Diyet/spor/saglik, hadiiii kizlarrr,hep beraber zayiflayalim

Selam
Yaw ben ne yoruldum bugün;ayakta duramıyorum
Kahvaltı öncesi yarım litre limonlu su içtim,sonra haşlanmış yumurta domates salatalık yedim. Hızlıca mutfağa giriştin,o bitti 5 miles,sonrasında misafir hazırlığı yaptım. Evi süpürüp sildim,merdivenleri sildim,çocuklara yemek hazırladım ve ben bittim...

Maşallah canım sende az zamana çok şey sığdırmışsın

Okurken yoruldum maşallah sana ,2 kilo gider bu işe :))

Keşkeeeeeee
Ama gitmiyo niyeyse,bugün 82.4 düm
Anlamıyorum ne oluyor
Akşam da yemeği erken bitiriyorum
Detoks çayı hazırladım,inşallah işe yarar
Ah bi anlasam ben de hep aynı. her kilo verisimde 2 kilo geri alıp sonra da 2 haftada Zar zor onu veriyorum.kilo verdigime pişman olacam yakinda. Ben sporu yapmayınca geri alıyorum kesin sende de öyle olabilirmi

Misafirlere Türk usulü hazırlık yaptım,yeni bir açma denedim sağolsun o da mis gibi koktu; kalburabastıyı da bi severim ki tarçınlı tarçınlı,yanına da tavuklu makarna salatası;ooooohhhhh miiis missssss
Uçlarından kırdım azıcık,gönlüm geçsin diye ama daha kötü oldum.kıra kıra bir açma bitti ,tatlı da yedim bi tane küçük
Sanırım iki günlük kilom da canımı sıktı

Ama ben yapıyorum sporumu,5 niles yapıyorum ki 1 saattem fazla sürüyor

Ama ben yapıyorum sporumu,5 niles yapıyorum ki 1 saatten fazla sürüyor

Canım ceza vermek zorundayız sana malesef, evde ipin fln varmı sporuna ek yürüyüş de olabilir fazladan bişey yapsan iyi olur yani.yetisemedim yemişsin hemen:)))

Ah bi anlasam ben de hep aynı. her kilo verisimde 2 kilo geri alıp sonra da 2 haftada Zar zor onu veriyorum.kilo verdigime pişman olacam yakinda. Ben sporu yapmayınca geri alıyorum kesin sende de öyle olabilirmi
Senin kilo fazlan 5 kilo,maşallah. Ben 5 kilo verdim,bana mısın demiyo?zayıfların kilo vermesi daha zor oluyor diye duymuştum
Allah yardımcın olsun

Sabah 10.00
Sucuklu yumurta (sucugu kendim yagsiz kiyamdan baharatlayip yaptim)
Yulaf kepekcim

Öğlen 14.00
1 tabak patlıcan yemeği
1 bardak ayran

Akşam 18.00 (yicem)
Tavuklu yoğurt corbasi bir kase
Marol salatasi

Su 3litre

Spor
20 dk yürüyüş(reglimden dolayı)

Selam kizlar. Mulakat fena gecmedi gibi, bakalim ne olacak :) su an havaalanindayim 1 bucuk saat sonra ucagim var. Diyeti biraz bozdum yemege falan goturduler, otelde de acik bufede biraz gozum dondu pancakeler borekler falan ama cok abartmadim. Eve donunce tam gaz devam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…