ooh yarasınSepetim hazır ayran da yaptım pikniğe gideriz belkimangal yerim ayran içerim
Hiç yemedim ben ekmek yemiycem diye aldırmayı da unuttum diğerleri de ekmek yiyemediooh yarasınçok lavaş yime
Yüzleri düşmedi mi ekmek yok diyeHiç yemedim ben ekmek yemiycem diye aldırmayı da unuttum diğerleri de ekmek yiyemedi
Şimdi bamya yoğurt yiyorum
Ben geldim. Siyaset ve bdv yi yasaklıyorum kendimebildirim gelmiş şimdi baksam cevap vericem bakmıyım en iyisi, piknik de acayip esiyordu baş ağrım tuttu zaten
Ben arada bakıyomBen geldim. Siyaset ve bdv yi yasaklıyorum kendimebildirim gelmiş şimdi baksam cevap vericem bakmıyım en iyisi, piknik de acayip esiyordu baş ağrım tuttu zaten
Çocuklar aramaz zaten, ekmek yeseler eti az yemiş okuyorlar iyi oldu, kocam da yemese de olur ihtiyacı yokYüzleri düşmedi mi ekmek yok diye
Dayanamadım baktım bdv ye zatenBen arada bakıyom
Mutlu pazarlar
Mutlu pazarlarMutlu pazarlar kızlar ♥
Hayırlı olsun canım işin.Kızlar ise girdim bı sure gelemedim artık gelicem ama akşam saatlwrine doğru
Kilom hala oynamadı dün canım ne istediyse yedim bugün normal devam ediyorum
Teşekkür ederimHayırlı olsun canım işin.
Belki yemen şaşırtır vücudunu
Çok güzel olmuş kuzucum afiyet olsunDünün menüsünü vermedim yazayım, kendi sayfama da yazayım orayı da unuttum yoğunluktan
29 haziran
Kahvaltı : Yumurta salatası, peynir, zeytin, salatalık, karpuz, 2 dilim tam buğday ekmeği
Öğlen : Tavuk&köfte mangal, ayran
Akşam : 1 tabak bamya, 1 kase yoğurt
Spor : Henüz yok parmağım tam geçsin
Su: Bolca
yazdım@Evdeki deli senin menü nerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?