dilim pabuç kadarmış !!!

anaaaaaaaaamm kk da ne kadar cadı varmış tek cadı ben değilmişim demekki kaydirigubbakcemile3 sevgilime okutacam bunları baaaak dicem biz hepimiz böyleyiz tamam mıııı =)))

aha bi cadı daha yakaladım kaydirigubbakcemile3 hehehe canım ben oğlak burcuyum.. valla karar verdim kronometreyi açık tutacam sinirlendiğim zaman bi dakka beklicem öyle konuşacam bundan sonra.. bu sefer de napiyon aşkım delirdin sen haa der kaydirigubbakcemile3

bence de uyumluyuz canım.. düşünsene o sakin ben sakin.. ne kadar sıkıcı bir ilişki olurdu.. gözünün önüne getirsene bi. birbirlerine sakince aşkım bitanem hayatım ama şööle yapsan daha ii olur ... bebeğim aaa yok askıtom böyle yapma valla darılırım diyen iki sevgili.. ne kadar sıkıcılar.. o sakin ben de sakin olacam onun gibi baygınlık geçiririm artık. alsanaalsanasmile bence tam birbirimize göreyiz.. ama farkında değil işte.. bence ben dediği gibi biri olsam hayatta istemez. o bu halimle sevdi beni.. ama işte başak ya illa bi kıllık yapacak he :hulya:

kız yazık kıııız... nasıl bindin o dolmuşa sen benim burda için cız etti. sen benden daha cadısın.. cadııı :gitme: cadılık yapma bu kadar çocuğa.. :gitme:

bence bi süre cevap verme mesela sen birsey sordun o baska bi cevpa verdi haliyle kızıyo insan tutamıyo kendini bna da sevgilim cok cadısın der çok sinirleniyomusum bi de çok uzatıyomuşum surat asıyomuşum hep gülecekmişim falan ben artık kızdıgım veya sinir oldugum zaman cevap vermiyorum gülümsüyorum susyorum daha etkili oluyo :) sende öle yap mesela sen cips sormusun o çiğdem mi ne onu söylemiş orda cevap vermek yerine gülümse peki cipsin hangisi olsun falan yani sinirlendiginde konusma gülümse :)

taze gelinim benim.. öncelikle allah mutlu etsin darısı başımıza inşallah.. benim köşe yastiği biraz tikenli canım batıyor kaydirigubbakcemile3 şikayet etmese gül gibi geçiniyoruz valla.. ablam da bana bir sürü kişisel gelişim kitapları getiriyor.. yok reiki bilmemnesine gidelim sinirlenmeyelim yok secret videolarını izleyelim sakin olalım diye tutturmus sempatiksalakcinni yahu ben canavar mıyım ? hayır.. eyvahedigeldismile değilim evet.. gayet sizler gibi hafif agresifim.. ama onda da bazı şeyler birikti.. bi kere çok sinirlendiğimde telefonumu paramparça etmiştim.. bi kere çoook çoook sinirlendiğimde tokat atmıştım :1shok: bunlara rağmen bana sesini bile yükseltmedi.. sakinleştirmeye çalıştı.. bu yüzden çok değerlidir benim için.. onun yerinde başka bi erkek olsa farklı tepkiler verebilirdi.. ama hep sabretti hep alttan aldı.. artık daha sakinim evet.. ilişkimizin başlarında daha agresiftim aynen bahsettiğim şeyleri yapmışlığım vardı.. şimdi tek sorun ettiği pabuç gibi dilimmiş..

bi cadı daha gelmiş =)) tamam canımmm saol denicem.. gülümseyip dururum artık yanında.. şoka girecek adam.. bu kim dicek :hulya: alışık değil adam benim gülümsemelerime.. genelde ıssırıyomuşum da :hulya:

ya yorumları görünce bu erkeklere sormak lazım nasıl böyle ılımlı olabiliyolar alttan alabiliyolar ben hemen parlarım hayatta tutamam kendimi içimde ne varsa dökerim baze düsünüyorum benim ona söylediklerimi o bna söylese ooo değil 2yıl iki gün bile katlanmazdım. demek ki kızların yapısı böyle ama çabuk kandırıp gönüllerini almasını da biz biliyoruz onlar da gönül almasını güzel sözler söylemesini pek bilmiyolar en azından benimkisi böyle.. ben sinirlenince alttan alır hatta ayrılalım deyince bile duymazlıktan gelir o dese ben tamam istemiyosan bitsin derim. fakat o kırdıgı zaman gönül almasını pek bilmiyo

