONCUK.....................10bitti
MİRANDA....................10bitti
KARDELENBHR.............10bitti
YEŞİM.......................10bitti
SUNGER....................10bitti
TOSTİ......................10bitti
WAY........................10bitti
NANELİŞKR...............10bitti
YETER.....................10bitti
EGAL.......................10bitti
DERDA.....................10
BİRSEN.....................8bitti
DERİN için AYETEL KÜRSİ listesi
KARDELEN.................15bitti
KARDELOŞ................10
DURU.......................15bitti
ELAEZEL...................15bitti
SELİNA.....................15bitti
SEVTUN....................15bitti
EBRAR......................20bitti
ANATOLİA.................15
ELİXSİR....................15bitti
SAMYELİ..................15bitti
BANU.......................15bitti
LAGRİMA..................15bitti
GARİP......................15bitti
BONCUK....................10bitti
ALEYNA....................10
MİRANDA.................10bitti
KARDELENBHR..........10bitti
YEŞİM......................10bitti
SUNGER...................10bitti
TOSTİ.....................10bitti
WAY........................10bitti
NANELİŞKR...............10bitti
EGAL.......................1Obitti
DERDA.....................10
BİRSEN.....................8 bitti
baya bi merak ettiminanki,hiç bi dakika girmeyince sen.bugün hiç giremedim ama zor zar geçmişi okudum pcyle başım dertte alıntı yapamadım çünkü sürekli atıyo anlamadım gitti .
öncelikle duaları okuyanlardan allah binkere razı olsun
yarın kardelen49um ve derinim olamıycak dualarında ama selamları var hepinize çok teşekkür ediyorlar
kardelenim çok hasta olmuş dönemedi evine büyük ihtimal pazartesi dönücek deriniminde pc yok biliyosunuz .benden teşekkür etmemi istediler görevi yerine getiriyim dedim .galiba aleynam yazmadı yoksa benmi gözden kaçırdım pc sürekli attığı için .haberi olan varsa bildirsin lütfen .derinin ve kardelenin çok selamları var arkadaşlar .
şimdi aklımda kaldığı kadar yazıyım kusuruma bakmayın azcuk yaşlıyım unutabilirim
WAYCIM adet olmuşsun ve çok üzmüşsün kendini üzülmek yok tamammı canım güçlü olmalıyız sabır tatlım
DURUCUM benimkide asla yapmaz canım bırak öyle kalsın der gamsız azcukda .buarada misafirlerin varış negüzel .karşılaşamadık özledim canım
ELAEZELİM başın saolsun canım allahım mekanını cennet etsin babaannenin duaları unutmadığın için o halde bile düşünüp haber verdiğin için çok teşekkür ederim canım
KAYRAM kız keşkem tavuk olsam yaa belki adam gibi yumurtlardım cano ayrıca bende seni yirim kuzum özledim bide merak ettim msnye çağırmışsın sorun yoktu inşallah
KARDELOŞUM telde konuştuk zati merak etmişsin canom kusura bakma bugün kocişin peşinde dolanıp durdum işte yoruldum emme naparsın haftada 1 gün
BİRSENİM dün alışverişimi yaptım canım ama varya ellerim dondu kız teli kulağımda tutmakdandelü seni
PELOŞUM sen nasılsın canım özledim ya senide .belin iyimi kuzum?
EGALCİM sen nasılsın buara uğramıyosun yine
ELİXSİRİM yarın doktora gidiyomuşsun hayırlı haberler al inşallah güzelim dualarım seninle
NANELİM canım özletiyosun kendini saol dualar için ağzına sağlık
LAGRİMA sen nasılsın canım sıkıntın geçti inşallah
BANUM sen nasılsın canım keyfin moralin iyimi
YEŞİMCİM sende kocadan dertlisin anlaşılan erkekler hep aynı biz yapsak naz onlar yapsa hastalık napalım kader işte buarada saol canım ağzına sağlık
SEMROŞ sende pcde sorunyaşıyosun galiba aynı durum bendede var canım .
