Diyet/spor/saglik, hadiiii kizlarrr,hep beraber zayiflayalim

Öğle yemeğim;
1 tabak patatesli tavuk haşlama (yağsız)
Salata
Akşamüstü 6:30 gibi sadece meyve yiyerek kapatmayı düşünüyorum
7 leri görmek istiyorum bu hafta

Bilgisi olan var mı;günlük en fazla ne kadar spor yapılmalı? Kilo vermeyi hızlandırır mı? Günde iki kere yapmak iyi mi yoksa kas mı yaptırır?
Senin için düşünürsek hedefine 15 kilo var bu da sağlıklı bı şekilde 6 ayda vermen hatta 9 ay fln çok daha iyi olur,bu da uzun bı sure olduğu için bence günde 40 dk haftada 4 günü geçme başlarda atıyorum son 7 -8 kiloya gelince belki haftada 5,6 ya çıkarabilirsin ama bencede 40 dk yi gecme.kapasiten güçlendikçe spordan aldığın verim azalio maalesef vücut daha fazlasını istio o yüzden birden yükleme yapmamak lazım.bide sürekli yapmak zorundayız eğer spor sevmiosaniz hiç bulasmayin zaten kilo vermede asıl etken beslenme diolar

Anladim,belki sıkılaşmaya yarımcı olur diye düşünmüştüm

Kızlar merhaba aranıza katılmak istiyorum ancak spor yapabileçek zamanim yok şu an tavsiyeleriniz nelerdir :)

Kosudan dönerken Kandil simidi aldım sabah yicem,sporun güzel tarafı insan kiyamio işte harcadığı emeğe

Kızlar merhaba aranıza katılmak istiyorum ancak spor yapabileçek zamanim yok şu an tavsiyeleriniz nelerdir :)
Tatlim bizde sayi biraz fazla oldugu icin gurubu kapattik kusura bakma

Oncelikle nekadar fazlaligin var,boyun kac bunlar onemli ve malesef spor olmadan kilo verilmesi daha zorlasiyor.Burda vakti olmayan arkadaslar evde spor yapiyorlar gunde 40 dk yeterli.

Simdi biz senin ne tur beslendigini bilmiyrouz ama bir kac oneri verebiliriz tabiki,

-kesinlikle paketlenmis uurn abur cubur yememek lazim.
-ekmegi ve karbonu azaltip protein ve sebze agirlikli beslenme.
-ogun atlamamalk lazim ama iki ogun yapilabilir sabah ve aksam.Ozelliklw kahvalti cok onemli mutlaka yapmak laizm.
-bol bol su icmek lazim ozellikle yaz aylarinda 2 litrenin altina dusmemek lazim

Bu ve buna benzer tavsiyeler.

Canım merhaba seve seve kabul ederdik seni aramıza ama kalabaliklastik ve birbirimizi daha iyi tanımak için alıma kapatalım dedik.Belli bı yontemimiz yok herkes kendi vücuduna uygun şeyler yapıo ama genel olarak paketli,hamurisi,kızartma tarzi gıdalari tuketmeden sağlıklı ve dengeli beslenmeye çalışıyoruz.

Canım yarın eksi görmesem de geçen hafta 53 den sonra 54 lere gelmiştim yine o gitti gibi bide cuma hastalancam bence pazara iyi bı eksi görürüm inşallah :)) sende eksi olacak gibi dimi
Pazara eksi gor de yarin skinti degil,ben bugun eksiydim(-300) canim sukur ama aksam gec yedim sabah tartilirsam arti cikmam ama sabit cikabilirim,bakalim bu hafta insallah seytanin bacagini kirarim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…