Canim sutte icebilirsin ama ayran cok daha saglikli leptini de cok etkilemiyir,sen bilirsin tabi benimki sadece bir fikir.Saat 17:00 da akşam yemeğimi yedim
Tavuk,yumurtalı ıspanak, yoğurt ve bol yeşillik yedim
Yatana kadar çok kötü olursam bir bardak süt içicem onun dışında bugünlük bu kadar
Evet doğru söylüyorsun ben sütü sevdiğimden daha cazip geliyorCanim sutte icebilirsin ama ayran cok daha saglikli leptini de cok etkilemiyir,sen bilirsin tabi benimki sadece bir fikir.
Tamam canim anlastik ❤ basladim canim 30 dk yürüdüm nefes nefese kaldim o zamanla gecer değil mi?Tarti gunu benim cuma, cunku haftasonu genelde misafir geliyor ya da biz piknige falan gidiyoruz o nedenle en uygun cuma,ama benim icin onemli degil senin pazar kilo bildirimimi yapman,onemli olan burda disiplinli bir sekilde ve saglikli kilo verebilmek.
Sen yine de pazartesiye kadar dikkat et canim,spora basladin mi?
Canim suan kilon azicik fazla oldugu icin tabiki nefes nefese kalirsin normaldir ben de de oluyor.Ama zamanla geciyor eger cok zorlaniyorsan temponi azalt alistikca arttirirsin.Tamam canim anlastik ❤ basladim canim 30 dk yürüdüm nefes nefese kaldim o zamanla gecer değil mi?
Ben de sutu cok severim ama sutten ziyade sut urunlerinin cok daha saglikli oldugu soyleniyor, sutun icindeki yararli bakteriler yogurtta peynirde,sutten daha fazlaymis aklinda bulunsun canim.Evet doğru söylüyorsun ben sütü sevdiğimden daha cazip geliyor
Bende bugun halsizimKizlar nasil yorulduysam yemekten sonra uyuyakalmisimbulasik is guc halledeyim uyuruim herhalde erkenden.
Benimki normal canim 5 dk yerimde durmuyorumBende bugun halsizim
Findigi ogle yemegi yerine mi yedin canim,tartiyi haftasonu mu temin edecektin?Sabah aynı menüm
Saat 11:00 da
10 tane fındık yedim ve
2 si bir arada içtim
Eve giderken erken inip yürüyüşümü yapmış olucam
Himm anladim canim,sabah cok erken yiyorsun bir de emzirdigin icin acikman cok normal.Yok canım çekti yedim bastırdı bayağı
Başka birşey yemedim
Evet hafta sonu
Evde yapamıyor musun canımHava yine yagmurlu yuruyus isi yatti bugun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?