- 1 Eylül 2012
- 300
- 458
- 103
Moralini bozuyor insanın ama yapacak bişey yok. Hiç sağlıklı değil canım;vücüdu çok tahrip ediyor kilo. O yüzden yavaş da olsa devamKızlar ben bebekten dolayı pek giremiyorum . birde rahatsızım zaten. kızlar ya sizin menüler benimki ile nerede ise aynı. Ama olmuyor. Galiba saati biraz geri çekmem lazım. 8 de yiyorum en son 7 yapayım onu. gün içinde de yeşilçay . bu arada bugün dolmuş ile gideceğim yere yürüyerek gittim 1 saat yürüdüm tabi. Mağazalara girdim . o kadar güzel şeyler vardı ki bir yanımdakine baktim bir kendime sonra almak benim hakkım değilmiş gibi hissedip çıktım kötü oldum ama hak ettim bu duyguyu. Yani bu kadar kilo alıp kendime bu eziyeti yaşatana kadar neredeidim dedim. aynaya hiç mi bakmadın dedim. Dedim de dedim. Beğendiğim şeyleri denemedim bile.
1 yaşında canım. Süt vermiyorum. Sorun açıkna değil zaten gözüm aç hepMoralini bozuyor insanın ama yapacak bişey yok. Hiç sağlıklı değil canım;vücüdu çok tahrip ediyor kilo. O yüzden yavaş da olsa devam
Ama dediğin doğru,8 geç bir saat. Bence en geç 7 güzel. Bebeğin kaç yaşında? Anne sütü alıyor mu bilmiyorum ama yeşil sebze meyveler ve sıvı en güzel süt yapan şeyler. Çok zorlanırsan gece belki onlardan ağzına atarsın
Açlikda değil diyecektim.1 yaşında canım. Süt vermiyorum. Sorun açıkna değil zaten gözüm aç hep
Canim simit tek basina doyurucu olmaz kucuk ucgen peynirlerden al simite surup ye,daha uzun tok tutar.Kızlar ben bugün kahvaltı yapmadım ve dışarıdayim. ne yesem sizce. Aklıma simitten başka birşey gelmiyor
Bı cafeye oturma şansın varsa omlet yiebilrsinKızlar ben bugün kahvaltı yapmadım ve dışarıdayim. ne yesem sizce. Aklıma simitten başka birşey gelmiyor
bulgur cok yenmediginde zarar vermez,Kızlar kilo vermemde bulgur yemememin de çok etkisi varmış içli köfteler bende şiskinlik yaptı hala geçmiyor
allah kabul etsin.Gunaydin kizlar,ben bugun niyetliyim kandil oldugu icin oruc tutayim dedim.
Malesef canım simit yeşil çay ve peynir yedimBı cafeye oturma şansın varsa omlet yiebilrsin
Canım fazla kaçırmışım galibabulgur cok yenmediginde zarar vermez,
ama karbonhidrati son zamanda cok kisiyorduysan, birden yiyince, siskinlik yapmis olabilir
Herkesin farklı olabilir ama mesela ben öğle yemeği yiyince kilo veremiyorumBen de ne zaman 80'i gorsem kilo hop geri cikiyor, 70ler icin sabirsizlaniyorum ama...
dunku menum
kahvalti yulaf kepegi, yumurta, peynir, zeytin
ogle sbze corbasi, yogurt, tavuk izgara, karniyarik, bir sarma
aksam, kabak corbasi, patates salatasi, kofte
ara zerdecalli yogurt
ogle cok cesitli oldu, ama hepsi az azdi. yemeklerde cok yiyip, ara ogun yapmamak iyi olmadi sanirim, hem arada karnim acikti, hem daha fazla yedim
Doğru diyorsun aslında canım.Kızlar saat 18:00 dan sonra birşey yememek gerekiyor o saatten sonra ne yersen bence kilo vermeni yavaşlatır
Canim sen acikmayla basa cikabiliyorsun,Herkesin farklı olabilir ama mesela ben öğle yemeği yiyince kilo veremiyorum
Sabah akşam tıka basa yiyorum ama kilo vermemde bir sakıncası olmuyor
simit peynir cay 300-350 kaloriymis, eger oglene kadar tok tutarsa, cok fena degil kahvalti kalorisi olarak.Malesef canım simit yeşil çay ve peynir yedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?