Ben çok feci birgün geçirdim yine ya bu iş stresten öldürcek beni sanırım:-(size karşı sorumlu hissetmesem galiba abur cubura dadanacaktım birşey durdurdu beni şükür ;-) yediklerimi yaziyorum sonra yaptiğim sporu yazacağim..
sabah yoğurt karışımı-çay nesfit süto
öğle yogurt karışımı 2 haslanmis yumurta üzerine yogurt döküp yedim
akşam 1 biber dolmasi yoğurtla yedimo
öğleden akşama kadar 10 dk toplam trambolinde zıpladim
akşam 1 saat yürüdüm
Bir de tabi 2 lt kadar su içtim daha da içerim yatana kadar..
Afiyet olsun guzel saglikli beslenmissinn cnm:) haslanmis yumurta yi tek sevmiyorum yogurtla guzel oluormu
Ben çok feci birgün geçirdim yine ya bu iş stresten öldürcek beni sanırım:-(size karşı sorumlu hissetmesem galiba abur cubura dadanacaktım birşey durdurdu beni şükür ;-) yediklerimi yaziyorum sonra yaptiğim sporu yazacağim..
sabah yoğurt karışımı-çay nesfit süto
öğle yogurt karışımı 2 haslanmis yumurta üzerine yogurt döküp yedim
akşam 1 biber dolmasi yoğurtla yedimo
öğleden akşama kadar 10 dk toplam trambolinde zıpladim
akşam 1 saat yürüdüm
Bir de tabi 2 lt kadar su içtim daha da içerim yatana kadar..
bence gaayet başarılı canım yumurta oldukça tok tutan birşey ama nacizane tavsiyem sulu yemek ya da çorba da tüketmelisin çorba iyidir iyi:) ben de bi dönem nesfit tükettim ama tek sebebi kahvaltıya ayıracak vaktimin olmayısydı eğer normal kahvaltıyı seviyosan kibrit kutusu peynirli 3-4 zeytin 1-2 dilim ekmekli güzel bi kahvaltı yapmanda sakınca yok çünkü hem kalori bakımından büyük bi fark yok hem de sabah öğünlerini yakmak en kolayıdır
Evet canım haklısın bugün böyle denk geldi açıkçası zorlamıyorum kendimi canım nesfit istedi yedim diyet yapiyorum diye kendimi şartlandirmak istemiyorum ;-) kahvalti çok severim zaten öyle de yerim yani canim bugün nedense canım çılbır çekti ben de diyet tarzı yaptım :-D hergün değiştirirsem sıkılmam diye düşünüyorum umarım yanılmam;-)
Mantikli sari leblebi var evde olur mu cnmdeneyene kadar hiç ummazdım ama diyette beyaz leblebi de mucizevi bi yiyecek, ara öğünlerde 1 avuç beyaz leblebi tok tutma açısından 1. sırada benim için şiddetle önerilir hem kuruyemiş mantığı ile diyette değilmişsiniz hissi de veriyo psikolojiyi de rahatlatıyor:)
Hani çılbır vardır ya haşlanmıs yumurta sarımsaklı yoğurt ve üzerine tereyağ gezdiririz ohhh mis ama diyette oldugumdan onu yoğurt üstune nane pulbiber döktüm yedim gayet lezzetli oldu ve protein ağırlıklı beslenmek kilo vermeyi hızlandirıyormuş ya beslenmemi ağırlık yoğurt peynir yumurta üzerine yapmaya karar verdim ne kadar doğru bilemiyorum ama ben kalori hesaplayamiyorum ya:-( beynime komut veriyorum acıktıkça az ve sağlıklı bişey yicem diye umarım o da beni dinler ilkgün bitti bakalım nasıl gidecek;-) sizlerde var mı tartıda oynama?
Mantikli sari leblebi var evde olur mu cnm
Kizlar bende beyaz lahana varbya orta boyu bile 30 kaloriymis düşünün acikinca yaprajlari cig cig yiyorum okadar tok tutuyorki anlatamam deneyin derim tadida guzel cig cig yiyom:)
sevalcim istikrarın daim olsun ama bu kadar az tüketip uzun süre devam edenini görmedimBugun kendimi ilk kez tok hsediyom:) kurufasulyeden sanirim:) menum
Kahvalti
Cok az peynir
1adet zeytin
1tane kucuk ceri domatesi
Yarım biber bi adet etimek toplam 150 kalori falandir
Araogun yarim muz 50 kalori
Aksam 3 yemek kasigi kuru fasulye 2 yemek kasigi bulgur pilavı bi bardak ayran bunlarda toplam 500 kalori
Butun ogun toplami 700 kalori
Snradan yesil cay icerim bugunde bitti kizlar
tabiki o da tok tutar ama beyaz leblebinin kabuğu falan varya daha lifli
salata tarzı şeyler beni tok tutmuyo hiç yaa
sevalcim istikrarın daim olsun ama bu kadar az tüketip uzun süre devam edenini görmedim
Yumurtanın ustune sarmisakli yogurt doksem olurmu sarmisak diyete zarar verirmi kızlar
bilemicem tatlım bu mantığa göre yürüyüş yapan herkesin büyümesi lazım çünkü kadın sadece yürüyüş yaptırıyo, ben faydasını görmüştüm yine de kimsenin sebebi olmak istememOzlemcim leslie varya onu yapiom ben bi formda okudum kiz 3 ay yapmış baldirlari kalcasi büyümüş aklim karisti ne diyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?