adam sinirli sen karsında gülüyosun bu sefer o sinirlenir gülüp durma be diye sen baslarsın ılımlı ol sevgilim falan rol değişikli olur buyrunnnnnnnnn

ben de dolmuş değil ama otobüse binip gitmiştim gidersen biter demişti ilk gelen otobüsü durdurup binmistim ne kadar cadıymısım ya tabi bitmedi:):)

sanki ben ve nişanlımı anlattın burcu:)
kendisi çok sakin rahat bir insandır. ben ise onun tam aksi konuşkan, sabırsız ve azıcıkta sinirli bi yapım vardır. hatta ne bilim alışverişe gideriz biyere gideriz soru sorulur bize. beklerim cvp versin diye o düşünürken ben adama cvp veririm çok kızar bana:))) e adam sormuş suratımıza bakıyo senimi bekliycem diyorum utanıyorum napim.

bana kızıyo herşeye kötü tarafından bakıyon bikerede olumlu düşün kızmadan konuş diye.
halbuki kızmıyorum.
haaaaa bide ben düşündüğüm şeyi pat diye söylerim patavatsızlık oluyor sanırım:) bana göre dobralık oluyorda. bunuda istemez mesela.
böylee uzar gider:)
ama artık oda alıştı bende geçinip gidiyoruz işte:)

allah tamamına erdirsin canım.. yok benim dobraliğimi sever ama işte bunu yumuşak bi şekilde yap gene ne istiyosan söyle ama tatlı bi ifadeyle söyle der.. o sivri dilini biraz körelt der ahh ahh hayırlısı olsun ne diyelim :hulya:

yani aslında ben sevgilime yumuşak bi yüz ifadesi ve alçak bir ses tonuyla küfür etsem buna kızmaz.. ama sert bi ifadeyle kaşlarımı çatarak sesimi yükseltip ciddi bi şekilde "ne alaka" dediğimde problem oluyor.. harbi ilginç bir çocuk yaa :hulya:

bence en güzeli açık sözlü olmak ama daha yumşak ve alçak ses tonu ile onu kendine bir kez daha aşık edebilirsin canımm benimde eşim başak burcu aynı özelllikler ondada mevcut bende sakinim allahtan sorun olmuyo :))

sırnaşık şey
Öyle dene bide canım bakalım oluyomu?
Neden anlamak istemiolar acaba? Böyleyiz..
Neden değiştirmeye çalışmak yerine kabul etmiosunuz sanki CADIARZU
Kronmtreyi açtığnda deriiiiin deriiiin nefes al bide o zaman vazgeçer belki tmm tmm sen sinirlen bağr çağır kabul ediorum diye :lepi:

ayy ne güzel canım eşin çok şanslı.. o da aynen dediğin gibi olmamı istiyor.. bu arada resimdeki sensin di mi.. maşallah çook güzelmişsin opuyorumnanaktan

sempatiksalakcinni
hehehehe bence de kaydirigubbakcemile3 düşünsene her yerde çarşıda kafede elinde kronometre deriin deriin nefes egzersizleri yapan bi manyak sempatiksalakcinni aşkım tamam sinirlen sen der bu sefer de

burcu tam bir başakzedesin canım benimde başımda var bitane çok tanıdık geldi bu mevzular:roflol:
kesinlikle karşılarında zarif,güleryüzlü,nerde ne konuşup nerde susması gerektiğini bilen bir hanımefendi istiyorlar öyle biblo gibi değilde tam bir dost olacak nazik kibar bir bayan istiyorlar başaklar hayatlarında.
bende çok aceleciyimdir onun o sakin tavırları hallederiz tavırları deli eder.bu seferde ona güvenmiyorum diye sorun çıkar aramızda:roflol:
konuyu takip edicem,umarım herşey gönlünce olur canım:1hug:

evet canım benim sağol şekerimm bende az önce senin resimlerine baktım kalp kalbe karşıymış bende sana çok güsell olduğunu yazacaktımm ne tesadüff :))

sempatiksalakcinni

hehehehe bence de kaydirigubbakcemile3 düşünsene her yerde çarşıda kafede elinde kronometre deriin deriin nefes egzersizleri yapan bi manyak sempatiksalakcinni aşkım tamam sinirlen sen der bu sefer de

sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
İyi taktik dmii.. Bide napıosun aşkım dediklerinde hayatımmm sakinleşiorumm,düşünüorum,kırmadan kendimi ifade edicem bitanemm..
Sölediklerine nasıll cvp versem diye düşünme aşamasındayım hayatımın anlamı sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…