Diyet/spor/saglik, hadiiii kizlarrr,hep beraber zayiflayalim

kızlar öğlen sütlü kahve
akşam kelle paça çorbası,yumurtalı ıspanak,salata ve yoğurt
hemen arkasından sütlü kahve
2 lt su içtim yatana kadar daha içerim
sporumuda yapıcam inşallah

kızlar tokluk için kesinlikle sütlü kahve
benim canım hiç bir şey yemek istemiyor sütlü kahve içtikten sonra

Akşam disardaydim tavuklu Sezar salata ama soslu ve tuzluydu sinir oldum,dışarda hicbisey yememek lazim.bide 2 tane küçük top çikolata yedim dayanamadım.bugun spor yok hem kaslarım dinlensin yarın tam gaz devam.

Canım yemeği çok azaltma bence yani salata,1 öğüne 1 avuç çığ kuruyemiş,yoğurt,1 öğüne meyve,1 yada 2 öğüne corba ile menülerini zenginleştir.yemegi azaltirsak metabolizmamız yavaşlar kilo verme zorlaşır.yani vücuda bolca biseyler girecek ama kalorisi az olacak.hamur,şeker,tuz ,paket gıda olmicak.bide herkesin metabolizması farklı sen ne yaptığında iyi kilo veriosun,ne yediğinde zararlı oluo onları bulmaya çalış.ben mesela sporu aç yapınca fayda alamadım ama öncesinde muz sonrasında yoğurt içine ceviz,gün kurusu,ve yulaf kepeği koyunca sporum daha çok fayda etti. Suveybe13 her hafta maşallah güzel kilo verio onun menülerini takip edebilirsiniz,tabi onda ise yarayan bizde yaricak die bı şart yok ama kısa süre için denenip bakilabilir

Gunaydin kizlar tartiya son 2 gun,bende acayip bir sislik var kizlar adetimde yakin degil sanki bu hafta cok veremeyecek gibiyum

Gunaydin kizlar tartiya son 2 gun,bende acayip bir sislik var kizlar adetimde yakin degil sanki bu hafta cok veremeyecek gibiyum
Cumartesi bol bol hareket yaparsın masalcim,dur daha iki gün var sisligini geçirecek şeyler yap bı anda gider o. kakaovanilya da aynı durumda, bugun ben de sisim

Kahvaltım: yoğurt içine 2 ceviz,2 gün kurusu,2 yk yulaf kepeği.yaninda 1 yk lor,zeytin,3yk bulgur pilavı( dün yaparken canim cekmisti beslenmeye koyarken dayanamadım yedim sabah sabah)
Öğlene: 4 yk bulgur pilavı,6 yk etli bezelye,yoğurt
Aksam: 6 da 1 muz ve 1 bardak sut içip koşuya cikcam geldikten sonra avokadolu lorlu yeşil salata saat 10 gibi de pilates yapıp günü bitiririm.buraya önden yazınca yapıyorum :)) size karşı sorumluluk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…