Diyet/spor/saglik, hadiiii kizlarrr,hep beraber zayiflayalim

Cok gecmis olsun kuzum benim boyum 160 benimde en azindan 60 62 olmam lazim kilo demek hastaliga davetiye cikarmak demek

Sagol canim malesef oyle,ikimizin boyu
Cok gecmis olsun kuzum benim boyum 160 benimde en azindan 60 62 olmam lazim kilo demek hastaliga davetiye cikarmak demek
Sagol canim,boylarimiz ayni aslinda bu boya 55 ideal ama oncelikle 60 olalim insallah sonra 55 e duseriz.

Slm herkese, ben de diyet ve spor yapıyorum bir suredir.Buraya günlük yazmak kesinlikle çok iyi motive ediyor.Masal maşallah çok iradeli gidiosun ve benzer şeyleri yapıyoruz aslında.BEn de evde yoğurt vs yapıyorum ise yemek götürüyorum,paketli gıda şeker tuketmiorum.Karatay gibi ama karatayin bana uymayan yani 2 öğün ve ekmek.Bir doktor arkadaşım özellikle kadınların ekmeği kesmemesi gerektiğini söyledi,ben de günde 1 yada 2 dilim tam tahıl tüketiyorum.Kendime günlük acicaktim aslında ama menüleri ve sporu buraya da yazabilirim.Halihazirda randımanlı arkadaşlar varken

Selam canim hosgeldin,tabiki istegin zaman yazabilirsin gurubumuz herkese acik,kendi gunluk topigini de acabilirsin,nerde nasil oldugu onemli degil,onemli olan motivasyonu saglayip kilo vermek.

Masallah canim sen zaten nasil beslenmen gerektigini biliyorsun,spor da yapiyorsun gerisi corap sokugu gibi gelir.

Kendini biraz tanitirmisin?

Kizla bugun cok yoruldum ben uyuyorum malum sabahta erkenden uyandigim icin,insallah hepimiz icin guzel bir hafta olur,sifir kacamakli ve istegimiz kiloya biraz daha yaklastigimiz bir hafta olur.
Iyi geceler

Ben de memurum, Ankara'da yaşıyorum. Boy 158 kilo baslangic 59 güncel 55,hedefim 50.Başlarda kolay gidiyor ama ben 1 aydır aynı kilodaim kiramiorum maalesef.Spor olarak başlarda yürüyüş yaptim,şimdi Ebru'nun 21 günlük kurunu bitirdim.Yarin ikinciye baslicam inşallah.Sen ogretmendin sanırım ne ogretmenisin, ben de öğretmenlik yaptım dershanede 4 sene kadar.Cok cokk kolaylıklar diliorum öğretmenlik zor

Ohooo masallah sen yolun sonuna gelmissin en fazla bir aylik suren kalmis tebrik ediyorum seni,kilo azaldikca tabiki verilmesi de zorlasiyor,beslenme seklinde ufak degisiklikler yapsan vucudu sasirtip direncini kirsan cok rahat verirsin.

Valla bence yuruyus candir,hayatimizin her evresinde her zaman haftada uc dort gun hafif tempoda yurumemiz lazim.

Sinif ogrermeniyim canim 3. Siniflari okutuyorum:)

Günaydın ben de kahvaltımı yaptim,kahvemi iciorum. Kahvaltı yulaf kepekli omlet, peynir,greyfurt.Kacamaksiz geçsin gununuz

Günaydın
Bugün yine aynı kahvaltımı yapıyorum
Yeni hafta gitsin kilolar daha hızlı daha hızlı

Kahvaltida uc kasik tuzsuz lor peyniri(icine 3 ceviz,dere otu,kirmizi pulbiber,corekotu)
7 yesil zeytin,bir haslanmis yumurta ve yesil cay.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…