burcu tam bir başakzedesin canım benimde başımda var bitane çok tanıdık geldi bu mevzular:roflol:
kesinlikle karşılarında zarif,güleryüzlü,nerde ne konuşup nerde susması gerektiğini bilen bir hanımefendi istiyorlar öyle biblo gibi değilde tam bir dost olacak nazik kibar bir bayan istiyorlar başaklar hayatlarında.
bende çok aceleciyimdir onun o sakin tavırları hallederiz tavırları deli eder.bu seferde ona güvenmiyorum diye sorun çıkar aramızda:roflol:
konuyu takip edicem,umarım herşey gönlünce olur canım:1hug:
sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
İyi taktik dmii.. Bide napıosun aşkım dediklerinde hayatımmm sakinleşiorumm,düşünüorum,kırmadan kendimi ifade edicem bitanemm..
Sölediklerine nasıll cvp versem diye düşünme aşamasındayım hayatımın anlamı sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
ayyy koptum gülmekten.. valla billa yapıcam kız bunu sempatiksalakcinni hehehe adam bu sefer "dengemi bozdun aşkım valla billa dengem kayboldu " dicek sempatiksalakcinni bananeee kendi istiyor amaaa kendi zorluyor sınırlarımı.. e bizde burda yaraticiliğimizi kullanıyoruz sempatiksalakcinni yalnız senden akıl aldığımı öğrenirse bu sefer kk yı tamamen yasaklar bana heheheheee :dance:
gerçi belli olmaz belki hoşuna gider.. bana altın kaplamalı kronometre bilem alır sen yeterki sakin ol nasıl olursan ol der sempatiksalakcinni
banada zorla yaptırmışım gibi gelir ama şuda varki başaklardaki mükemmeliyetçilikten dolayı herşeyin zamanını ortamını beklerler yani her şartın yerine gelmesini beklerler o zamana kadar da ben çileden çıkmış oluyorum hayatımızı erteliyormuşuz gibi geliyo bana:çok üzgünüm:
hımmm şansı varki bana kullanmadı,ben öyle deyince seni beğendimki seni seçtim der hep:1rolleyes:
ben de dolmuş değil ama otobüse binip gitmiştim gidersen biter demişti ilk gelen otobüsü durdurup binmistim ne kadar cadıymısım ya tabi bitmedi:):)
ya yorumları görünce bu erkeklere sormak lazım nasıl böyle ılımlı olabiliyolar alttan alabiliyolar ben hemen parlarım hayatta tutamam kendimi içimde ne varsa dökerim baze düsünüyorum benim ona söylediklerimi o bna söylese ooo değil 2yıl iki gün bile katlanmazdım. demek ki kızların yapısı böyle ama çabuk kandırıp gönüllerini almasını da biz biliyoruz onlar da gönül almasını güzel sözler söylemesini pek bilmiyolar en azından benimkisi böyle.. ben sinirlenince alttan alır hatta ayrılalım deyince bile duymazlıktan gelir o dese ben tamam istemiyosan bitsin derim. fakat o kırdıgı zaman gönül almasını pek bilmiyo
kız yazık kıııız... nasıl bindin o dolmuşa sen benim burda için cız etti. sen benden daha cadısın.. cadııı :gitme: cadılık yapma bu kadar çocuğa.. :gitme:
istemekle kalıyo bazı şeyleri canım walla,her zaman güleryüzlü olamıyorum öle çok çıtkırıldımda değilimdim.
bende arkadaşların yazdığı gibi sinirli anımda yada bişeyimi eleştirince git öylesini bul diyorumkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 gittiği vaki olmadığına göre seviyo seviyosada ben buyum walla.
ama bugünlerde bunu keşfettimki böyle bazı insanlar vardır tatlı dille her istediğini yaptıran bunlar böle istiyolar herhalde ahh yapabilsem bide asıl ben onu kendi istediğim adama çevirecemdekafamçokkarıştı
bazen oyle tripler iyi oluyor kaydirigubbakcemile3
kesinlikle yaa biz iki cilveyle kurtarıyoruz meseleyi kaydirigubbakcemile3 bence onlar affettirmesini bilmiyorlar hemde bız kolay kolay affetmıyoruz :ecrin_bebek:
walla burcucum o gun hakkettıgıne ınanmıstım. bı daha bana oyle yapmaz artık ay adam elınden gelse dokundugum yerı ıslak mendılle sılcek. (bazen bıraz pasaklı olabılıyorum özllikle yemek yerken kaydirigubbakcemile3 gerci oyle gormekde hosuna gıdıyormus ben benımkını anlayamadım yaf )
burcu ben senin üslubunu, anlatım tarzını beğeniyorum günlük hayatta da böylesindir büyük ihtimalle. bulmuş da bunuyor mu ne o? :umursamaz:
baş başayken bu tip durumlar onu pek fazla rahatsız etmese de başkalarının yanındayken gururu inciniyor olabilir. bence başkaları varken kronometre kullan. bir de Adanalı mısın bilmiyorum ama, Adanalılar çok açık sözlü olurlar tanıdığım kadarıyla, sevgilin başka yerden mi? :)
ben de düşündüm dediklerini fiyonk. yapacam.. kendimi kameraya çekecem sonra ayna karşısında kendi kendimle konuşacam.. dur bakimm belki bi faydası olur.
.......geçen gün arabadaydık eniştesi bakkala girdi ben de arkasından gittim cips seçmek için geri döndüm "aşkım sana hangisinden alalım" dedim "çekirdek alın" dedi ben de "cipsi soruyorum şuan sana" dedim bozuldu.. istemiyorum cnm dedi.. neden hala inatla böyle dik dik cevaplar veriyosun beni 5 yasında çocuk gibi azarlıyosun cümlemi bitirmeme izin vermiyosun dedi.. ..............ama sevgilim bir bucuk senedir bu huyumu törpülememi daha yumusak konusan daha kibar daha güler yüzlü daha tatlı dill birii olmamı istiyor.. nasıl olacak ki.. CADIARZU insan bu huyunu değiştirebilir mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?