- 8 Nisan 2017
- 57.181
- 303.533
- 698
- Konu Sahibi Schizophrenia
-
Ahahahh bizde her türlü barisiyoruz zaten bizim eskiden uzun sürmedi saat sürerdi kusmeler yillandikca artıyor küsme aralığı .Biz pek küs kalamıyoruz ya o sırnaşıyor ya ben...
Hazırlarım genelde esimde gelip yardım eder yardım ederken barışmış oluyoruz
Yada dışarıdan en sevdiğim şeyleri söyler yine barışırız
Ahahahh bizde her türlü barisiyoruz zaten bizim eskiden uzun sürmedi saat sürerdi kusmeler yillandikca artıyor küsme aralığı .
Rekor 16 gün
Bayağı büyük biseydi normalde ben kolay barisan bı tipim ama damarına çok fena basarsan karşimdakinin damarını keserim o biçimVay be bizim en fazla 2 gün sanırım oda yine ara ara mesajla laf sokusmalar
Bayağı büyük biseydi normalde ben kolay barisan bı tipim ama damarına çok fena basarsan karşimdakinin damarını keserim o biçim
Valla Karadeniz damarı da var psikopatlikta gerisini sen düşünVış hafif bi psikopatlik var diyosun
Gerçi basit bir mesele demişsiniz onu atlamışım. Valla 7 yıllık dostum 4 yıllık eşim, artık basit şeyler için küsmek bizden geçti. Adama saat bile veriyorum 'şimdi benle konuşma 1 saat sonra düzelirim ben' diyeBasit bir meseleden küsüştünüz yüzünüze bakmıyo siz de ona bakmıyosunuz. Genel anlamda hiç gönül almayan özür dilemeyen biriyse kahvaltı yemek hazırlar mısınız?
Adam küsünce eve para getirmeyi bırakıyor mu ?Basit bir meseleden küsüştünüz yüzünüze bakmıyo siz de ona bakmıyosunuz. Genel anlamda hiç gönül almayan özür dilemeyen biriyse kahvaltı yemek hazırlar mısınız?
Gerçi basit bir mesele demişsiniz onu atlamışım. Valla 7 yıllık dostum 4 yıllık eşim, artık basit şeyler için küsmek bizden geçti. Adama saat bile veriyorum 'şimdi benle konuşma 1 saat sonra düzelirim ben' diye
Evet rutinimde olan şeyleri yaparım esimde yapar. Aksi halde is buyurBasit bir meseleden küsüştünüz yüzünüze bakmıyo siz de ona bakmıyosunuz. Genel anlamda hiç gönül almayan özür dilemeyen biriyse kahvaltı yemek hazırlar mısınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?