Hayatim simdi yorum yapmasina yaparizda herkesin yasantisi ve normlari farkli eger arkadaslarinla gece cikmana icmene bir sey demiyorsa buna hic dememeli,gerci belki erkek spor hocalari varsa kasli masli kiskanmistir:) ben cok garipsemedim sonucta beraber gidelim diye teklif etmis yani dusunceli cocuk bence.kızlar az önce erkek arkadaşımla tartıştım, 3-4 kilo daha verince macfite yazılacağımı söyledim yazılamazsın millet asılır orda sana dedi. macfitteki tek kadın ben olucam sanki de bütün erkek üyeler bana asılacak hey allahım ya. hiç böyle geri kafalı biri değildir normalde, gece arkadaşlarımla çıkarım içerim falan hiç karışmaz o tarz şeylere ama spor salonu olayına taktı, onunla başka bir spor salonuna yazılacakmışım yoksa gidemezmişim. onu dinleyecek halim yok tabii ki, istediğimi yaparım ama bu durum beni tedirgin etti ileriyi düşününce. evlilik ve çocuk için çok ısrarcı zaten, daha ilk ayımızda evlenelim demeye başlamıştı, şu an üçüncü ayımız, bunaltıyor beni bazen. bu konudaki aşırı kıskançlığı beni tedirgin etti açıkçası. sizce de abartmamış mı? o kadar sinir oldum ki şu an internetten inadına macfite üye olasım geldi :))
Harikasin canim,zamanla aliskanlik yapar merak etme:)44 dakika yürüyüşümü yaptım geldim. 2 gün üst üste yürümüş oldum, inşallah böyle devam ederim
Ayy kuzum eglenceniz bol olsun:) biz de yeni geldik evePiknikteyiz kizlar
afiyet olsun canım, neler yiceksin menün nePiknikteyiz kizlar
şimdi sen öyle diyince üzüldüm adama birden, tepem attı çok bağırdım zavallımaHayatim simdi yorum yapmasina yaparizda herkesin yasantisi ve normlari farkli eger arkadaslarinla gece cikmana icmene bir sey demiyorsa buna hic dememeli,gerci belki erkek spor hocalari varsa kasli masli kiskanmistir:) ben cok garipsemedim sonucta beraber gidelim diye teklif etmis yani dusunceli cocuk bence.
Evlenmeyi istemesi de cok normal kacirmak istemiyor belliki,bence sana deger veriyor ve onemsiyor,abartilacak bir kiskanclikta degil:)
dağda yürüyüş çok iyi kalori yaktırıyordur, engebe falan çok muKizlar pertim cikti bugun ama harika bir gundu:) sabah kahvaltiya piknige gittik,ogleden sonra daga ciktik,badem topladik,aksam ustu yine piknige ciktik simdi eve geldik:)
Erkegin cok kiskanc olmasi iyi olmuyor ama bunda asirilik gormedim canim,hem bence hosuna gitmeli beraber gitmeyi teklif etmis,yogun duygular hissediyor gibime geldi:)şimdi sen öyle diyince üzüldüm adama birden, tepem attı çok bağırdım zavallıma
Evet canim bayagi engebeliydi daha dogrusu dik daglara tirmandik:)dağda yürüyüş çok iyi kalori yaktırıyordur, engebe falan çok mu
bencede beraber gidin bence çok güzelkızlar az önce erkek arkadaşımla tartıştım, 3-4 kilo daha verince macfite yazılacağımı söyledim yazılamazsın millet asılır orda sana dedi. macfitteki tek kadın ben olucam sanki de bütün erkek üyeler bana asılacak hey allahım ya. hiç böyle geri kafalı biri değildir normalde, gece arkadaşlarımla çıkarım içerim falan hiç karışmaz o tarz şeylere ama spor salonu olayına taktı, onunla başka bir spor salonuna yazılacakmışım yoksa gidemezmişim. onu dinleyecek halim yok tabii ki, istediğimi yaparım ama bu durum beni tedirgin etti ileriyi düşününce. evlilik ve çocuk için çok ısrarcı zaten, daha ilk ayımızda evlenelim demeye başlamıştı, şu an üçüncü ayımız, bunaltıyor beni bazen. bu konudaki aşırı kıskançlığı beni tedirgin etti açıkçası. sizce de abartmamış mı? o kadar sinir oldum ki şu an internetten inadına macfite üye olasım geldi :))
canım bence suyu 3 litreden fazla içme. benim bir arkadaşım günde 3.5 litre su içiyordu, bir gün fenalaştı doktora gitti su ile ilgili olduğu hiç aklına gelmemişti ama doktor çok su içtiği için vücudunda elektrolikitti yanlış hatırlamıyorsam, öyle bir şeyin kaybına neden oluyormuş, fazla su zararlıymış yani, 3 litreyi kesinlikle geçme bencekızlar bugün etli nohut yemeği,bol salata, yoğurt ve turşu yedim
tek sıkıntı geç yemiş olmam 2 lt su içtim yatana kadar 4 olur
leslie 5 mile yaptım
bilerek içmiyorum canım bugünlerde çok susuyorumcanım bence suyu 3 litreden fazla içme. benim bir arkadaşım günde 3.5 litre su içiyordu, bir gün fenalaştı doktora gitti su ile ilgili olduğu hiç aklına gelmemişti ama doktor çok su içtiği için vücudunda elektrolikitti yanlış hatırlamıyorsam, öyle bir şeyin kaybına neden oluyormuş, fazla su zararlıymış yani, 3 litreyi kesinlikle geçme bence
ben zoraki içiyorum :)) keşke ben de farkında olmadan içebilsembilerek içmiyorum canım bugünlerde çok susuyorum
Canım kişisel bilgiler varya avatarin altında özel başlık yazıyorCnm ben bu ismin yanında gözüken şeyi yapamadım galiba nerden yapiorz
Yarın akşam döneceğim canımSagol tatlim not aliyorum hemen.
Ne zamana kadar koyde kalacaksin?
Bu hafta olabilir aslinda eslesebiliriz.Kızlar ikili grupları oluşturacak miyz yada 3 lu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?