Direksiyon sınavı

Ben ehliyetimi milattan önce aldığım için sanırım anlayamıyorum pek bu üst üste kalma olaylarını benim aldığım yıllarda daha mı kolaydı acaba direksiyon sınavı? Şimdi sınavdan sürekli kalıyorum diyenler çoğunlukta.

Evet maalese zorlaştı

Farklı araba kullanmak iyi değilmiş benim aldığım dönemde bende bizim arabayı kullanıyodum hocam kesinlikle kullanma kavrama vs. Her arabada aynı değilmiş ehliyete gittiğin yerde sınav olacağın arabayla özel ders almayı denesen dosyayı yakma ama yazık olur

Nissan juke ile sinava girdim ama başka model arabayla calistim gayet rahat L park yaparken bugün yapamadım

Bir de ne diyeceğim size cesaret olsun. Biz arkadaşlarımla birlikte almıştık ehliyeti çoğumuz ilkinde, bir kısmı ikincide ehliyeti alırken sadece bir arkadaşımız 3.ye kalmış ve çok üzülmüştüm. Ben hala çok karışık yerlere giremem ama o arkadaşımız en dar sokağa da girer, en karışık dar yere de park eder. Hocanın yanında ders aldığınıza varsayon sınav parasını.

Bende çok üzüldüm ikincide alırım artık diyodum alamadım baya bi üzüldüm ve stresliyim hâlâ. Tekrar sınava girmek aklıma gelince bile kasiliyorum girmek istemiyorum artik

Bende çok üzüldüm ikincide alırım artık diyodum alamadım baya bi üzüldüm ve stresliyim hâlâ. Tekrar sınava girmek aklıma gelince bile kasiliyorum girmek istemiyorum artik

Kendinizi kasmayın. Şu an nerede hata yaptığınızı daha iyi biliyorsunuz onları düzeltmeye bakın.

Farklı arabayla ve yanında biriyle çalışmak
Ben kursa başlarken kendime o kadar güveniyordum ki eşimle çıktık bir defa bagiris cagiris benim güvenim tamamen gitti bizim araba büyük geldi park yerine çalışmaya gittik yapamadim falan

ben de 3. sınavımda aldım. gidişatım iyi değildi kurs ile şeyi konuşuyordum yani en son, ben 4. sınavda da geçemezsem süreç nasıl işliyor, yeniden sınav hakkı kazanmak için ne yapmam lazım, yani kaç para yatırmalıyım, yeniden kaç saat eğitim almak lazım vs bunları falan konuştum 3. sınava girmeden önce. benim de sorunum heyecandı. okyanusu geçip derede boğuluyordum, parkta vs tek kusur yok ama ben saçma sapan stop ettiriyorum vs. neyse son sınavdan önce nefes egzersizleri yapıp heyecanı kontrol altına aldım ve öyle başardım. egzersizlere 1 hafta önce başlamıştım. diyaframdan doğru nefes alma teknikleri vs diye araştırın bir sürü kaynağı var. bu egzersizler gerçekten topluluk önünde konuşurken yaşanan heyecandan sınavlarda yaşanan heyecan ve gerginlikler için çok işe yarıyor. kontrol altına alıyorsunuz, deneyin.

hocanız nasıl? kötü bir hoca ise hemen değiştirin sakın zaman kaybetmeyin. benim hocam özgüvenimi sıfırlamıştı mesela. hala nefret ederim kendisinden. zaman kaybettirdi, diğer hocaya geçtim kendimi toparladım öyle diyeyim.

Teşekkür ederim bende heyecan yapıyorum ve zaten normal yaşantımda da kaygılı bi insanım. Bu nefes egzersizlerini deneyeyim

Degil 200 300 lira icin doktugunuz 1000 leri yakiyosunuz. Sakin olun herkes ayni seyi yasiyor. Ben 4. Sinavda gectim sanirim son hakkimdi artik. Normal dersler ek olarak ozel dersler aliyordum. Gectim. Siz de gecersiniz 2. Sinav daha gecersiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…