Diyet/spor/saglik, hadiiii kizlarrr,hep beraber zayiflayalim

Yogurt kirune basladinmi canim,hangisini yapiyorsum,zedecalli olan mi?limonli pulbiberli mi?
Başladım canım,zencefilli olan haftada 2 kez ve sabahtan akşama her yemek öncesi aç karnınaydı. Ben sadece akşam yemiştim. Öyle olunca dün akşam pulbiberli olan kürden yedim. Herhalde ona devam edicem

Başladım canım,zencefilli olan haftada 2 kez ve sabahtan akşama her yemek öncesi aç karnınaydı. Ben sadece akşam yemiştim. Öyle olunca dün akşam pulbiberli olan kürden yedim. Herhalde ona devam edicem
Bakalim fark olacak mi ben de deneyeyim insallah haftaya.

Kuzum okadar sey yemissin ama kahveyi light icmissin

sonuçları paylaşırsın canım merak ettim, çok duydum yoğurt kürünü ama hiç denemedim

kızlar bu arada saçlarınızın boyu modeli nasıl? benim çok uzadı, kısaltmayı düşünüyorum öne doğru uzayan şekilde ama çok az da olsa toplanacak pay bırakıcam. çok ince telli olduğu için iri dalga fön falan tutmuyor bende o yüzden kestireyim dedim. siz nasıl kullanıyorsunuz

kacırdınız mı kızları :))

Hakikaten nerde bu hatunlar
Off kizlar ben diyeti yapamiyorum.bilmiyorum geçen hafta bir esnedim bozuldu gitti.yapamayincada ne yazsam yüzum yok.aslinda çok istikrarliydim bir ayi geçmişti ..kendimede çok kiziyorumm nasil boyle kararliyken irademi kaybediyorum bilmiyorum.
Tekrar başlamam lazim ama sabah iyi başliyor akşama dogru başliyor kaçamaklar.@loRelaii aklim hep burda ama moral bozuklugu,kendimede kizginligim,yazamadim

Benim saclarda uzun canim ve malesef ince telli,ben de kestirmeyi dusunuyorum baglanacak kadar birakirim muhtemelen,boyamayi dusunuyorum ombre yaptirayim diyorum ama tenim cok acik degil nasil yakisir mi emin degilim,ombre genelde kumral,sari tonlari yapiliyor bana yakisir mi emin degilim,ama deniycem.

yakışır canım neden yakışmasın, buğday tenli bir arkadaşım kullanıyor çikolata kahve & sarı şeklinde. geçen gün grili yaptıran birini de gördüm, ombre çok güzel bence. ama saçını fönlediğinde iyi bir makyaj istiyor, yüzüne bir şey sürmeyince ya da belli belirsiz makyajda yüz çok sönük kalıyor saç yanında. ben beyaz tenliyim, saçım siyah, birçok renk denedim ama en son kendi rengime döndüm. birkaç kilo daha verip bir değişiklik yaparak girelim yaza bence :)

sen de bendensin :)) ben de iki gündür sapıttım. dün akşam bozdum, sabah yeniden başladım, bugün bozmicam dedim ama yine bozdum. 2-3 gün bozmadan atlatırsak eski rutinimize döneriz diye düşünüyorum. yarın sabah yeniden başlıyorum ben,

Bende tekrar başlayabilirim umarim.zaten benim bozma lüksum bile yok aslinda bu kilodayken.zaten yedigim içinde mutlu olamiyorum ,sadece vicdan azabi.yarin yeni bir başlangiç yapabilirim.İnşallah

Bende tekrar başlayabilirim umarim.zaten benim bozma lüksum bile yok aslinda bu kilodayken.zaten yedigim içinde mutlu olamiyorum ,sadece vicdan azabi.yarin yeni bir başlangiç yapabilirim.İnşallah
inşallah yapabiliriz, iki gün de akşama kadar hiç bozmadım ama akşam berbat oldu her şey. saat 4ten sonrası risk taşıyor artık benim için :))

Benim saclarda siyah canim,ben de cok renk denedim ama en guzel kendi sacim,yine de degisiklik yapmak istiyorum,gri ombreye bayiliyorum cidden bazilarina cok yakisiyor.
Aynen dedigin gibi sari kumral tonlari makyajsiz pek yakismiyor,ben kapali oldugum icin disarda sorun olmaz evde de zaten makyajimi yapiyorum,ayy heveslendim simdi merkeze gidince deneyeyim ya yeni seyler yapmak lazim:))

o zaman sen kesin yaptır bence canım. ben üniversitede röfle yaptırmıştım mesela, kapalı değilim ben, her gün makyaj isteyen bir renkti, e bazen insanın canı makyaj istemiyor, bir rimel sürüp çıkabiliyorsun falan ama sen evde açacağın için öyle bir derdin olmayacak, ben senin yerinde olsam yaptırırdım, değişiklik iyi canım ya, insan kendine bakınca modu yükseliyor. ben tek yaşıyorum mesela ama kendimi kötü ve bakımsız hissettiğimde evde kendi başıma bile makyaj yapıp oturduğum oluyor :))

Ben bi rofle denemedim:) makyaj yapmayi cok seviyorim,belkide disarda fazla yapmadigim iicn evde yapmak cok hosuma gidiyor, ozellikle goz makyaji favorim:)likitler eyeliner,farlar,goz kalemleri cok severim:)kadin olmak guzelll

Canım senin kilo itibariyle bırakma lüksün yok,sürekli aynı noktaya geliceksin emin ol.dis görünüşle barissan sağlık açısından vermen gerekecek bı gün.bence sen neden bozuosun onu bul . ben senden umutluydum başlarda çok güzel gidiodun sonra bişey oldu koptun.evden zararlı şeyleri atmayı denedin mı olmayınca bozamiosun çünkü veya eşin yada ailen mi destek olmuo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…