Diyet/spor/saglik, hadiiii kizlarrr,hep beraber zayiflayalim

Kizlar ben de sabitim

Kahvaltim her zamanki gibi, iki kasik lor iki kasik cokelek icine(corekotu,kirmizi pulbiber,roka,3 ceviz)2 has yum,7 yesil zeytin ve yesil cay.
Ekmeksiz nasıl doyuyosun maşallah. İki lokma da olsa yemem lazım yoksa doyduğumu hissetmiyorum. Alışkanlık galiba öğrencilik yıllarımdan. Ekmek arası acele kahvaltılar.

Sabah kahvaltim cok kotu oldu, anadolu yakasindaki adliyede isim vardi 2.5 saat trafikte kaldim kaza falan olmustu. 1 paket altinbasak ve 1 paket eti form meyveli biskuvi yedim 350 kalori toplam. 3-4 tane de kuru kayisi yedim bu saate kadar ama bir faydasini gormedim o yuzden artik yemem sanirim. Sorunumu tam anlayamadim, tuvalete hic cikmiyor degilim, sadece normalden az cikiyorum. Rezene cayi alacaktim unuttum, bugun alicam bir de onu denicem. Pazara kadar kilo veremezsem iki haftadir sabit kalmis olucam hic bu kadar uzun sabit kalmamistim, motivasyonum yerlerde. Acaba yarin protein gunu mu yapsam

Ekmeksiz nasıl doyuyosun maşallah. İki lokma da olsa yemem lazım yoksa doyduğumu hissetmiyorum. Alışkanlık galiba öğrencilik yıllarımdan. Ekmek arası acele kahvaltılar.
Canim ben kahvaltida yemiyorum ama malesef aksamlari bir dilim yiyorum,alislanlik galiba,sabahki herseyi karistirip salata gibi yaptigim icin ekmege gerek duymuyorum.

Tatlim stres yapma motivasyonunun dusmesini gerektirecek bir sey yok,bence gayet iyi gidiyorsun.Rezene bana cok iyi geliyor bencede dene mutlaka.

Bugün kahvaltı da yarım lorlu börek yedim
Arada bişey yemeye vakit olmadı
Sonra da az yağda kavrulmuş yogurtlu ıspanak ,iki yemek kaşığı susuz nohut yemeği yedim
Misafirler çıktı,spor zamanı ama dün akşamdan beri belime kramp giriyor nedense

Canim yarimda olsa borek olmamis,fazladan 10 dk spor yapsan iyi olacak ama belin agriyorsa basit hareketler yap.

öğlen dünkü yemeklerimden yedim, akşam da yiyip bitiricem yemek yapmaya çok üşendim şu an. 2 kase pırasa, bol yoğurt. akşam da kalan tavuk sotemi ve pırasamı yerim ve yoğurt.
iki gündür inanılmaz acıkıyorum, tok hissetmek için neler yapıyorsunuz? çok kahve ve 2-3 litre su içtiğim halde çok acıkıyorum son günlerde.

Canim yarimda olsa borek olmamis,fazladan 10 dk spor yapsan iyi olacak ama belin agriyorsa basit hareketler yap.
Başka hiçbiley yemedim ama...
Misafir sabah çayına gelince yumurta falan yiyemedim,saat 12 ye kadar falan bekledim ama en son çok acıkınca doymamama rağmen yedim.
Hem öğleni de çooook hafif tuttum;olmaz mı &masal3487 ?

benim de aynı şekilde haftada 1 vermek hedefim ama olmuyor, nasıl tutturucaz bu hedefi :)
Walla bende bilmiyorum
Bu hafta iyice azalttım yemeği,daha çok sebze meyve yumurta ile besleniyorum. Saat 4-5 den sonra da yemek olayını bitirmeye çalışıyorum. Yersem de sadece meyve
Bakalım,yoğurt kürü nasıl olacak?

Canim ogunlerinde tam olarak doyuyor musun?ben aciktigim zaman tuzsuz leblebi yiyorum sut falan iciyorum beni inanilmaz tok tutuyor.

Arada myle bi dönem oluyor, evden çıkmaya çalış,zihnini dağıt bence. Bir de youtube de bi kızcağız görmüştüm;o böyle durumda yarım bardağa 1 çay kaşığı toz tarçın atıp içtiğini smylemişti.

Hayatim az yemissin tamam skinti degil ama gurup kurallarimiz var ozellikle carsambadan sonra bir lokma bile kacamak yapilsa 10 dk fazla sporla telafi ya da en az 50 ip atlama yapilmali demistik.

Canim ogunlerinde tam olarak doyuyor musun?ben aciktigim zaman tuzsuz leblebi yiyorum sut falan iciyorum beni inanilmaz tok tutuyor.
normalde bundan daha azla doyardım ama iki gündür doymuyorum canım. ben de süt içiyordum aslında, şimdi şişkinlik var diye içmedim, belki süt gaz falan yapar diye. birkaç gün idare edip süt içmeye başlarım, günde 1-2 bardak içiyordum normalde, özellikle akşam acıktığımda falan.

Çok misafirli bi gündü
Eşim ayrı çocuklar ayrı misafirle geldi
Sporumu zor yaptım,çok ama çoooook yoruldum
Yarın benim tartı günüm,vermiş miyimdir acaba?

Sut kiminde gaz yapabiliyor canim bende de siskinlik yapiyor bazen cok icrigim zaman ama.Leblebi al canim o da cok tok tutuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…