Merhaba kızlar
Daha önce günlük açmıştım ama hüsranla sonuçlandı diyet miyet yalan oldu
şimdi süper azimle 16 temmuz günü diyete başladım
23 temmuzda kontrole gittiğimde 3 kilo 300 gram verdiğimi gördüm
hemde hiç zorlanmadım
ama bol bol yürüdüm koştum...
emzirmeye devam ediyorum ayrıca bu yüzden oruç tutamıyorum
diyetisyen ilk hafta çok gider sonra bir miktar azalır verdiğin kilo desede ben aynen devam ediyorum
doğuma 95 kg ile gittim doğumdan sonra 86lardaydım ve 6 ay sonra 81e indim
diyete 80.6 kg ile başladım
hedefimi böldüm ve 4 adımla ulaşmayı planladım
1. adım 75 kg
2.adım 70 kg
3. adım 65 kg
4.adım 60 kg
ilk adım a ulaşmama çok az kaldı şuan 77.3 kiloyum
yanımda olursanız çok sevinirim
merhaba canım, günlüğün hayırlı olsun ve hayırlara vesile olsun inşallah :)
hedefini 4'e bölmen çok iyi olmuş, gözünde büyümez ve başarı oranın artar..
ben de 2 ye bölmüştüm ama 4 e bölsem iyiymiş.. şuan ki hedefim bir an önce 75 olmak sonrasıda aynen seninki gibi.. gerçekten kilomuz ve hedefimiz çok yakın, senin yaşın kaç bilmiyorum ama benden genç olduğunu düşünüyorum, küçük bebeğin olduğu için öyle düşündüm.. yaşının geç olması önemli bir avantaj..
ayrıca aynı yaşta olsak bile senin büyük bir avantajın var o da emziriyor olman.. bu senin işini çok daha kolaylaştırır..
daha önceki diyet hikayen neden başarısız oldu bilmiyorum ama bu sefer başarılı olacağına inanıyorum sakın pes etme ve emzirmenin avantajını kullan.. el birliği ile kurtulucaz inş. bu kilolardan
hadi kolay gelsin..[/QUOT
Anlasildi tatlim simdi oldu :))
canım diyetisyene gitmek, kalori saymak, tatsız tuzsuz şeyler yemek istemiyorsan sana (aslında herkese) Karatayı öneririm, ben 2 aydır yapıyorum ve 5 kilo verdim, hem de hiç aç kalmadan, kalori saymadan, sevdiğim yemekleri sevdiğim tadıyla, bol tereyağlı zeytin yağlı yiyerek..kızlar nasıl başarıyosunuz ya ben bu ayın 22 sinde gitima ama birtürlü uygulayamadım 2 hafta sonra kontöre gdicem şuan çalışıyorum uygulamaktada baya zordayım bizimkilerde cabası kilolarım yüzünden üstüme geliyolar
canım diyetisyene gitmek, kalori saymak, tatsız tuzsuz şeyler yemek istemiyorsan sana (aslında herkese) Karatayı öneririm, ben 2 aydır yapıyorum ve 5 kilo verdim, hem de hiç aç kalmadan, kalori saymadan, sevdiğim yemekleri sevdiğim tadıyla, bol tereyağlı zeytin yağlı yiyerek..
Karatay diyeti aslında sağlıklı yaşam biçimi kalıcı kilo verme de yan etkisi :) daha ne olsun..
eda nersesin bu arada, boş bırkama günlüğünü, Karatayı sana da öneririm, hiç zorlanmadan güzel kilo verirsin
Evet yeni bir gün cok enerjik basladim superim harikayim çünkü uyuz komsudan dolayi evde yuruyemedigim icin aldim oglumu çıktım disari veee 1 saat yurudum miss gibi deniz havasinda sahilde.. oglusda uyudu bu arada :) gitmeden evvel kahvaltimizida yapmistik
1dilim etimek
1 haslanmis yumurta
1dilim peynir
Domates
5bardak su ictim
Oglenide yazim
1kase corba
Kucuk kase yoğurt
1 dilim ekmek
Tam gaz devam
Salı günü kontrolum var ve hedefim tam olarak 75.8
Hadi bakalim :)
hayır tabiki canım Karatay şok diyet değil bilakis sağlıklı yaşam biçimi yan etkisi de kilo verme..
ben şok diyetlere karşıyım, hayatımda hiç yapmadım..
ama eskiden çok diyet yaptım.. kalori hesabı yaparak, az az sık sık yiyerek, ama hepsi en fazla bir kaç ay sürdü ve hep geri aldım.. çünkü diyet boyunca aç gezdiğin için diyet bitince yiyeceklere saldırıyosun verilenler fazlasıyla geri geliyor.. bu bir kısır döngü..
ama karatay kalıcı ve sağlıklı kilo verdirmeyi sağlıyor.. tatlı ve meyve düşkünlüğün yoksa aklına da yatarsa hemen başla.. gerçi tatlı düşkünü olanlar bile rahat yapıyor da.. karatay kahvaltısı seni en az 5-6 saat tok tutuyor, ayrıca öğünlerde doyana kadar yediğin için canın başka bişey istemiyor..
ben şiddetle tavsiye ederim.. sana bir kaç link vereyim incele.. sonra da hocanın kitabını al oku aklına yatarsa (ki eminim yatar) hemen başla..
bu bizim kk da karatay diyeti linki ilk sayfada gül63 rumuzlu üyenin önerileri var , kendisi karatayla 60 kilo kadar vermiş (belki daha fazla) idol olmuş biri..
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...atay-diyeti-deneyimlerimiz-canan-karatay.html
bu da yine karatayla 45 ve 25 kilo vermiş çiftin sayfası, paylaşımlar güzel ve faydalı, karataya uyumlu yemek tarifleri de var
https://www.facebook.com/ObezliktenKurtul?fref=ts
edacım tavsiyelerim senin için de geçerlikolay gelsin hepimize..
Henuz başarmış sayilmam ama azmediyorum canim benim sana önerim kendine hedefler belirle tarihlerin belli olsun asagi yukari. .. ben o sekilde motive oluyorum. Yaptigin kacamaklar icin ceza olarak spora yuklen.. bide kendine güven yapamiyorum deme yapanlar nasıl yapmış elbette basarabilirsin basta ufak tefek yanilmalar olur aldırma pes etme hededini düşün. ..kızlar nasıl başarıyosunuz ya ben bu ayın 22 sinde gitima ama birtürlü uygulayamadım 2 hafta sonra kontöre gdicem şuan çalışıyorum uygulamaktada baya zordayım bizimkilerde cabası kilolarım yüzünden üstüme geliyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?