dış çekime bir gün kala hasta olmak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

bendekidurumlar

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2015
1.276
822
123
çok hasta değilim ama yorgunluk ve biraz da üşüme var yarına kadar ilerlerse diye korkuyorum mesela şuan hiç enerjim yok. yarına enerjik ol dedi nişanlım sen taktıkça hasta oluyorsun dedi.

evet biraz bu tarz şeylerde hep paniğimdir ve çok saçma ama önemli günlerde hasta olurum genelde

Üşüyorsanız ateşiniz yüksektir. Ateşiniz yüksekse covid pozitif olma ihtimaliniz yüksektir. Dış çekimi bir kenara bırakıp hastaneye gitmeyi düşünmez misiniz?

ateşim yok sadece hafif üşüme geliyor içim titriyor gibi. benim dediğim gibi önemli günlerde hasta olacağım tutuyor. halsiz ve yorgunum. biraz anksiyetem var diyebilirim.

ateşim yok sadece hafif üşüme geliyor içim titriyor gibi. benim dediğim gibi önemli günlerde hasta olacağım tutuyor. halsiz ve yorgunum. biraz anksiyetem var diyebilirim.
Siz yine de başka insanları riske atmayın derim ben. Nereden kaptığımızı bile anlamadan kapıyoruz bu mereti. Halsizlik ve yorgunluk da covid belirtisi.

Dış çekime yi diş çekimine diye okudum bende dış çekim yapılacağı zaman (düğünümden 2 gün sonraydı) sizin gibi hastaydım vitamin ve soğuk algınlığı ilaçlarıyla o günü atlattım ama çok zor geçti. Pandemi döneminde akla covid geliyor ama siz vitamin alın atlatın bence o günü

Üşüyorsanız ateşiniz yüksektir. Ateşiniz yüksekse covid pozitif olma ihtimaliniz yüksektir. Dış çekimi bir kenara bırakıp hastaneye gitmeyi düşünmez misiniz?
İllaha ki fotoğrafçıya da bulaşacak
O fotoğrafcidan haftasonu düğünü olan gelin damata, onlardan ayıp olmasın diye gelen bir salon dolusu insana, içlerinden memlekete dönenler araciligiyla da tüm köyüne
Başka açıklaması olamaz

covid ülkede halay çekiyor resmen, o düğünden bu düğüne. Çok önemli çünkü düğünlerimiz, fotoğraf çekimlerimiz.

covid konusunda bende hassasım ama benim kendime has özel günlerde strese girip hasta olma huyum var orayı tam anlatamadım galiba :) düğün vs. yapmadan sadece çekim yaptırıp evlenmeyi düşünüyorum düğünümüz de eylülün sonunda kır düğünü olmasına rağmen

Peki nasıl emin olabiliyorsunuz bunun stresten olduğuna? Covidseniz ve sizin bulaştırdığınız biri canından olursa ne olacak?

Peki nasıl emin olabiliyorsunuz bunun stresten olduğuna? Covidseniz ve sizin bulaştırdığınız biri canından olursa ne olacak?

Ben katılıyorum yani konu sahibesi 1 önceki konusunda da halsizim grip gibiyim yazmıştı ben yine ertele yazmıştım, 1 hafta olmuştur. Eee yaz zamanı grip de yok ortada pekala covid olabilir.

Ben katılıyorum yani konu sahibesi 1 önceki konusunda da halsizim grip gibiyim yazmıştı ben yine ertele yazmıştım, 1 hafta olmuştur. Eee yaz zamanı grip de yok ortada pekala covid olabilir.
Bizim insanımızdaki “bende olmaz yea, bende yokki bea” mantığı beni benden alıyor.

benim öyle bir konum yoktu yalnız başkasıyla karışmış olabilir

Benim cekimime de regl denk gelmisti en agrili ve yogun oldugu güne ne cektim eee...
Bir bucuk saatlik cekimde sonlara dogru zaman zaman suratim düştü, eşimin de enerjisi düşmesin diye çokta şey yapamadim ama erteleme şansim yoktu benim yoksa ertelerdim gercekten gule oynaya yapmak daha iyi, bizim cekim yapilacak mekanin ucreti 10 gun once ödenmişti ve kuruş geri alamiyorduk, az bir parada degildi yakmak istemedim. Boyle bir derdiniz yoksa erteleyin derim.

Bizim insanımızdaki “bende olmaz yea, bende yokki bea” mantığı beni benden alıyor.
o konu bana ait değil, benimde öyle bir tavrım yok zaten insan kendini bilir öyle bir şüphem olsa benim gibi anksiyete sahibi biri burda duramaz ki. fotoğraf çekimim var diye böyle sanıyorsunuz sorumsuz insanlar oluyor böyle zamanda düğün çekim vs. yapan kişiler. siz de haklısınız.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…