Diyet/spor/saglik, hadiiii kizlarrr,hep beraber zayiflayalim

Cnm regl döneminde metabolizma hizlanir normal sporunu yap zorlanmassan daha çok fayda eder,menü süper

Hadi inşallah güzel hbrlerini beklioruz

Menun cok iyi canim afiyet olsun

Ayy bugun muydu?ben de haftaya sali saniyordum,gecmis olsun canim insallah guzel sonuclar alirsin.

Kizlar sabah her zamanki klasik kahvaktim

3 kasik lor(3 ceviz,corwkotu,roka)1 has yum,7 yesil zeytin.

15.00 bir tabak yogurtlu kabak,iki tk irmik tatlisi(irmige yag ve seker koymadim balla yaptim) cay.

Spor yapamadim bugun kizlar arkadaslarim gec gittiler sonrasinda bulasik kocaya yemek derken firsatim olmadi,bugunluk boyle olsun.

Canım hafif atlatmissin az bile yemişsin bugün :))

geçmiş olsun canım inşallah her şey gönlünce olur

Kızlar ben bebekten dolayı pek giremiyorum . birde rahatsızım zaten. kızlar ya sizin menüler benimki ile nerede ise aynı. Ama olmuyor. Galiba saati biraz geri çekmem lazım. 8 de yiyorum en son 7 yapayım onu. gün içinde de yeşilçay . bu arada bugün dolmuş ile gideceğim yere yürüyerek gittim 1 saat yürüdüm tabi. Mağazalara girdim . o kadar güzel şeyler vardı ki bir yanımdakine baktim bir kendime sonra almak benim hakkım değilmiş gibi hissedip çıktım kötü oldum ama hak ettim bu duyguyu. Yani bu kadar kilo alıp kendime bu eziyeti yaşatana kadar neredeidim dedim. aynaya hiç mi bakmadın dedim. Dedim de dedim. Beğendiğim şeyleri denemedim bile.

Canım senin ekmegin fazla o dikkatimi cekmisti, emziriomusun.olmus olana çare yok artık onumuze bakicaz. bu moral isi kendine yüklenme hem çocuğun fln olmuş kilo almanda onun da etkisi çoktur.uzulme sen inşallah vericez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…