- 1 Eylül 2012
- 300
- 458
- 103
Maşallah canım sende az zamana çok şey sığdırmışsınSelam
Yaw ben ne yoruldum bugün;ayakta duramıyorum
Kahvaltı öncesi yarım litre limonlu su içtim,sonra haşlanmış yumurta domates salatalık yedim. Hızlıca mutfağa giriştin,o bitti 5 miles,sonrasında misafir hazırlığı yaptım. Evi süpürüp sildim,merdivenleri sildim,çocuklara yemek hazırladım ve ben bittim...
Okurken yoruldum maşallah sana ,2 kilo gider bu işe :))Selam
Yaw ben ne yoruldum bugün;ayakta duramıyorum
Kahvaltı öncesi yarım litre limonlu su içtim,sonra haşlanmış yumurta domates salatalık yedim. Hızlıca mutfağa giriştin,o bitti 5 miles,sonrasında misafir hazırlığı yaptım. Evi süpürüp sildim,merdivenleri sildim,çocuklara yemek hazırladım ve ben bittim...
KeşkeeeeeeeOkurken yoruldum maşallah sana ,2 kilo gider bu işe :))
Ah bi anlasam ben de hep aynı. her kilo verisimde 2 kilo geri alıp sonra da 2 haftada Zar zor onu veriyorum.kilo verdigime pişman olacam yakinda. Ben sporu yapmayınca geri alıyorum kesin sende de öyle olabilirmiKeşkeeeeeee
Ama gitmiyo niyeyse,bugün 82.4 düm
Anlamıyorum ne oluyor
Akşam da yemeği erken bitiriyorum
Detoks çayı hazırladım,inşallah işe yarar
Yemicez canım tabiki, yersen ceza varYalnız bugün iştahım çok açık,naaapcaz
Canım ceza vermek zorundayız sana malesef, evde ipin fln varmı sporuna ek yürüyüş de olabilir fazladan bişey yapsan iyi olur yani.yetisemedim yemişsin hemen:)))Misafirlere Türk usulü hazırlık yaptım,yeni bir açma denedim sağolsun o da mis gibi koktu; kalburabastıyı da bi severim ki tarçınlı tarçınlı,yanına da tavuklu makarna salatası;ooooohhhhh miiis missssss
Uçlarından kırdım azıcık,gönlüm geçsin diye ama daha kötü oldum.kıra kıra bir açma bitti ,tatlı da yedim bi tane küçük
Sanırım iki günlük kilom da canımı sıktı
Cezaya razıyım ama yarın;bugün çok yorgunum. Yalnız diyete 3 Nisan da başladım ve bu ilk büyük kaçamağım o zamandan beri.Yemicez canım tabiki, yersen ceza var
Canım ceza vermek zorundayız sana malesef, evde ipin fln varmı sporuna ek yürüyüş de olabilir fazladan bişey yapsan iyi olur yani.yetisemedim yemişsin hemen:)))
Senin kilo fazlan 5 kilo,maşallah. Ben 5 kilo verdim,bana mısın demiyo?zayıfların kilo vermesi daha zor oluyor diye duymuştumAh bi anlasam ben de hep aynı. her kilo verisimde 2 kilo geri alıp sonra da 2 haftada Zar zor onu veriyorum.kilo verdigime pişman olacam yakinda. Ben sporu yapmayınca geri alıyorum kesin sende de öyle olabilirmi
Olur canım tamam yarın atlarsin, evet sizin o şansınız var haftada 1 ile 2 arası rahat giderYedim hakkatten. İpim var,kaç atlıyim? 200?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?