Direksiyon sınavı

Sınav zamanı hep hata yapmaktan korkar insan. Ben ne yapacam bilmiyorum en ufak hatadan bırakıyorlarmış ama pes etmemekte lazım. Yapan nasıl yapıyorsa bizde elbet yaparız

Mantıksız bencede ben 3. De aldım heyecan ve stres etkiliyor arkadaşılarımın çoğu 4 de aldı
Alırsın merak etme dosya yakmaya gerek yok

Ya kızlar herkes manuelde kalmış ben otomatikte kaldım gerçekten çok üzüldüm ve utandım. Parklara bile gelemeden indirdiler. Derslerde gayet güzel sürüyordum, parklarda sorun yoktu. Hocam bile geçersin diyordu. Ama sınavda çok panik oldum önde oturan komisyon üyesi her şeye bir laf söyledi. Sürekli otomatiği de süremezsen nasıl olacak falan dedi ama gayet de sürüyordum. Şerit değiştirirken önüm arkam boştu ben de hızlanmadan normal hız ile şerit değiştirdim. Buna bile laf etti. Sonuçta trafiğe göre hareket etmemiz gerekmez mi? Önüm arkam boşken neden hızlanayım ne gerek var? Göbekten dönerken uzaktan bi araç geliyordu ben de dönüşümü tamamlamak üzereydim aniden frene basıp durdurdu. Dedim hocam geçerdim ben yok geçemezsin bekleyeceksin. Taa nerdeki aracı mı beklicem anlamadım ki? Arkadaki komisyon üyesi bile neden frene bastın geçerdi dedi. Böyle böyle söylene söylene en sonunda hata yapmamı sağladı.

Ya komisyonda da gerçekten bazen sıkıntı oluyor benim en son sınavımda da kedi önüme atladı diye biraz kırdım direksiyonu hemen indirdi öndeki hoca arkadaki hoca dediki sınav heyecanı olabilir keşke devam etseydi falan ama dinlemedi. En ufak bişeyde zaten öndeki napıyosun falan filan diyip moral bozuyordu bide aşırı korkuyolar en ufak bişeyde bile indiriyolar hak yeniyor sınav başı en az 500 liramız gidiyor yazık günah. Hiç düşünen yok indiriyolar onlar için bitiyor ama biz neler çekiyoruz. Bu sınavın meb hocalarıyla yapılması çok sacma sürücü kursu öğretmenleriyle yapılması lazim.

Evet kesinlikle ya kedi çıkmış bi de yani çok normal. Sonuçta gidip bi yere çarpmamışsın. Öndeki gerçekten çok kötüydü, sınava daha başlar başlamaz kadınların ehliyet almasına gerek yok nasılsa yapamıyorlar demeye başladı. İki dakka olmadan çat frene basıp durdurmalar falan. Yani cidden psikoloji sınavı bu direksiyon sınavları.

ilçe milli eğitim müdürlüğüne gidip şikayet dilekçesi yazabilirsin. kadınların ehliyet almasına gerek yok ne demek, sana mı kaldı bunun kararını vermek? hadsiz.

Aynı şekilde düşünüyordum ama sonra neden dosyamı yaktım diye pişman olmamak için 3. sınava girdim ve geçtim. Yakmayın dosyanızı. Şimdiye kadarki sınavları tecrübe olarak düşünün ve rahat olmaya çalışın. Bir de ben hocamı da değiştirdim 3. sınavda ve geçmemde çok faydası olduğunu düşünüyorum. Araç değişmesine rağmen sınavda hatasız kullanmıştım. Hocayla uyum gerçekten çok önemli.

Ben yakti dosyayi maalesef kaldim butun haklarimi kullandim yeniden actim gene kaldim 3 hakkım kaldi

Bende pazar günü ilk sınavımdı ama heyecan bile yapmadım geçtim ve ehliyetimi aldım. Sanırım o kadar yaşadığım hayatımdaki kötü şeylerden sonra güzel şeylerde oluyor hayatımda. Çok mutlu oldum darısı almak isteyen herkese Rabbim nasip etsin. Kadınlar için araba kullanmayı basit ve hor görenler şunu da bilsinler ki kadınlar daha temkinli, titiz ve kurallara özen gösteriyor. Gayet iyiyiz bu konuda zamanla bu cahil düşünce ortadan kalkar inşallah. Her konuda kadınları yapamaz, edemez deselerde biz en iyisini yaparak onların ağzının payını veriyoruz. Kadınlar olarak istedikten sonra başarırız, o güç her zaman var bizde.

Kızlaar bugün ehliyetimi aldımmm darısı isteyen herkesin başına
Tebrikler, başaracağını biliyordum. Hayırlı olsun bende pazar günü geçtim sınavı aynı gün girmişiz Gerçekten emeğin karşılığını alıyorsun eninde sonunda çok sevindim

Deneyin tekrar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…