İyi canım sevindimToparladim sukur pazar makarnaya ragmen masallah iyiyim:)
Senin için düşünürsek hedefine 15 kilo var bu da sağlıklı bı şekilde 6 ayda vermen hatta 9 ay fln çok daha iyi olur,bu da uzun bı sure olduğu için bence günde 40 dk haftada 4 günü geçme başlarda atıyorum son 7 -8 kiloya gelince belki haftada 5,6 ya çıkarabilirsin ama bencede 40 dk yi gecme.kapasiten güçlendikçe spordan aldığın verim azalio maalesef vücut daha fazlasını istio o yüzden birden yükleme yapmamak lazım.bide sürekli yapmak zorundayız eğer spor sevmiosaniz hiç bulasmayin zaten kilo vermede asıl etken beslenme diolarBilgisi olan var mı;günlük en fazla ne kadar spor yapılmalı? Kilo vermeyi hızlandırır mı? Günde iki kere yapmak iyi mi yoksa kas mı yaptırır?
Yuruyusumu yapip geleyum hemen gincellerim insallah.İyi canım sevindim
Bizim kilolarıda güncellersin artık
Anladim,belki sıkılaşmaya yarımcı olur diye düşünmüştümSenin için düşünürsek hedefine 15 kilo var bu da sağlıklı bı şekilde 6 ayda vermen hatta 9 ay fln çok daha iyi olur,bu da uzun bı sure olduğu için bence günde 40 dk haftada 4 günü geçme başlarda atıyorum son 7 -8 kiloya gelince belki haftada 5,6 ya çıkarabilirsin ama bencede 40 dk yi gecme.kapasiten güçlendikçe spordan aldığın verim azalio maalesef vücut daha fazlasını istio o yüzden birden yükleme yapmamak lazım.bide sürekli yapmak zorundayız eğer spor sevmiosaniz hiç bulasmayin zaten kilo vermede asıl etken beslenme diolar
Sen şuan ne kadar yapiosun cnmAnladim,belki sıkılaşmaya yarımcı olur diye düşünmüştüm
Normalinde 5 miles leslie yapıyorum,1 saatten biraz fazla sürüyorSen şuan ne kadar yapiosun cnm
Tatlim bizde sayi biraz fazla oldugu icin gurubu kapattik kusura bakmaKızlar merhaba aranıza katılmak istiyorum ancak spor yapabileçek zamanim yok şu an tavsiyeleriniz nelerdir :)
Canım merhaba seve seve kabul ederdik seni aramıza ama kalabaliklastik ve birbirimizi daha iyi tanımak için alıma kapatalım dedik.Belli bı yontemimiz yok herkes kendi vücuduna uygun şeyler yapıo ama genel olarak paketli,hamurisi,kızartma tarzi gıdalari tuketmeden sağlıklı ve dengeli beslenmeye çalışıyoruz.Kızlar merhaba aranıza katılmak istiyorum ancak spor yapabileçek zamanim yok şu an tavsiyeleriniz nelerdir :)
Canım yarın eksi görmesem de geçen hafta 53 den sonra 54 lere gelmiştim yine o gitti gibi bide cuma hastalancam bence pazara iyi bı eksi görürüm inşallah :)) sende eksi olacak gibi dimi
Kakao yol yorgunu herhalde gevherbanu istikrar saglarsam doncem demişti en son
Pazara eksi gor de yarin skinti degil,ben bugun eksiydim(-300) canim sukur ama aksam gec yedim sabah tartilirsam arti cikmam ama sabit cikabilirim,bakalim bu hafta insallah seytanin bacagini kirarim:)Canım yarın eksi görmesem de geçen hafta 53 den sonra 54 lere gelmiştim yine o gitti gibi bide cuma hastalancam bence pazara iyi bı eksi görürüm inşallah :)) sende eksi olacak gibi dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?