- 6 Aralık 2010
- 34.491
- 91.171
- 798
- Konu Sahibi Schizophrenia
-
hayırBasit bir meseleden küsüştünüz yüzünüze bakmıyo siz de ona bakmıyosunuz. Genel anlamda hiç gönül almayan özür dilemeyen biriyse kahvaltı yemek hazırlar mısınız?
Basit bir meseleden küsüştünüz yüzünüze bakmıyo siz de ona bakmıyosunuz. Genel anlamda hiç gönül almayan özür dilemeyen biriyse kahvaltı yemek hazırlar mısınız?
bi daha giydimi o boxsırıBir gün nasıl kızdıysam artıkboxsırını toz bezleriyle yıkamıştım
hazirlarim soğuk bi sekilde de çağırırım istr gelip yesin ister yemesin... ki genelde eşim gelir hatta bu durumda barış çubuğunu da uzatirBasit bir meseleden küsüştünüz yüzünüze bakmıyo siz de ona bakmıyosunuz. Genel anlamda hiç gönül almayan özür dilemeyen biriyse kahvaltı yemek hazırlar mısınız?
Hazırlıyorum çünkü sadece o yaşamıyor bu evde bende yaşıyorum kendim için yaparım hatta özellikle yemediği şeyleri yaparım mecbur yer yada yumurta yerBasit bir meseleden küsüştünüz yüzünüze bakmıyo siz de ona bakmıyosunuz. Genel anlamda hiç gönül almayan özür dilemeyen biriyse kahvaltı yemek hazırlar mısınız?
Ne hazırlayacağım, ölü taklidi yapar yatarım ,zıkkımın dibini yesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?