SEVTUNUM nasılsın fıstıkım kendini yormuyosun değilmi öptüm çok kuzu
BONCUKUM sen napıyon kuzu görüşemedik herşey yolunda inşallah
GÖKCEM hep ben olmadığımda geliyon kanka özledim sohbet etmeyi küçük kuzuyuda öpüyorum senide
GARİBİM sen nasılsın fıstıkım buara ikimizde yoğunuz karşılaşamıyoruz öptüm senide
EBRU32 sende aramıza hoşgeldin nasılsın canım?
SUNGERCİM yumoşlar büyümemiş canını sıkma tatlım belli olmuyo bizim yumoşların işi inşallah başka ilaçlar yada iğne işe yarıyacaktır
KARDELENBHR nerelerdesin canım özletiyosun kendini dualar için saol ağzına sağlık
SELİNAM bugün bakım yaptırmışsın ohhh negüzel kocişin bayılmıştır eminimki .buarada bende seni tanımak istiyorum msn yokmu kuzuya?
ya kızlar TOSTİM uğramadımı bugün doktora gidecekti sanırsam inşallah hayırlı haberler vardır
inşallah unuttuğum yoktur yoksa utanırım yaa
güneycananımız yine uğramamış işleri vr sanırsam
bana gelince bugün çok gezdim yorgunum ama buraya bakmadanda olmuyo
buara idare ediverin kuzular pc beni deli ediyo
hoş geldin,inşallah en kısa zamanda dileğine kavuşursun.merhaba arkadaşlar yeniyim sitede,3,5 senelik evliyim,bebiş istiyorum bende,rabbim hepimize nasib etsin inşallah
bende gördüm seni,maşallahın var gerçekten,güzelmiş asistanım.selam canım,kociş saçlarımı beğendi.akşam geldiğinde kapının arkasında saklandım,genelde kapıda çantasını,elinde getirdiği tatlı vs bişey olursa alırdım.nerdesin hatunn diyo ses yok bendesora girdi kapıyı ittirdim gördü ana benim hatun gene değişmiş diyo.geçen ay da saçlarımı kestirirken kahkül yaptırmıştım ondada değişik gelmişti gözüne.sora evde üşendiğimden kahkülü kullanmadım taç takıyodum.resmimi gördünmü bilmiyorum ama siyaha boyattım saçımı.kendimde özüme dönmüş gibi çok sevindimm.çünkü ben kara kaşlı kara gözlü biriyim.resimlerimde de kahveydi saçım.profuma gelince elimden geldiği kadar yardımcısıyım.o yorulmasın ben yaparım herşeyi.
SUNGERcim yumoşlar küçük evet ama takma kafana ilaçların nasıl tepki verdiğini anlaya anlaya dozajını ayarlarlar.18-20 mm olması gerek onun yukarısında olursa çatlamaz ve günde 1.5mm ve 2mm arası büyür.inş yakın zamanda yumoşların gelişir bebişinde gelirr
EBRARabla şimdi sana özel msjdan gönderiyorum.bu arada duada eksiklik varsa okuyayım hemen.selamları getirmişsin ablacım getirip gönderen saolsun iyi olduklarını bilmek güzel.
PROFUM sen nasılsın iyimisin.öptüm seni gelde bitki çayı yapim sana.
GÖKÇERANA bebişin iyileşmiş maşallah.sende bizim için öp fıstığımızı.
KARDELENBHR pek görünmüyosun canım ya inş herşey yolundadır.bi dahaki girişinde durumlardan bahset canım.yoksa gizliden yumuş takibiyle bi işler mi çeviriyon süpriz mi yapcan bizeee.
SEVTUNcum sende cee diyip çıkmışsın canım ya iyisin dimi?
elaezelim,elixsirim,kayram,garibim,waycım,boncuğum,durucum,semracım,lagrıma canlarım hepinizi öpüyorum.
perde konusunda benim eşimde ilk mırın kırın eder ama bende lafı derim hemen eşim boyu 1.90 bende diyorum boşa mı aldım merdiven gibi adamı sen ascan tabi.bende merdiven korkusu var çıksam kesin korkudan düşerim.sandalyede de bişey koymadan yetişemem düşerimde bişey olur bize kim bakar korkusundan asar yani.ama nazından da geri kalmaz kızlar yağ çekip öyle astırırım yani.hayırlı cumalar kızlar hepinize.
