Diyet Obası...

Gecmis olsun benim de migrenim war cok ii anliyorUm seni bende aglarim istifra ederken elimde degil
Aynen ya nefret ediyorum
Ayarlara baktim sadece kafinlar kulubune bildirim gelme secenegi war telefona gelmiyor...cok eskiden twlefona bildirim geliyordu yazilani hic kacirmiyordum.

Bildirimler aksamlarimi gun icinde miydi
E posta bildirim seçeneği vardı ama
Valla süper olur . Cuma günü tartı olması da çok iyi oldu. Ben varım. İp de atlarım. Hadi başlayalım artık düzenli düzenli ilerleyelim
Tamam ben şimdi ip atlıycam
Nego siz biraz durgunsunuz diye bekledim ben yoksa doğru diyosun disiplin şart.

Geçmiş olsun bugün nasılsın?
Tamam bitti durgunluk
Çok şükür bulantı vs yokda acayip ağrıyor kaslarım zorlanmaktan
Cnm ben sanıyordum ki kimse yazmıyor bana bildirim gelmedi dedim bi bakim ne var diye ni baktım kaç sayfa yazılmış..

Ben belki 15 güne 6. Takıma girerim gibi planlarım var
Baksan görürdün yazdığımızı
Takım bakalım düşünüyorum bende
Kızlar 5 ogün hakkında ne düşünüyorsunuz 3 ana 2 ara. Ben 2 ogün ana birde ara yaptım hiç yaramadı bırakıyorum az yemek kitliga sokuyor az az şık sık yicem
Canım bence herkes kendi bünyesine uygun diyeti yapmalı. Ben ara öğünlü de denedim, iki öğünlü de. Değiştirerek yapmak daha iyi sanki

Neye bitmiş orda öyle tüh nolucak peki adetlerin falan nasıldı?
nisandan beri sultan hazretlerinin teşrif etmelerini bekliyorum.iki aydır dil çıkarıp kaçıyo şirefsiz
aha diyom bu sefer geldi,bakıyom gene kandırmış.bugün doktora gittim korktu mu naaptı anlamadım bi coşkuyla geldi gürül gürül ama güvenmiyorum gene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…