Diyet/spor/saglik, hadiiii kizlarrr,hep beraber zayiflayalim

sütlü kahve iç canım bıcak gibi keser açlığını hemde kilona bir etkisi olmaz

☛Sabah 10.00
↔Menemen
↔Limonlu cay
↔Yulaf kepekli krebim

☛Öğlen 15.00
↔1 kase yoğurt corbasi ictim

☛Aksam yemegim (18.00)
Piknikteydik mangalda;
↔Tavuk pirzola 2 adet
↔3 adet mantar
↔Patlıcan salatası
↔1 dilim yulaf kepekli ekmegim(ev yapimi)
↔1 bardak ayran

☛Spor

↔Dag tepe gezdim masalim gibi bugun senin gibi ❤

☛ 12 bin adim atmisim kuzular ⛿

☛Su 2litre

Canim doner ekmeksiz yeseydin ya,zararli degil sadece biraz tuzlu oluyor.

Kuzum kendime simdi spor programi yapicam balim
INŞALLAH çıtır anne olcaz masalim...❤
Hem piknik diyetede engel degil kuzum bizim icin bcilmis kaftan

Harikasin tatlimmenunde cok guzel afiyet bal seker olsun.

Bende yeyince protein cok kilo giodyor balim ama ben tavugu daha cok seviyorum menun cok guzel canimm

Valla kuzum ikiniz gitseniz daha eglenceli olabilir hani gitme demiyorki beraber yazilalim diyo bence kiskanilmak guzel bisi benim esimde beraber gidelim tek gitme der eminim ama ben hava cok guzel olunca spor salonlarini sevmiyorum en guzeli disari

Kizlar kesinlikle yemememiz gereken yiyecekler,(ideal kiloya ulasana kadar)
-kizartma
-serbetli tatli
-cips,kola ve ambalajli abur cubur

Bunlari bence ideal kiloya ulasana kadar yemeyelim.

Carsambadan sonra karbon alimida olmasin ekmek ve bulgur pilavi disinda(makarna,simit,pirinc pilavi asiri ekmek ) tuketilmesin.

Detoks sulari hazirlayalim kizlar
-salatalik,limon,tarcin ve nane aksamdan hazirlayalim yarin iceriz.

O durumlarda neyazikki insan zorlaniyor tutmana sevindim canim aklina yazmissin belli tebrikler

Kizlar ben cipsini bal kabagindan yapiyorum firinda guzel kurallar kuzum ama benim persembe nisasta gunum ama cuma gunu saf geciriyorum kesinlkle dengeliyorum dukan ekspres dengeliyor balimmm
Kuzum bide ben oldum olasi serbetli tatlıyı sevmem kizartmayida firinda yapip yiyelim tmmdir bu is ben hayatimdan pirc pilavini cikardim kuzum detoks cok önemli cumartesi detoks yapablrz pazar tarti gunune arinmis oluruz

Canim patatesi de carsambadan sonra yemeyelim firinlanmis bile olsa,ama senin nisasta gununse arti olmamak ve dengelemek sartiyla olabilir.
Detoks suyu hergun icilebilir canim,senin detoks dedigin farkli oluyo,mesela tum gun lahana yiyorsun ya da patates,lapa vs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…