- 11 Ağustos 2021
- 333
- 479
- 33
- Konu Sahibi LeydiStark
-
Mantıksız bencede ben 3. De aldım heyecan ve stres etkiliyor arkadaşılarımın çoğu 4 de aldıMerhabalar herkese,
Bugün ikinci defa direksiyon sınavından kaldım. Çalışırken yapmadığım hataları sınavda yaptım heyecandan mı artık farklı arabayla çalışmaktan mı bilmiyorum. Diyorum ki artık para yatırmayayim daha fazla para boşa gitmesin dosya yansın. Mantıklı mı sizce? Tekrar tekrar para yatırıp kalmaktan korkuyorum.
Ya komisyonda da gerçekten bazen sıkıntı oluyor benim en son sınavımda da kedi önüme atladı diye biraz kırdım direksiyonu hemen indirdi öndeki hoca arkadaki hoca dediki sınav heyecanı olabilir keşke devam etseydi falan ama dinlemedi. En ufak bişeyde zaten öndeki napıyosun falan filan diyip moral bozuyordu bide aşırı korkuyolar en ufak bişeyde bile indiriyolar hak yeniyor sınav başı en az 500 liramız gidiyor yazık günah. Hiç düşünen yok indiriyolar onlar için bitiyor ama biz neler çekiyoruz. Bu sınavın meb hocalarıyla yapılması çok sacma sürücü kursu öğretmenleriyle yapılması lazim.Ya kızlar herkes manuelde kalmış ben otomatikte kaldımgerçekten çok üzüldüm ve utandım. Parklara bile gelemeden indirdiler. Derslerde gayet güzel sürüyordum, parklarda sorun yoktu. Hocam bile geçersin diyordu. Ama sınavda çok panik oldum önde oturan komisyon üyesi her şeye bir laf söyledi. Sürekli otomatiği de süremezsen nasıl olacak falan dedi ama gayet de sürüyordum. Şerit değiştirirken önüm arkam boştu ben de hızlanmadan normal hız ile şerit değiştirdim. Buna bile laf etti. Sonuçta trafiğe göre hareket etmemiz gerekmez mi? Önüm arkam boşken neden hızlanayım ne gerek var? Göbekten dönerken uzaktan bi araç geliyordu ben de dönüşümü tamamlamak üzereydim aniden frene basıp durdurdu. Dedim hocam geçerdim ben yok geçemezsin bekleyeceksin. Taa nerdeki aracı mı beklicem anlamadım ki? Arkadaki komisyon üyesi bile neden frene bastın geçerdi dedi. Böyle böyle söylene söylene en sonunda hata yapmamı sağladı.
Evet kesinlikle ya kedi çıkmış bi de yani çok normal. Sonuçta gidip bi yere çarpmamışsın. Öndeki gerçekten çok kötüydü, sınava daha başlar başlamaz kadınların ehliyet almasına gerek yok nasılsa yapamıyorlar demeye başladı. İki dakka olmadan çat frene basıp durdurmalar falan. Yani cidden psikoloji sınavı bu direksiyon sınavları.Ya komisyonda da gerçekten bazen sıkıntı oluyor benim en son sınavımda da kedi önüme atladı diye biraz kırdım direksiyonu hemen indirdi öndeki hoca arkadaki hoca dediki sınav heyecanı olabilir keşke devam etseydi falan ama dinlemedi. En ufak bişeyde zaten öndeki napıyosun falan filan diyip moral bozuyordu bide aşırı korkuyolar en ufak bişeyde bile indiriyolar hak yeniyor sınav başı en az 500 liramız gidiyor yazık günah. Hiç düşünen yok indiriyolar onlar için bitiyor ama biz neler çekiyoruz. Bu sınavın meb hocalarıyla yapılması çok sacma sürücü kursu öğretmenleriyle yapılması lazim.
Evet kesinlikle ya kedi çıkmış bi de yani çok normal. Sonuçta gidip bi yere çarpmamışsın. Öndeki gerçekten çok kötüydü, sınava daha başlar başlamaz kadınların ehliyet almasına gerek yok nasılsa yapamıyorlar demeye başladı. İki dakka olmadan çat frene basıp durdurmalar falan. Yani cidden psikoloji sınavı bu direksiyon sınavları.
Aynı şekilde düşünüyordum ama sonra neden dosyamı yaktım diye pişman olmamak için 3. sınava girdim ve geçtim. Yakmayın dosyanızı. Şimdiye kadarki sınavları tecrübe olarak düşünün ve rahat olmaya çalışın. Bir de ben hocamı da değiştirdim 3. sınavda ve geçmemde çok faydası olduğunu düşünüyorum. Araç değişmesine rağmen sınavda hatasız kullanmıştım. Hocayla uyum gerçekten çok önemli.Merhabalar herkese,
Bugün ikinci defa direksiyon sınavından kaldım. Çalışırken yapmadığım hataları sınavda yaptım heyecandan mı artık farklı arabayla çalışmaktan mı bilmiyorum. Diyorum ki artık para yatırmayayim daha fazla para boşa gitmesin dosya yansın. Mantıklı mı sizce? Tekrar tekrar para yatırıp kalmaktan korkuyorum.
Ben yakti dosyayi maalesef kaldim butun haklarimi kullandim yeniden actim gene kaldim 3 hakkım kaldiAynı şekilde düşünüyordum ama sonra neden dosyamı yaktım diye pişman olmamak için 3. sınava girdim ve geçtim. Yakmayın dosyanızı. Şimdiye kadarki sınavları tecrübe olarak düşünün ve rahat olmaya çalışın. Bir de ben hocamı da değiştirdim 3. sınavda ve geçmemde çok faydası olduğunu düşünüyorum. Araç değişmesine rağmen sınavda hatasız kullanmıştım. Hocayla uyum gerçekten çok önemli.
Tebrik ederim, hayırlı uğurlu olsun. Kazasız belâsız sürüşler dilerimKızlaar bugün ehliyetimi aldımmmdarısı isteyen herkesin başına
Çook teşekkür ederimTebrik ederim, hayırlı uğurlu olsun. Kazasız belâsız sürüşler dilerim
Yaa diyoduk dimi elbet alırsın diye hadi gözün aydınKızlaar bugün ehliyetimi aldımmmdarısı isteyen herkesin başına
Evet ya umudu kesmemek lazım illa ki oluyorYaa diyoduk dimi elbet alırsın diye hadi gözün aydın
Tebrikler, başaracağını biliyordum. Hayırlı olsun bende pazar günü geçtim sınavı aynı gün girmişizKızlaar bugün ehliyetimi aldımmmdarısı isteyen herkesin başına
Sende almışsın çok sevindimmTebrikler, başaracağını biliyordum. Hayırlı olsun bende pazar günü geçtim sınavı aynı gün girmişizGerçekten emeğin karşılığını alıyorsun eninde sonunda çok sevindim
Kızlaar bugün ehliyetimi aldımmmdarısı isteyen herkesin başına
Deneyin tekrarMerhabalar herkese,
Kesinlikle öyle istedikten sonra ve emek verdikten sonra herşey mümkün. Bundan sonrası içinde herşey gönlünüzce olsun inşallahSende almışsın çok sevindimmpes etmeyince insan illa bir noktada oluyor istediği
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?