yapma kız,du bi,idrarda çıkmaz belki,umutsuzluğa kapılma.abla ben iyiyim sen nasılsın adet sancılarımla ugraşıyom bu ayda olmadı galiba dayanamayıp test yaptım ve tabiki kocaman bi negatif testi havaya tutuyom işiga tutyom saga tutuyom sola tutuyom belki cıkar diye beni görsen cok gülerdin
selina seni gördüm canım MAŞALLAH cok güzel bi hatunsun ALLAHIM mutlulugunuzu bozmasın İNŞALLAH eşinlede cok yakışmışsınız
ben yeni boyattıgın sacınıda koyarsın diye düşündüm ben göremedim ama siyah yapmışsın oda cok yakısır sana güle güle kullan canım
pelincim bagnucum elexircim aklımda kim vardı daha iyiyim kızlar sizlerde iyisiniz İNŞALLAH
gökcerana kızına cok gecmiş olsun ALLAHIM şifa versin canım
selam canım iyiyim sen nasılsın...aaaaa niye site atıyo seni ya...amin canım sende kendine ve bebişine iyi bak allaha emanet olnasılsınız kızlar ben siteye giremiyorum hemen atıyo kusura bakmayın iyisiniz inş
ebraracım dualarım bitti canım mevlam kabul etsin
kusura bakmayın canlar duaya kalamıycam çıkmama lazım zaten kalsamda sizte atıuo sürekli
ama şimdiden tüm kalbimle amin diyorum rabbim tez vakitte herkezin yüzünü güldürsün inş
iyi bakın kendinize görüşürüz
herkeze hayırlı cumalar bu gün kafam çok dalgın arkadaşımın babası vefat etti çok uzaktalar yanındada olamıyorum çok mutsuzum durup durup ağlıyorum çok üzgünüm![]()
selam canım iyiyim sen nasılsın...aaaaa niye site atıyo seni ya...amin canım sende kendine ve bebişine iyi bak allaha emanet ol
sagol canım sanada hayırlı cumalar...canım ya gercekten cok zor bişey arkadaşının başi sagolsun...rabbim mekanını cennet eylesin babasının...
semracım,rabbim arkadaşına sabır versin,amcanında ahiretini iyi etsin inşallah.
hayırlı cumalar kızlar nabersınız bısey sorcam cahilliğimi maruz görünsu yazılardan alıntı yaparak nasıl yapıyonuz ben sadece bır yorumu alıntı yapabılıyomda
![]()
sagol canım iyiyim sen nasılsın...yeşimcim alıntı ile cavapla yazıyo ya onun yanında kücük kare var alıntı yapmak istedigin mesajlarda ona tıklıyosun sonra konuya cevap ver diyosun ondan sonra toplu halde yazıyosun...inş anlatabilmişimdir![]()
hayırlı cumalar kızlar nabersınız bısey sorcam cahilliğimi maruz görünsu yazılardan alıntı yaparak nasıl yapıyonuz ben sadece bır yorumu alıntı yapabılıyomda
![]()
deneme deneme 1 2oldu dımı canım cok saol bolbol sağlıklı bebişlerin olsun ıns öpüyorum senı
![]()
evet canım olmuş ama alıntı yaptıgın kişinin yazısının sonuna yorumunu yazıyoyosun... bravo sana ilk denemede yaptınamin inş hepimizin saglıklı bebişleri olur hayırlısıyla inş
![]()
yok kız,accuk aç idimde,mama yemeğe gittim idi.nasılsın canım hic pas vermiyosun:82:
deneme deneme 1 2oldu dımı canım cok saol bolbol sağlıklı bebişlerin olsun ıns öpüyorum senı
![]()
bravo,bravo.
bu arada yeşim cim,biz herşeyi sorarak öğrendik canım,takıldığın bişey olursa,çekinme sormaya![]()
anladım cnm bnm saol nasıl iyi bı ögrencıyım dımıamiiiiiin cnm bu arada hafta sonu ıcın annemlere eşimin annesıgillere gıdıyoruz eşim cumadan cıkınca yemek yıyıp cıkcaz eşyalarımı hazırlıcam bırazdan yemek hazırlamaya calısıyom bı yandan sizdende ayrılamıyom ama
bağımlılık yapıyosunuz zannımca
![]()