Evet hazmedilir değil gün geçtikçe kullandığı kelimeler ağırlaşmaya başladı. Biri yazmıştı yorumlara çok aşağılayıcı diye. Evet tam olarak doğru kelime bu.Evet hiçbirimiz bağırıp çağıran bir adamla gece sevişmek istemeyiz. Ben de istemem. Çok çok haklısınız. Ama bir de şu taraftan bakın, bu adamın bu gerginliğinin sebebi size doyamadığından kaynaklanıyor. Bu onun agresifliğini haklar mı? Asla. Ama benim eşim de böyle. 1 hafta sevişmeyelim suratı turşu küpüne döner. Her şeye söylenir. İnanılmaz huysuz bir adam olur hiç çekilmez. Ama düzenli bir cinsel hayatımız varsa sabahına pamuk gibi uyanır. Bal küpü gibi şirinlikler yapar türküler söyler. Sürekli reddedilmek aslında kadın erkek hepimizi gerer ve huysuz oluruz. Siz eğer bu adamdan gerçekten soğuduysanız, ikinize de yazık etmeyin, yollarınızı ayırın. Ama seviyorsanız biraz buzları kırın. 3 ay çok çok uzun bir ara. Ha o laftan sonra içim doğrulmaz derseniz ki çok haklısınız kolay hazmedilir bir laf değil, olayı temelden çözmeniz yani ayrlmanız daha doğru olur.
Muhtelemen agzinla burnunun yeri değişirdi aman ha. Böyle adamlardan yapilan cocuklari düşünmek bile göğsümü sikistirio lanet dünya.Ben desem ``senden bana kocalık yapmanı beklemiyorum git çalış evine bak bana dışarda erkek çok'' tam olarak bunu ha o zaman ne olurdu, yazarken bile utandım ben o ne hissederdi?
Söyledim ona bunu düşün dedim ne hissederdin dedim. 10 yıldır Fiziksel bir şiddet yaşanmadı aramızda hiç. Zaten bunu yapıcak biri değil.tek sorunu o ses tonunu ayarlayamaması iken sarf ettiği kelimelerin ağırlaşmaya başlaması.Muhtelemen agzinla burnunun yeri değişirdi aman ha. Böyle adamlardan yapilan cocuklari düşünmek bile göğsümü sikistirio lanet dünya.
deseydiniz keşke bu tarz bir mevzu açıldığında bende hemen karşı atak yaparım ne düşündüğü de beni bağlamaz umursamam ister saysın ister sövsün. Ayrıca siz neden düzeninizi bozacaksınız birde çocuk varken değiştirin kilidi o gitsin onu hayranlıkla bekleyen kadınların yanına, siz sustukça o üstünüze gelmeye ve kendini haklı görmeye devam edecek.10. Yılımı doldurmak üzereyim evliliğinde. Eşim ile 3 aydır bir soğukluk var aramızda (sürekli azarlayarak konuşmasından ve sesini çocuğumuzu korkutacak kadar yükselterek benimle kavga etmeye çalışmasından rahatsızım bu yüzden sessizliği seçtim) 2.5 yaşında bir çocuğumuz var onun yanında sorun yokmuş gibi davranıyoruz aslında sadece ben öyle davranıyorum. Gece olunca herkes birbirine sırtını dönüp yatıyor. Bugün benimle yine azarlar gibi konuştu. Bunu artık yapmaması gerektiğini bu durumun beni rahatsız ettiğini soğuttuğunu söyledim. Vay efendim soğumak mı ne duruyormuşum bu evde, zaten karı koca ilişkisi yaşamıyormuşuz,... bana böyle kötü davranıp nasıl benden birlikte olmamı beklersin dedim. Ben senden kadınlık beklemiyorum dışarda bana kadın çok, sen çocuğuma bak yeter... Soğudum dedikten sonra sen bende bittin yemin ederim bitti artık yatakları ayıralım vs...diyerek üste çıkarak yine bağırmaya başladı. Çocuğun yanında sesimi çıkartmadım onu yatırdım ve hala sessizliğimi koruyorum tek bir kelime etsem yine bağırmaya başlayacak ve ben bebeğim uyanmasın diye yine susturmaya uğraşıcam. Şuan hiçbirşey düşünemiyorum ben acayip kötü hissediyorum kendimi. Bir tarafım eee yeter be çek git diyip kapının önüne koy kapat kapıyı diyor. Diğer tarafım topla valizini al çocuğunu git bu evden diyor... Bense sadece susuyorum. Bu çok ağırdı... Ben desem ``senden bana kocalık yapmanı beklemiyorum git çalış evine bak bana dışarda erkek çok'' tam olarak bunu ha o zaman ne olurdu, yazarken bile utandım ben o ne hissederdi?
Ne dedi cevaben? Adam senin kirilmamana alışmış madem bunu yapacak biri degil o zaman sen de ağır konuş bundan sonra çünkü belli ki sen sustukca yaptigini tolere edilebilir sanıyor.Söyledim ona bunu düşün dedim ne hissederdin dedim. 10 yıldır Fiziksel bir şiddet yaşanmadı aramızda hiç. Zaten bunu yapıcak biri değil.tek sorunu o ses tonunu ayarlayamaması iken sarf ettiği kelimelerin ağırlaşmaya başlaması.
