Teşekkürler CnmCanim kisisel bilgilere gir orda ozel baslik yaziyor oraya yazarsan olur.
teşekkür ederim bebeğim
Tebrikler hakikaten iyi veriyorsun, düzenli olarakteşekkür ederim bebeğim
canım kaçamak yapmıyorum çikolataları koklaya koklaya bir hal oldumTebrikler hakikaten iyi veriyorsun, düzenli olarak
Kuzum ıstersen hedefinide ekle profilineÖğlene yağsız yoğurtlu makarna yiycem inşallh
İkinci fincan yeşil çayımı içiyorum
canım istediğin kadar ye mangalda hazırlanmış etten zarar gelmezKizlar bizim aksamada piknik planimiz var kuzu pirzola ve kofte hazirladim,uc dort kofte iki tane de kuzu pirzola yerim ekmeksiz,bu hafta et yemedim canim nasil cekiyor:)
Bende yapiym bi bakym videomu canim bugun kendime spor programi hazrlicamSlim in 6 bitti
Bu spor yarım saat ama çoook yoruyor
Protein candircanım istediğin kadar ye mangalda hazırlanmış etten zarar gelmez
Afiyet olsun kuzum harika planÖğle yemeği: 2 dolu kase sebze çorbası, spora gitcegim için 1 muz ve sut. Şimdi yürüyüş+ koşu yapcam 1 saat kadar
Doğru kaçamak yapmamak lazım :) benim de kulağıma küpe olsuncanım kaçamak yapmıyorum çikolataları koklaya koklaya bir hal oldum
ama hepsine değecek
Sagol fıstığım hadi bakalim heyecanlıyım ya sizi sayenizde motuvem artti yeniden_Masalim_ teşekkür ederim güzel sözlerin için saol Cnm varlığınız insani motive edio:)) sen de bu haftaya aldırma hastaydın ama gelecek hafta bahane yok 8 görmek istiyoruz senden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?