Beklentilerinizi bosa cikarmicam masalim❤Sedacim bu hafta senden beklentimiz cok yuksek,hem sukur iyilestin artik doksanlarda gormek istemiyoruz seni.
Pikinik ben cok seviyorum yaaa oh mis afiyet olsun kuzum proteinden bisi olmazKizlar bizim aksamada piknik planimiz var kuzu pirzola ve kofte hazirladim,uc dort kofte iki tane de kuzu pirzola yerim ekmeksiz,bu hafta et yemedim canim nasil cekiyor:)
Bende kocayi bekliyorum yuruyuse cikicazBen de kocayi bekliyorum yuruyus icin ama hava kapali birz yagmur yagmazsa cikariz yinede.
benim de 7 lere iki kilo kaldı, umarım yakalarız beraberSagol fıstığım hadi bakalim heyecanlıyım ya sizi sayenizde motuvem artti yenidenbekle 8ler ben geliyorum
Bence obur hafta senin 7leri benimde 8leri kutlariz iNŞALLAH :)benim de 7 lere iki kilo kaldı, umarım yakalarız beraber
Bende bugun plan yapicam canim her saat uygusalak aliskanlik haliende getrmis oluruzYuruyuse cikicam ama dun gunduz ciktigimda inanilmaz sicak basti hava cok gunesli istanbulda, aksam ustu cikicam o yuZden. Kendime bi saat belirleyip her gun o saatte yuruyuse cikmayi dusunuyorum, belki o zaman daha kolay olur bir rutine oturtursam. Mulakatim var diye yeni dava almiyorum birkac aydir o yuzden cok bos vaktim var, bir daha boyle firsat gecmez elime. Hazir bosken sporu aliskanlik haline getirirsem islerim yogunlastiginda da vaktim yok bahanesine siginmam
biraz boşlukta öyle şeyleri ayarlamak iyi oluyor gerçekten, ne kadar yapmasan biraz düşünce gücü, biraz irade gücü gerekiyor değişiklik yapmak için.Yuruyuse cikicam ama dun gunduz ciktigimda inanilmaz sicak basti hava cok gunesli istanbulda, aksam ustu cikicam o yuZden. Kendime bi saat belirleyip her gun o saatte yuruyuse cikmayi dusunuyorum, belki o zaman daha kolay olur bir rutine oturtursam. Mulakatim var diye yeni dava almiyorum birkac aydir o yuzden cok bos vaktim var, bir daha boyle firsat gecmez elime. Hazir bosken sporu aliskanlik haline getirirsem islerim yogunlastiginda da vaktim yok bahanesine siginmam
Kuzum ben senden eminimCok motive ve kararli gorunuyorsun canim, biraz bana da bulasir insallah bu kararlilik ve motivasyon :))_Masalim_
Hızına hız katmıştırKostum geldim kahvemi iciorum,bugün köpekler bı deliydi iki tane köpekten kaçtım :))
Aynen, adrenalinimi de yükselttiler saolsunlar buaradaHızına hız katmıştır
Bugun benim kopegimde de bi manyaklik var, yeni yatak almistim ona, onu parcaladi :))Kostum geldim kahvemi iciorum,bugün köpekler bı deliydi iki tane köpekten kaçtım :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?