Onursuz ol yazsanız yeterdi halbuki.@poga bence sizin iletişim probleminiz var. Sen, eşin sana kaba davrandığı için uzaklşıyorsun.. eşin ise sen ondan uzaklaştığın için uzatıyor konuyu.. ve sürkeli aynı şeyleri yaşıyorsunuz. Bence bugün güzel bi şekilde süslen, güzel kokular sür ve eşine yanaş. O arada söylersin kaba sözlerinden memnun olmadığını, üzüldüğünü.. (naz yap, ve problemin başladığı anı düşünüp konuşun..)
Mutfak tüpü en azından bir işe yarıyorMutfak tüpüne benzeyen tiplerine bakarak bu özgüven çok fazla.
Bunu diyen adam yuksek ihtimal aldatiyordur vardir bir seyler arastirin sessizce10. Yılımı doldurmak üzereyim evliliğinde. Eşim ile 3 aydır bir soğukluk var aramızda (sürekli azarlayarak konuşmasından ve sesini çocuğumuzu korkutacak kadar yükselterek benimle kavga etmeye çalışmasından rahatsızım bu yüzden sessizliği seçtim) 2.5 yaşında bir çocuğumuz var onun yanında sorun yokmuş gibi davranıyoruz aslında sadece ben öyle davranıyorum. Gece olunca herkes birbirine sırtını dönüp yatıyor. Bugün benimle yine azarlar gibi konuştu. Bunu artık yapmaması gerektiğini bu durumun beni rahatsız ettiğini soğuttuğunu söyledim. Vay efendim soğumak mı ne duruyormuşum bu evde, zaten karı koca ilişkisi yaşamıyormuşuz,... bana böyle kötü davranıp nasıl benden birlikte olmamı beklersin dedim. Ben senden kadınlık beklemiyorum dışarda bana kadın çok, sen çocuğuma bak yeter... Soğudum dedikten sonra sen bende bittin yemin ederim bitti artık yatakları ayıralım vs...diyerek üste çıkarak yine bağırmaya başladı. Çocuğun yanında sesimi çıkartmadım onu yatırdım ve hala sessizliğimi koruyorum tek bir kelime etsem yine bağırmaya başlayacak ve ben bebeğim uyanmasın diye yine susturmaya uğraşıcam. Şuan hiçbirşey düşünemiyorum ben acayip kötü hissediyorum kendimi. Bir tarafım eee yeter be çek git diyip kapının önüne koy kapat kapıyı diyor. Diğer tarafım topla valizini al çocuğunu git bu evden diyor... Bense sadece susuyorum. Bu çok ağırdı... Ben desem ``senden bana kocalık yapmanı beklemiyorum git çalış evine bak bana dışarda erkek çok'' tam olarak bunu ha o zaman ne olurdu, yazarken bile utandım ben o ne hissederdi?
Dahada kendini kötü hissetcen belki ama acaba aklımı karışık birimi varki10. Yılımı doldurmak üzereyim evliliğinde. Eşim ile 3 aydır bir soğukluk var aramızda (sürekli azarlayarak konuşmasından ve sesini çocuğumuzu korkutacak kadar yükselterek benimle kavga etmeye çalışmasından rahatsızım bu yüzden sessizliği seçtim) 2.5 yaşında bir çocuğumuz var onun yanında sorun yokmuş gibi davranıyoruz aslında sadece ben öyle davranıyorum. Gece olunca herkes birbirine sırtını dönüp yatıyor. Bugün benimle yine azarlar gibi konuştu. Bunu artık yapmaması gerektiğini bu durumun beni rahatsız ettiğini soğuttuğunu söyledim. Vay efendim soğumak mı ne duruyormuşum bu evde, zaten karı koca ilişkisi yaşamıyormuşuz,... bana böyle kötü davranıp nasıl benden birlikte olmamı beklersin dedim. Ben senden kadınlık beklemiyorum dışarda bana kadın çok, sen çocuğuma bak yeter... Soğudum dedikten sonra sen bende bittin yemin ederim bitti artık yatakları ayıralım vs...diyerek üste çıkarak yine bağırmaya başladı. Çocuğun yanında sesimi çıkartmadım onu yatırdım ve hala sessizliğimi koruyorum tek bir kelime etsem yine bağırmaya başlayacak ve ben bebeğim uyanmasın diye yine susturmaya uğraşıcam. Şuan hiçbirşey düşünemiyorum ben acayip kötü hissediyorum kendimi. Bir tarafım eee yeter be çek git diyip kapının önüne koy kapat kapıyı diyor. Diğer tarafım topla valizini al çocuğunu git bu evden diyor... Bense sadece susuyorum. Bu çok ağırdı... Ben desem ``senden bana kocalık yapmanı beklemiyorum git çalış evine bak bana dışarda erkek çok'' tam olarak bunu ha o zaman ne olurdu, yazarken bile utandım ben o ne hissederdi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?