Diyelim ki eşinize kızdınız

Ahahahh bizde her türlü barisiyoruz zaten bizim eskiden uzun sürmedi saat sürerdi kusmeler yillandikca artıyor küsme aralığı .
Rekor 16 gün

Hazırlarım ve çağırırım hatta konuşurum konuşmazsa o konuşmasın

eşim yada başka biri sevdiğim oranda kızıyorum. o yüzden çok şiddetli kızıyorum.genelde laf sokar soğuk dururum fiziksel şiddete karşıyım eşşk kadar herifi anası babası akıllandıramadıysa. biz sosyal hizmetler uzmanımıyız?

Biz küstüğümüzde yataktan çıkmam genelde o hazırlar kahvaltıyı beni uyandırır o vesileyle barışırız zaten
Ama akşam yemeğiyse hazırlarım tabiki herzaman nasıl yapıyosam öyle

Ben ondan önce yerim onla masaya oturmam ama ona hazırlarım.
Hazırlarım çünkü ben çalışmıyorum. O bu evin maddi tüm ihtiyaçlarını karşılıyorsa ben de hizmet ihtiyacını karşılarım. Bunlar bizim sorumluluklarımız. Aksi halde, o da bana kızıp elektrik faturasını ödemesin o zaman !

Basit bir meseleden küsüştünüz yüzünüze bakmıyo siz de ona bakmıyosunuz. Genel anlamda hiç gönül almayan özür dilemeyen biriyse kahvaltı yemek hazırlar mısınız?
Gerçi basit bir mesele demişsiniz onu atlamışım. Valla 7 yıllık dostum 4 yıllık eşim, artık basit şeyler için küsmek bizden geçti. Adama saat bile veriyorum 'şimdi benle konuşma 1 saat sonra düzelirim ben' diye

hazırlarım ona kıyamam
ama surat da yaparım hala gelip gönlümü almıyorsa da kenardan laf atarım
mecbur gelip gönlümü alıyor
yoksa sabaha kadar riv riv riv
biz de böyle

Aynı benim eşimi anlattın ama tabi yemeğimi hazırlarım evimi ütüsünü yaniiiii

hahah bizde öyleyiz
bulaşıkları halledip gelicem konuşma benle bi 20 dk, sakinleşicem ben diyorum. 20 dk sonra elimde çay geliyorum o da abur cubur çıkartıyor öpüşüp koklaşıyoruz

şaka bir yana
Allah büyük dertlerden kavgalardan korusun.

Küsüz konuşmuyoruz yemek mi hazırlayacağım
İçime dert oldu açtır şimdi banane ya
O beni kırarken iyiydi ama ogün çok beni nasılda düşündü
Yemek hazır kızım çağır babanı
Konuşmasam ne olur onu düşündüğüm belli hiç inandırıcı değil

Hazırlarım, o zaten küskalmaz, bende söylene söylene yaparım , napıyım açımı kalıyım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…