- 12 Nisan 2018
- 9.937
- 37.180
- 498
Yaa bunları bilmiyordum çok geçmiş olsunah zor olmazmı bonusum hemde cok zor.annem yanımda Allah’tan.yardımcı oluyor o olmasaydı napardım bilmiyorum.sağol kuşum
Napim kuzum ya Doğumdan sonra bebeğime kavuştuğum için cok mutluyum ama maalesef Doğumdan kaynaklı makatta çatlak ve bğırsak fıtığı oluştu.normal Doğumun dezavantajlarını yaşıyorum.avantajını maalesef göremedim.keske sezeryan olsaydım dedim.çatlak çok ileri boyuttaydı Ankara’ya gittim ameliyat oldum 2 ay önce.ağrıdan acıdan yavrumu doya doya sevmek nasip olmadıhala iyileşmeye çalışıyorum daha tam iyileşme olmadı.hayırlısı
Sen de mi eflalinkilerden kullaniyorsun hipo ?Utanarak kilo bildirimi yapıyorum
Güncel kilo 75.8
Yoldan geldim bi tartıldım 77 yi gördüm çok kötü oldum.. ya aslında inanın 2 haftadır çok dikkat ediyorum ama ilaçlar kilo yapıyo resmen.. içmiyim dedim bıraktım geri kötü oldum bugün
Yok cnm ya alerji ilacı.. 30 yaşıma geldim alerji çıktı başıma.. sen kaç kilosun?Sen de mi eflalinkilerden kullaniyorsun hipo ?
Kilolarımız yakınmış. Beraber zayıflayalim diyeceğim ama ben daha giremedim o moda
Amiiiinallah ferah evlerde kendi evimizde oturmayı nasip etsin inşallah efom
Amin canım aminCok sağolun Canlar,rabbim dermansız dert vermesin bu günlerimize de şükür.napalım çekeceğimiz varmış
Amiiiin
Amin canım amin
Ne alerjisi kız.Yok cnm ya alerji ilacı.. 30 yaşıma geldim alerji çıktı başıma.. sen kaç kilosun?
Temizlik yapmaktan ruh bedende hissedilmiyor galiba
Öğrenciden kalan ev diyim sen anla bonus.heryer leş.kirden kaymak bağlamış.imanımız gevredi temizleyene kadarÇimdinmi ula
Nerden bildinTemizlik yapmaktan ruh bedende hissedilmiyor galiba
Hee valla. sağlıklı beslenme çöp oldu bugünlük.Vah guzum temizlikten mi yoruldun oyy
Vahhh yavruummm haşatı çıkmışÖğrenciden kalan ev diyim sen anla bonus.heryer leş.kirden kaymak bağlamış.imanımız gevredi temizleyene kadar
Hee güzel hep güzeldik daha da güzel oldukGüüüünayyyyydıııınnnnnnnnnn
Diyet obası olmuşuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?