Yok yok iyiKiz benim boy kisa 1.60
Aynen oyle canim sukur kilolarimiz cok degil,istikrarli ve iradeli olursak cok kisa bir zamanda vericez eminim:)İnşallah hepimiz hedeflediğimiz kilolara ulaşıcaz
Azmin elinden hiç bir şey kurtulamaz
Hahaha ehh iste Turk kadinlari boy standartlarina uygun en azindanYok yok iyi
Canim emzirdigin icin acikabilirsin eger acikirsan sut,yogurla da idarw edebilirsin bence.Kızlar bugün düğündeydim
Saat 15:00 da
Tavuk sote,salata yedim ve ayran içtim
Akşama yesem mi yemesem mi kararsız kaldım
aynen canım devamEsimle sinemaya geldik,adam resmen benim sabrimi deniyo,misir alalim mi?yok sunu yiyelim mi? Tabiki hepsine hayirrrr.
Bir de diyarbakira geldik buranin kadayifi cok meshur bilirsiniz belki, benimki sutlu fistikli kadayif yiyelim diyor muhtemelen karsimda yer gicik,tek bir catal bile almaya niyetim yok
Canim yarindan itibaren mnenulerimle burdayim yarin sabahda kilomuda yazarim canim kaydedersinOyleyse sorun yok canim sen yine de firsat buldukca yaz menulerini karsilikli yorum yapalim.
Kilo bildiriminide istedigin zaman yapabilirsin.
Benim cok kilom varAynen oyle canim sukur kilolarimiz cok degil,istikrarli ve iradeli olursak cok kisa bir zamanda vericez eminim:)
Canim oyle sey olurmu hic,hem senin kilo bize gore az biraz fazla oldugu icin bizden daha iyi verirsin,seni de aramizda gormek isteriz:)Benim cok kilom vareger kilolariniz yakin insanlarla devam etmek istersen listeye beni almak istemesen girmiyim kuzum
Basarirsin kuzum yeterki hep iradeli olalim.Başarabileceğimi hissediyorum ❤
Yarin telafi edersin artikin1 canim:)Yürüyüş yapamadım bugün, hiç canım istemediyarın yaparım artık
Teşekkür ederim canim ozman yarin kilomi bildirirm kuzumCanim oyle sey olurmu hic,hem senin kilo bize gore az biraz fazla oldugu icin bizden daha iyi verirsin,seni de aramizda gormek isteriz:)
Hangi filme gittiniz kuzumKizlar biz filmden simdi ciktik biraz gec olacak ama yemek yemem yedi bucugu bulur,sifir ekmek olacak ve karisik izgara isterim.
Kuzum artik ayaga kalkma zamaniBasarirsin kuzum yeterki hep iradeli olalim.
Kafatasi adasiHangi filme gittiniz kuzum
Aynen oyle tatlimmKuzum artik ayaga kalkma zamani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?