- 30 Ocak 2015
- 1.276
- 822
- 123
- Konu Sahibi bendekidurumlar
-
hayır şuan sadece dış çekim var, eylülde düğün olacaktı ama şuan belli değilDüğün mü yapıyorsunuz ?
Yine aklimdaki mesaji sizin yazmis olmanizÜşüyorsanız ateşiniz yüksektir. Ateşiniz yüksekse covid pozitif olma ihtimaliniz yüksektir. Dış çekimi bir kenara bırakıp hastaneye gitmeyi düşünmez misiniz?
Üşüyorsanız ateşiniz yüksektir. Ateşiniz yüksekse covid pozitif olma ihtimaliniz yüksektir. Dış çekimi bir kenara bırakıp hastaneye gitmeyi düşünmez misiniz?
Siz yine de başka insanları riske atmayın derim ben. Nereden kaptığımızı bile anlamadan kapıyoruz bu mereti. Halsizlik ve yorgunluk da covid belirtisi.ateşim yok sadece hafif üşüme geliyor içim titriyor gibi. benim dediğim gibi önemli günlerde hasta olacağım tutuyor. halsiz ve yorgunum. biraz anksiyetem var diyebilirim.
o zaman biraz daha erteleyebilirsiniz durum müsaitsehayır şuan sadece dış çekim var, eylülde düğün olacaktı ama şuan belli değil
İllaha ki fotoğrafçıya da bulaşacakÜşüyorsanız ateşiniz yüksektir. Ateşiniz yüksekse covid pozitif olma ihtimaliniz yüksektir. Dış çekimi bir kenara bırakıp hastaneye gitmeyi düşünmez misiniz?
İllaha ki fotoğrafçıya da bulaşacak
O fotoğrafcidan haftasonu düğünü olan gelin damata, onlardan ayıp olmasın diye gelen bir salon dolusu insana, içlerinden memlekete dönenler araciligiyla da tüm köyüne
Başka açıklaması olamaz
İllaha ki fotoğrafçıya da bulaşacak
O fotoğrafcidan haftasonu düğünü olan gelin damata, onlardan ayıp olmasın diye gelen bir salon dolusu insana, içlerinden memlekete dönenler araciligiyla da tüm köyüne
Başka açıklaması olamaz
Peki nasıl emin olabiliyorsunuz bunun stresten olduğuna? Covidseniz ve sizin bulaştırdığınız biri canından olursa ne olacak?covid konusunda bende hassasım ama benim kendime has özel günlerde strese girip hasta olma huyum var orayı tam anlatamadım galiba :) düğün vs. yapmadan sadece çekim yaptırıp evlenmeyi düşünüyorum düğünümüz de eylülün sonunda kır düğünü olmasına rağmen
Peki nasıl emin olabiliyorsunuz bunun stresten olduğuna? Covidseniz ve sizin bulaştırdığınız biri canından olursa ne olacak?
Bizim insanımızdaki “bende olmaz yea, bende yokki bea” mantığı beni benden alıyor.Ben katılıyorum yani konu sahibesi 1 önceki konusunda da halsizim grip gibiyim yazmıştı ben yine ertele yazmıştım, 1 hafta olmuştur. Eee yaz zamanı grip de yok ortada pekala covid olabilir.
benim öyle bir konum yoktu yalnız başkasıyla karışmış olabilirBen katılıyorum yani konu sahibesi 1 önceki konusunda da halsizim grip gibiyim yazmıştı ben yine ertele yazmıştım, 1 hafta olmuştur. Eee yaz zamanı grip de yok ortada pekala covid olabilir.
o konu bana ait değil, benimde öyle bir tavrım yok zaten insan kendini bilir öyle bir şüphem olsa benim gibi anksiyete sahibi biri burda duramaz ki. fotoğraf çekimim var diye böyle sanıyorsunuz sorumsuz insanlar oluyor böyle zamanda düğün çekim vs. yapan kişiler. siz de haklısınız.Bizim insanımızdaki “bende olmaz yea, bende yokki bea” mantığı beni benden alıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?