Diyet/spor/saglik, hadiiii kizlarrr,hep beraber zayiflayalim

Canim adet olursan insallah bir kac kilo kesin gider,malesef misafir olunca insan pek dikkat edemiyor sana hak veriyorum.

Bende daha once 9.takimda yarismistim gunluklerden cok daha etkili oluyor iyi yapmissin canim.

Tabiki bildirim yapabilirsin hem cok iyi olur.
Dukan hizli kilo verdirir ama cok saglikli olmadigi soyleniyor canim genelde verilen kilolar geri aliniyormus dikkat et.
 
Gunaydin haftasonu pek girmiyorum ama dun kacamak yapmadim sukur bakalim bugunde gezmeye gidicez umarim yine kacamak yapmam.
 
Gunaydin haftasonu pek girmiyorum ama dun kacamak yapmadim sukur bakalim bugunde gezmeye gidicez umarim yine kacamak yapmam.
 
Bugün tartıldım
Pazartesi başlangıç:73
Pazar:69,7
Şükürler olsun uzun zaman sonra 60 ları gördüm
Diyet işinin tamamen beyinde bittiğini düşünüyorum
Geçen ay çok kararlı olmamakla birlikte diyete başlamıştım 22 günde sadece 2 kilo verebilmiştim
Tabi bu diyette çok kaçamak yaptım
Sonra o morel bozukluğuyla 2 günde o verdiklerimide aldım
Tekrar bu hafta başladım ve kaçamaksız bir hafta geçirdim
İnşallah bayrama kadar bu süreç devam edicek
 
Canim tek kelimeyle harikasin,zaten menulerin cok guzel eminim iki aya kalmaz citir olursun:)
Seni de sayfanin basina ekleyeyim mi?
 
ben iki topikte kilo bildirimi yapıyorum ama ne kadar çok bildirim olursa motivasyon o kadar artıyor bende, o yüzden ben de katılmak isterim :) 30 yaşındayım, boy 1.65 kilo 68.3. ilk hedef 65 barajının altına düşmek. sonraki hedef 59.9 ve sonra aynada kendimi beğenene kadar devam :) ben protein ağırlıklı besleniyorum, süt ürünlerini falan yağlı tüketiyorum, sebzelerde yağ kullanmıyorum, genelde haşlama ya da fırın. günde 1 saat yürümeye çalışıyorum, 3-4 gündür de yürüyorum ama son haftalarda kilo vermem durdu ve dün hiç kaçamak yapmadığım ve 45 dk yürüdüğüm halde 200 gr fazla çıktım bugün bugün tam 1 ay oldu diyete başlayalı, 4.7 kg verdim toplamda. kötü bir kilo değil ama aldığım kaloriye göre az verdim, başkası olsa kesin 7-8 verirdi. sanırım yavaş veriyorum ve bu da motivasyonumu düşürüyor ama bırakmıcam.
 
_Masalim_ canim senide ekleyeyim mi baslangic kilo guncel ve hedefini soylersen eklerim istersen tabi
Canim benim ben normal dukan yapmicamo hep protein benimki dukan ekspres herseyden yiyiosun beni düşündüğün icin cok sagol❤ bu aksam misafirim gidiyor yarin tartilip bi baslangic yapicam canim olur mu yaron yazayim bi baslangic olsun benim icin ?
 
Sende mi burdasim canimmm
 
Canim tabiki katilabilirsin ama menulerini yazarsan ve gunde dort bes mesaj yazarsan daha memnun oluruz.

Yasimiz ayni,kilolarimizda yakin beslenme sekillerimiz de hemen hemen ayni boyle olmasi cok daha iyi.bir ayda da guzel vermissin ayda dort bes kilo ideal.

Diyette duraklamalarin olmasi cok normal canim, menulerinde ufak degisiklikler yaparsan vucudun direncini kirabilirsin,sen gunluk menulerini yaz suan nasil beslendigini tam olarak bilmiyorum,ona gore fikir alisverisinde bulunuruz.
 
Oyleyse sorun yok canim sen yine de firsat buldukca yaz menulerini karsilikli yorum yapalim.

Kilo bildiriminide istedigin zaman yapabilirsin.
 

bugünkü menümü yazayım;

sabah 3 kibrit kutusu beyaz peynir, 2 cherry domates, şekersiz nescafe
öğle 1 büyük kase tuzsuz cacık, bir parça haşlanmış tavuk
akşam yine cacık ve tavuk yiyeceğim.

şimdilik 1.5 lt su, 3'e tamamlarım. bir nescafe daha ve bir fincan yeşilçay.

2-3 gün full protein yapıp eksi görmeye çalışıcam. ondan sonra da belki birkaç gün sırf sıvı beslenirim vücudu şaşırtmak adına. dün 68.1 idim, bugün 68.3 çıktım kaçamak yapmadığım halde. sırf proteinle yarın ya da öbür gün 67leri görürüm diye umuyorum.
 
Canim menun guzel goruniyor sadece peynir biraz fazla gibi tabi tuzluysa,tuz orani azsa cokta sorun degil,zeytin de ekleyebilirsin ozellikle yesil zeytin,menulerin boyleyse gayet iyi canim.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…