Diyet/spor/saglik, hadiiii kizlarrr,hep beraber zayiflayalim

Kahvaltı:7.30
Omlet,3 gün kurusu,5 ceviz,peynir,domates ve bitki çayı
Dün spor yapmadım bugün yarın yapıcam inşallah
Haftada 1 boşluk düşünüyordum ama bu hafta çok yoruldum dün akşam erken yattım.inşallah bundan sonra haftada 6 gün spor yapmayı düşünüyorum

Ben de kabızlık etkisiyle artidayim perşembe 53.2 dim şimdi 54. 2 gündür spor yapamıyorum onun da etkisi olabilir bugünü çok ama çok hareketli geçirmek gerek yarın 52 yi ucundan da olsa görmem lazım.sabah kalkınca ılık suyla kabızlık marmelatindan yedim 3 kaşık tadı da güzel olmuş hem koşuya gitcem die,şimdi koşmaya çıkıyorum kızlar

Kahvalti sahanda yumurta, 1 dilim ekmek, biraz peynir
ogle bir dilim ekmek, mercimek corbasi, 1 dilim karniyarik, Yogurtlu pancarli kereviz salatasi
aksam 1 dilim ekmek, kabak graten, ispanak yemegi, yogurt
ara, chia puding, yulaf kepegi pogacasi

Dun butun gun sebze yedim, vegan kuzenime dondum:))

Spor yapan hanimlar, enerjiniz bol olsun

Kızlar ben geldim. buraya bebek uyuduğunda giriyordum. ama 2 gündür çok hastayım. bebek uyuyunc bende uyuyorum o yüzden giremedim. diyetim iyi gidiyor kızlar. İnşallah yarına 80.4 un altında çıkarım . kızlar bu arada benim tek problemim . kızın yemediği şeyleri yemem . kendime sen çöplük değilsin diyorum ama yine de yiyorum

Gunaydin kizlar,ben de sisim malessf,bu hafta iki ogun yaptum cok etkisi olmadi sanki ben daha umutluydum ama cok eksiye dusemedim malesef

Kahvalti,4 kasik lor,3 ceviz,1 az yagda yum,7 yesil zeytin,roka,minik aci biber ve cay

Kez23 Cnm bebeğin yemediği şeyleri yeme, Beki atmaktan cekiniosun ama attığın şeyler doğada her türlü canlının besini öyle dusun,bı sürü kuş karınca vs besliosun atılan şeyler dodaga boşa gitmez :))
masal3487 Cnm ben de sisim ve artiyim geçici die düşünelim yapacak bişey yok
_Masalim_ hoşgeldin Cnm özledik seni

Kızlar bu hafta doğru düzgün spora gidemedim cok hastayım. Bu hafta 1 ya da 2 kere spora gittim; (( ve sanırım gram gitmemis olacak yarın tartı da. cok uzgunum. Şimdi toparlayıp kendimi, spora gitmeyi düşünüyorum ama hic halim yok .

Zorlanıyorum arkadaşlar
Gittiğim yerlerde salata meyve isteyemiyorum. Hanım hanımcık önüme ne gelirse yemem gerekiyor ama sorun şu ki karnımda gözümde çok aç

Çünkü misafire özel ağır ikramlar var hep,spor yapamadım,yeşil çay da içemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…