Cnm regl döneminde metabolizma hizlanir normal sporunu yap zorlanmassan daha çok fayda eder,menü süperSabah 10.00
Sucuklu yumurta (sucugu kendim yagsiz kiyamdan baharatlayip yaptim)
Yulaf kepekcim
Öğlen 14.00
1 tabak patlıcan yemeği
1 bardak ayran
Akşam 18.00 (yicem)
Tavuklu yoğurt corbasi bir kase
Marol salatasi
Su 3litre
Spor
20 dk yürüyüş(reglimden dolayı)
Hadi inşallah güzel hbrlerini beklioruzSelam kizlar. Mulakat fena gecmedi gibi, bakalim ne olacak :) su an havaalanindayim 1 bucuk saat sonra ucagim var. Diyeti biraz bozdum yemege falan goturduler, otelde de acik bufede biraz gozum dondu pancakeler borekler falan ama cok abartmadim. Eve donunce tam gaz devam.
Kuzum benim simdi yeniden cikicam esimle 1 saat yürürumCnm regl döneminde metabolizma hizlanir normal sporunu yap zorlanmassan daha çok fayda eder,menü süper
Süper olmus canim afiyet olsunBen şimdi zencefil,yeşilçay,yeşil elma,limon ve birazcık maydanoz ekleyerek hazırladım çayımı
Afiyet olsun kuzum super ❤akşam kabak yemeği,yoğurt ve bol yeşillik yedim
şimdi kahvemi içiyorum günü kapatıyorum
Menun cok iyi canim afiyet olsunSabah 10.00
Sucuklu yumurta (sucugu kendim yagsiz kiyamdan baharatlayip yaptim)
Yulaf kepekcim
Öğlen 14.00
1 tabak patlıcan yemeği
1 bardak ayran
Akşam 18.00 (yicem)
Tavuklu yoğurt corbasi bir kase
Marol salatasi
Su 3litre
Spor
20 dk yürüyüş(reglimden dolayı)
Ayy bugun muydu?ben de haftaya sali saniyordum,gecmis olsun canim insallah guzel sonuclar alirsin.Selam kizlar. Mulakat fena gecmedi gibi, bakalim ne olacak :) su an havaalanindayim 1 bucuk saat sonra ucagim var. Diyeti biraz bozdum yemege falan goturduler, otelde de acik bufede biraz gozum dondu pancakeler borekler falan ama cok abartmadim. Eve donunce tam gaz devam.
Esini yuruyus konusunda ikna etmissin:))Kuzum benim simdi yeniden cikicam esimle 1 saat yürürumsagol balim artik böyle kuzum hem doyuyorum hemde saglikliyim bin şükür ❤
Atlattim atlattim zaten diyete uygun yiyecekler vardi sukur guzel gecti:)
Canım hafif atlatmissin az bile yemişsin bugün :))Kizlar sabah her zamanki klasik kahvaktim
3 kasik lor(3 ceviz,corwkotu,roka)1 has yum,7 yesil zeytin.
15.00 bir tabak yogurtlu kabak,iki tk irmik tatlisi(irmige yag ve seker koymadim balla yaptim) cay.
Spor yapamadim bugun kizlar arkadaslarim gec gittiler sonrasinda bulasik kocaya yemek derken firsatim olmadi,bugunluk boyle olsun.
Irmikten yedigim icin abartmayayim dedim.Canım hafif atlatmissin az bile yemişsin bugün :))
geçmiş olsun canım inşallah her şey gönlünce olurSelam kizlar. Mulakat fena gecmedi gibi, bakalim ne olacak :) su an havaalanindayim 1 bucuk saat sonra ucagim var. Diyeti biraz bozdum yemege falan goturduler, otelde de acik bufede biraz gozum dondu pancakeler borekler falan ama cok abartmadim. Eve donunce tam gaz devam.
Canım senin ekmegin fazla o dikkatimi cekmisti, emziriomusun.olmus olana çare yok artık onumuze bakicaz. bu moral isi kendine yüklenme hem çocuğun fln olmuş kilo almanda onun da etkisi çoktur.uzulme sen inşallah vericezKızlar ben bebekten dolayı pek giremiyorum . birde rahatsızım zaten. kızlar ya sizin menüler benimki ile nerede ise aynı. Ama olmuyor. Galiba saati biraz geri çekmem lazım. 8 de yiyorum en son 7 yapayım onu. gün içinde de yeşilçay . bu arada bugün dolmuş ile gideceğim yere yürüyerek gittim 1 saat yürüdüm tabi. Mağazalara girdim . o kadar güzel şeyler vardı ki bir yanımdakine baktim bir kendime sonra almak benim hakkım değilmiş gibi hissedip çıktım kötü oldum ama hak ettim bu duyguyu. Yani bu kadar kilo alıp kendime bu eziyeti yaşatana kadar neredeidim dedim. aynaya hiç mi bakmadın dedim. Dedim de dedim. Beğendiğim şeyleri denemedim bile.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?