Diyet/spor/saglik, hadiiii kizlarrr,hep beraber zayiflayalim

Günaydın kızlar
Yumurtadan sıkıldım o yüzden bugün yumurta yemedim
Bir muz,3 gün kurusu,5 ceviz yedim ve sütlü kahvemi içtim

dunku menum
kahvalti 1 muz, peynir, sahanda yumurta, 1 dilim ekmek
ogle salata, tavuk izgara, yogurt
aksam ispanak yemegi, yogurt, 1 dilim ekmek
ara 3 ceviz, 10 kuru uzum, chia puding, sutlu kahve

dunku menum
kahvalti 1 muz, peynir, sahanda yumurta, 1 dilim ekmek
ogle salata, tavuk izgara, yogurt
aksam ispanak yemegi, yogurt, 1 dilim ekmek
ara 3 ceviz, 10 kuru uzum, chia puding, sutlu kahve
Çok başarılı canım bu chia puding şekersiz mı

Çok başarılı canım bu chia puding şekersiz mı
evet sekersiz, tatlandirsin diye 10 kuru uzum atiyorum sutle ikisini bir gece onceden islatiyorum. cilek falan gibi baska meyveler de katabiliyorm
bal kullandim ilk ama kaloriyi yukseltiyor o,

Selam
Ben bugün kahvaltı yapamadım vakit bulup. Kalkar kalkmaz yarım lt ılık su içtim geri yattım. Çok uykusuzdum,öğlene de yağsız yoğurtlu makarna yedim sadece.
İkinci fincan yeşil çayımı içiyorum şimdi

Kabızlık için marmelat Dilara koçaktan,1 kuru incir,2 kuru kayısı,2 kuru erik 1 buçuk su bardaginda kaynatılır.sonra robottan geçirilir uzerine 1 er yk öğütülmüş keten tohumu ve zeytinyağı eklenir.3 e bölüp sabahları ılık suyla içilir.

ben de lif tuketimimi arttirdim bakalim, sabahlari 15 dakikada yoga ekledim rutinime, umarim faydasini gorurum

kızlar ben sanırım diyete devam edemicem. hiç kaçamak yapmadığım halde 2 haftaya yakındır kilo veremedim diye demoralize oldum ve diyeti bozdum. dün gece 1 paket N**** (Siyahi) ve çekirdek yedim. az önce de 1.5 tabak salçalı ve yağlı makarna yedim. zaten hayatımda hiç iki ay diyet yapmamıştım, 4 gün sonra iki ay olacaktı ama iki aya tamamlayamadım bile :) iradem çok zayıf ve çok çabuk demoralize oluyorum. zaten hayatımda hiç bu kadar kilolu olmamıştım, hep 50li rakamlardaydım ve dış görünüşüme de inanılmaz düşkün bir insandım, kendimi çok beğenirdim ama artık hiç beğenmiyorum, yüz güzelliği bir işe yaramıyo kilo olunca, istediğim gibi giyinemiyorum, makyaj yapasım gelmiyo, her hafta alışverişe çıkan bir insanken şimdi hiçbir şey almıyorum kendime. eski halime dönerim diye inanmıştım kendime aslında ve bayramda çeşmeye gittiğimde eski kiloma düşmesem de en azından 57-58 olurum diye umut etmiştim ama olmuyor, yapamıyorum hayatımda kendim kadar istikrarsız bir insan tanımadım, alt tarafı 3-4 ay bir şey yemeyip, spor yapıp eski halime dönecektim ama beceremedim

Bir kacamak bu kadar moralini bozmasin ama hemen,
tamam haklisin duraklamalar cok moral bozucu oluyor.
Ben gecen diyetimde 3 kiloyu 4-5 gunde verdikten sonra baya duraklama yasamistim.
Vucudun bazi cipa noktalari oluyo, onlar yavas geciliyor, moralini bozmadan dayancaksin onlara,
eger dayanirsan, bir sonraki hafta patir patir dokuldugunu goruyorsun kilolarin.
topla hadi kendini
ustelik gayet de iyi gidiyormussun, hafta basina 1 kilo hic azimsancak bir sey degil

senin kilonun durmasinin nedeni bagirsak problemin, bence onu cozmeye calissaydin, duzelecekti, kacamagi bari lifli yapaydin

ilk ay güzel verdim, çok vermesem de en fazla iki gün falan duraklama olmuştur ama sonra zor vermeye başladım. 3-4 gündür bağırsak sorunu da vardı, hiç tuvalete çıkmıyor değildim ama eskisi gibi değildi yani. dün bi doktor arkadaşıma gitmiştim kahveye, ona söyledim, üç tane hap verdi, üç gün üst üste al dedi, bugün biraz düzeldim sanki yüzde yüz olmasa da. diyeti bıraksam iyice bunalıma giricem ama bir yandan da sabırlı ve iradeli bir şekilde ilerleyemiyorum, ruh halim bozuldu valla ya bir de yarın tartılınca kaç çıkıcam kimbilir, bu sabah 1.5 kilo fazla çıkmıştım

Tuvalete gıdememen, kilo yapar sabah gordugun odur, bak ne guzel haplar bağırsaklarını duzene sokarsa, bir kaç güne giderdi o kilolar, kilo verme 10 kiloyu geçince artık sabır işi. 100 metre değil maraton gibi, biraz sabretmeyi öğrenceksin, bütün enerjini hemen tüketmiceksin.
artıda çıksan sineye çekip devam edeceksin, ne var ki bunda, sen bu kiloları bir ayda almadın, o yüzden bir ayda da veremezsin. bak kilon aşırı da değil, kilo vermeyi avantaja çevir, hayatını sağlıklı beslenme çerçevesine oturt.Daha 30 yaşındasın, bunun 40ı var 50si var 60 ı var, her kilo vermede kendini böyle heba edeceksen iyi işin var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…