- Konu Sahibi diyetdelisi
-
bende 500 gr verdım amaaaa bugun pazar gezmesıne cıkınca öğle yemegı olan yumurta havuç tarıh oldu hıc bısey yemeden aç açç gezdım dolaştımeve gelınce kucuk kase nanelı kekıklı yogurt yedım 6 gıbı elım ayagım tıtrıodu..ee birde 7 bucuk gıbı 5 adet kofte 1 ince dılım ekmek yedım.vazgcmedım ama devam edıyorum dıyetıme.sonuç guzel cunku dapdar olan pantolonum bır guzel oldu kı bugun ohh ohh inceldim
sen cok iyi gidiosun canm . inceldimde diosun ne güzel ama ben bi fark göremiyom kendimde o yüzden sinir oldum ve bugün aksam sularında bozdum yarın patates diyetine baslıcam son bir haftam kaldı(
Bnde busabah tartıldım 60.6yım. Dun aksamdan sonraya klmıstı ymegım, yuz gr gerı gelmıs yarını ıple cekıyorum 56 mı olsam 57mi karar veremedım, boyum 1.72
yaa yapmaa bozma tek yonlu beslenınce zaten zayıflar ınsan tabı karar senın.gercı isvecte yön de yok bısey yenmıobugun bayılmadıysam daha da bayılmam inşallah patatesle istediğin sonucu elde edersin canım
Cnm cok skldı arkadaslar gece tartldım 60.9 dıodu smdı gene 60.6 dıodurdumu gene ya. Ikısaate tekrar tartılcam trtmı bzk acabaya
selam kızlardun 61.3 iken bugun 61.4 dun aksamkı yemegım tuzluydu suyu tuttu demekki:26:. neyse havucumu rendelerım dıyetıme devam ederım vazgecmem kii
Havuc rendesı olayıda ne.bn sadece sabah tartılıyorum ztn. 60.6yım
bende bu sabah itibariyle 58 cıktım dün yediklerim bana 300 gram hediye bırakmıs( azöncede patates matates yiyesim gelmedi daha doğrusu diet yapasım ama vazgectim diil 5 tane kepekli bizküvi yedim cok acıkırsam yoğurtla gecstrmeyi düşünüyorum son bi haftam canım bişey yemekte istemiyo artık
Kızlar bı haftada kac kg verdınız ben cmrtesı sabahı 60.4 ıdı smdı bı haftada 2 kg 100 gr vermısım.
ınsan tatsız tuzsuz yemektense yememeyı tercih edio dimi bende öğle öğünümü atladım açlık hıssetmıyorum artık ama taaki bıseyler yıyene kadar yazık mıdem nasıl kıvanıo acıım dieaz once tavuk salata yedım yanına 1 kepçe corba ve1 adet kabak mucver yedım duramadım yıne:26:
cuma günü annemlere gittim dün akşam yedim de yedim3 gün boyunca püffff.... canım sıkkın 2 hafta boyunca en küçük bir kaçamak bile yapmayacagım bu arada görenler zayıfladıgımı söylediler şükür :)
Spor olarak ne yapıyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?