- 11 Aralık 2018
- 42.473
- 263.752
- 598
- Konu Sahibi bendekidurumlar
-
Siz sorumluluk sahibi olduğunuz için mi çekim yaptırıyorsunuz öyleyse? Ben anlamadım şimdi? Böyle atraksiyonlara girenler sorumluluk sahibi insanlar mı, sorumsuz insanlar mı oluyor bu durumda? Yoksa siz ne yaparsanız yapın sorumluluk sahibi oluyorsunuz diğer insanlar yapınca sorumsuz mu oluyor?o konu bana ait değil, benimde öyle bir tavrım yok zaten insan kendini bilir öyle bir şüphem olsa benim gibi anksiyete sahibi biri burda duramaz ki. fotoğraf çekimim var diye böyle sanıyorsunuz sorumsuz insanlar oluyor böyle zamanda düğün çekim vs. yapan kişiler. siz de haklısınız.
Acaba covıd19 falan mısın diye endıselenmek yerıne yarına dinc ol enerjik ol diyor demek nisanlın.
Peki.
Yo ben sizi anladım, ama oyle bır zamandayız ki azıcık halsiz olsam 'acaba' diyorum.ben yeterince izah edemedim. önemli günlerde çok stres olup çok düşünüp hasta olduğumu nişanlım beni tanıdığı için biliyor.. ama burda covid şüphelisi ilan edilmem normal geldi. ne biliyim enerji verici bitki çayı tavsiyesi ya da çekim 1.30 saat olduğu için önemli olmadığını geçip gidecek yazılacağını falan bekliyordum herhalde neyse ben kendimi teselli edeceğim.
covid şüphem olsa bu şekilde yazmazdım, direkt iptal ederdim ben günlerdir evdeyim.
Dış çekimDişçiden ziyade bir hastaneye gidip korona testi yaptırsanız
acaba dediğimizde şu zamanlarda biraz daha temkinli olmamız lazım yangın. Bu konuda katılıyorum sanaYo ben sizi anladım, ama oyle bır zamandayız ki azıcık halsiz olsam 'acaba' diyorum.
Oncesınde kesin usuttum dedıgım seylere artık oyle bakamıyorum anlatabildim mi?
Konu sahıbı dişi dış olarak duzelt bence herkes diş cekimi saniyorDiş çekimi için enerjik olsanız nolur ki onu anlamadım
Bence siz koronadan korkun
Dış çekim çok saçma bir tabir zaten. Kim neresinden uydurduysa. Fotoğraf çekimi işte, ha iç ha dış ne farkediyorsaKonu sahıbı dişi dış olarak duzelt bence herkes diş cekimi saniyor
yok çünkü hem içerde çekiniyorlar hem dışarda lütfen karıştırmayalımDış çekim çok saçma bir tabir zaten. Kim neresinden uydurduysa. Fotoğraf çekimi işte, ha iç ha dış ne farkediyorsa
Duvara da asarlar kocaman cama baskı alıpyok çünkü hem içerde çekiniyorlar hem dışarda lütfen karıştırmayalım
Gercekten neden dıs diyorlar? Belirtme geregi duymalarındakı sebep dıger cekımlerden pahalı olması heraldeDış çekim çok saçma bir tabir zaten. Kim neresinden uydurduysa. Fotoğraf çekimi işte, ha iç ha dış ne farkediyorsa
Bir kadının namusudur Dış çekim. Mesajınız beğenmedimDış çekim çok saçma bir tabir zaten. Kim neresinden uydurduysa. Fotoğraf çekimi işte, ha iç ha dış ne farkediyorsa
Dış ne bi de? Neyin dışı? Şehir dışı mı, ülke dışı mı, dünya dışı mıGercekten neden dıs diyorlar? Belirtme geregi duymalarındakı sebep dıger cekımlerden pahalı olması heralde
Aha namıssız oldum. Gitti namısBir kadının namusudur Dış çekim. Mesajınız beğenmedim
Belediye parkının cımenlerı... Ben bazen goruyorumDış ne bi de? Neyin dışı? Şehir dışı mı, ülke dışı mı, dünya dışı mı
Duvara da asarlar kocaman cama baskı alıp
Gercekten neden dıs diyorlar? Belirtme geregi duymalarındakı sebep dıger cekımlerden pahalı olması heralde
Belediyenin dışıBelediye parkının cımenlerı... Ben bazen goruyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?