Diyet/spor/saglik, hadiiii kizlarrr,hep beraber zayiflayalim

Yok zaten sorun yiyememek değil,canım da istemiyor ama karnım doymadı
Böyle durumlar için gün içinde programını yapsan ve böle küçük kaplar alıp yanında görürsen,ben işyerine yemek götürüyorum diyelim ki akşam isim var iki öğün götürüyorum.koca yemekhanede cikarip salata ve soguk yemek yiorum. mesela misafirlik durumuysa bahsettigin ya gitmiceksin bı sure ya da insanlar seni anlayışla karsilicak emin ol laf söyleseler bile saygı duyacaklardır içten ice.ilham bile verirsin onlara.kaynanam artık bana özel yemek yapio kızım ızgara balık yaptım gel dio.hwrkesi alistirdim 3 ayda

Açıkçası bundan sonra da böyle devam etcem,diyet için deil doğru olan bu.etrafiniza bı bakın herkes kilolu özellikle kadınlar.heo bu hamurisi, seker alışkanlığından. 50 yaşına geldiğimizde bı önceki nesil gibi şeker tansiyon kalp vs sorunları mı yaşamak yoksa zinde çocuklarınin kendine örnek aldığı spor yapan genç gozuken kadınlar mı olmak istiyoruz. O yüzden ideal kilomuza gelicez sonra da sporumuza da doğru besinlerle beslenmeye de devam etcez hem ozaman arada kaçamak yapmak şansımız da olacak pişmanlık duymadan

Harikasın canım

selam kızlar. üzerimde bi karabulut mu var nedir, müvekkilimin ölümünü daha tam atlamamışken bugün bir arkadaşım trafik kazası geçirdi, allahtan hayati tehlikesi yok, ameliyattan çıktı, kendine geldi çok şükür. ailesi yurtdışındaydı onlarınn gelmesini bekledim öyle çıktım hastaneden. hastanede 1 ayran 1 simit yedim saat beş gibi. soğuk sandviçle simit arasında kaldım ama sandviç ekmeği çok büyüktü ve cheddarlı falandı, salamlı kaşarlı da vardı o yüzden simiti tercih ettim. yarım saat önce de iki avuç beyaz leblebi ve 5 tane diyet bisküvi yedim eve gelir gelmez. tartı öncesi kötü oldu ama çok yorgunum, bir şey hazırlayacak halim yoktu. hiç su içemedim bugün, yatana kadar 1.5 litre içerim sanırım. şu an kahve içiyorum. bu hafta toparlıcam inşallah bu diyet işini.

Bende sizi özledim kuzummm❤

Nasil oldun canim daha iyi misin?
Iyiyim kuzum diyetim hic bozmadim cok şükür ❤ kuzum aksam ciger yedim sabaha karsi istifrayla kalktim elim.ayagim titredi kalbim.hip hizli atti soğuk terler döktüm cigerden olmus serum.yedim cok sukur iyiyim simdi

Menumu vereyim minnoslar

Bugunu hafif beslendim yarin icin

Sabah
Yulaf kepekli Omlet
Cay
Domates salatalik

Öğlen
1kase kabak corbasi (tavsoye ederim kizlar en saglikli corba lahanayla kabak

Akşam
Ton balikli yesil salata
Bir kocaman bardak ayran

Spor 2 saat tempolu yürüyüş

Su 3litre

❤Yarin bol eksikler kuzucanlar ❤

Bugün pazar kahvaltımı yaptım
Menemen,közlenmiş patlıcan salatası,yumurta kapama,3 kayısı,5 ceviz,3 tane siyah zeytin,tulum peyniri,söğüş salata,bir dilim tam buğday ekmeği ve siyah çay
Ekmek yemiyordum ama miğdeyi şaşırtmak Laz'ım ara sırada

Aynen haklisin.ben iradeli oldugum zaman zaten evde ne olursa olsun umursamam canim cekmez.beyinde bitiyor diyorlar ya ben bu beynimi anlamadim.yada iradem çok zayif.hatta dün aklima şu düşunce geldi ,kendime yeterince saygi duymuyorum heralde,yoksa niye boyle bir bedeni ,kilodan dolayi yaşadigim sikintilari kendime layik görüyorum.tekrar başlamaya çalişiyorum ,tamamen başladigima inanirsam bir hafta bi gozlemliyecem.tekrar araniza katilirim arkadaşlar yoksa böyle olmuyor.desteginizden dolayi teşekkür ederim canlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…