Diyet/spor/saglik, hadiiii kizlarrr,hep beraber zayiflayalim

Kizlar bizim aksamada piknik planimiz var kuzu pirzola ve kofte hazirladim,uc dort kofte iki tane de kuzu pirzola yerim ekmeksiz,bu hafta et yemedim canim nasil cekiyor:)
Pikinik ben cok seviyorum yaaa oh mis afiyet olsun kuzum proteinden bisi olmaz

Bugun mutlu uyandım kizlar itiraf ediyim dedim ya 93 94 olduysam.diye korkmustum ama cok sukur okadar olmamisim sanirim o bana gaz verdi artik yeter sedaaa kurtul diyo icimdeki bi ses umudum cok bin şükür hastalikta gitti sayılır oh miss

Yuruyuse cikicam ama dun gunduz ciktigimda inanilmaz sicak basti hava cok gunesli istanbulda, aksam ustu cikicam o yuZden. Kendime bi saat belirleyip her gun o saatte yuruyuse cikmayi dusunuyorum, belki o zaman daha kolay olur bir rutine oturtursam. Mulakatim var diye yeni dava almiyorum birkac aydir o yuzden cok bos vaktim var, bir daha boyle firsat gecmez elime. Hazir bosken sporu aliskanlik haline getirirsem islerim yogunlastiginda da vaktim yok bahanesine siginmam

Heyecanım yazdiklarmdan belli oluyordur canlar bugun bi enerjigim hamd olsun üstümdeki ölü topragi attim kizlar bebegim icin cok üzülüyordum hala ciğerim aciyor o zaten geçmez ömurluk yara... ama bian evel toparlanmam lazim kendim icin sagligim icin esim icin ilerde dogacak cocuklarim icin INŞALLAH bi umutla bu haftaya başlıyorum haydi BiSMiLLAH ❤

Bende bugun plan yapicam canim her saat uygusalak aliskanlik haliende getrmis oluruz

biraz boşlukta öyle şeyleri ayarlamak iyi oluyor gerçekten, ne kadar yapmasan biraz düşünce gücü, biraz irade gücü gerekiyor değişiklik yapmak için.

Ben dün ki kaçamaktan sonra kendimi şişmiş gibi hissediyorum. Sanki vücudum tekrar şişti gibi ama biliyorum bu sadece his
Merak etmeyin hiç vazgeçmeye niyetim yok inşaallah ama iki gün önce hissettiğim ;evet Miray,iyi gidiyor artık değişim başladı hislerimi birazcık azalttı
İnşallah tekrar dönerim eski hissiyatıma

Ben dün ki kaçamaktan sonra kendimi şişmiş gibi hissediyorum. Sanki vücudum tekrar şişti gibi ama biliyorum bu sadece his
Merak etmeyin hiç vazgeçmeye niyetim yok inşaallah ama iki gün önce hissettiğim ;evet Miray,iyi gidiyor artık değişim başladı hislerimi birazcık azalttı
İnşallah tekrar dönerim eski hissiyatıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…