Ben kacirmisim gevherbanuyu insallah hemen gelir uzaklastikca daha kotu oluyor malesef.Kakao gelir o bizsiz durmaz:))Kakao yol yorgunu herhalde gevherbanu istikrar saglarsam doncem demişti en son
Bencede gıyabında konuşuoruz bakBen kacirmisim gevherbanuyu insallah hemen gelir uzaklastikca daha kotu oluyor malesef.Kakao gelir o bizsiz durmaz:))
allah kabul etsin canımKizlar oructum bugun ama sahur yapmadim,
Iftar:19.28 bir tabak kabak yemegi,bir kase cacik,bir parca haslanmis tavuk.
45 dk yuruyusumude yaptim kizlar
Canım için rahat olsun kas dinlenmesi ve yapılanması açısından doğru olan en az bı gün yapmamak ki sen 5 Miles yapiosun dinlenme yapman lazimkızlar bugün nöbetçi olduğumdan spor konusunda kendime tatil yapmayı düşünüyorum ama içim hiç rahat değil
diğer günler yapıcam sadece haftada bir yapmamayı düşünüyorum
Senin zaten hedef kilona bir sey kalmadi,kocisinde gelirse sen de giremessin arada durteriz seniBencede gıyabında konuşuoruz bakkakaovanilya nerdesin ne
Şahsen ben de hedefime ulassam da arada destek atmaya gelirim
Canim o kadar kasma kendini haftada iki gune kadar da yapilmamasi normal.kızlar bugün nöbetçi olduğumdan spor konusunda kendime tatil yapmayı düşünüyorum ama içim hiç rahat değil
diğer günler yapıcam sadece haftada bir yapmamayı düşünüyorum
Sagol bebegim:)allah kabul etsin canım
Canım ben bide temmuzda bir buçuk seneliğine yurtdışına gidiyorum ordan bile yetisirim size merak etmeyinSenin zaten hedef kilona bir sey kalmadi,kocisinde gelirse sen de giremessin arada durteriz seni
Is sebebiyle mi hangi ulke? yetisirsin kuzum ona suphemiz yok zaten:))Canım ben bide temmuzda bir buçuk seneliğine yurtdışına gidiyorum ordan bile yetisirim size merak etmeyin
Eşim orda zaten ben de ücretsiz izinle inşallah onun yanına, ABD orasi da beni çok urkutuo ete bile şeker surubu döken memleket inşallah kilo almamIs sebebiyle mi hangi ulke? yetisirsin kuzum ona suphemiz yok zaten:))
Himm vay canina dunyanin obur ucuna gidiyorsun,aile butunlugu herseyden onemli canim git tabi.Eşim orda zaten ben de ücretsiz izinle inşallah onun yanına, ABD orasi da beni çok urkutuo ete bile şeker surubu döken memleket inşallah kilo almam
Sen kilo almazşin canım.Eşim orda zaten ben de ücretsiz izinle inşallah onun yanına, ABD orasi da beni çok urkutuo ete bile şeker surubu döken memleket inşallah kilo almam
Ben de new york'ta yaşamıştım bir süre, ilk gittiğimde baya sağlıksız beslenmiştim gerçekten, pek evde yemek yapmadığımdan, hazır yemeklerden, ama sonra kendin pişirince seçip alabilirsin.Eşim orda zaten ben de ücretsiz izinle inşallah onun yanına, ABD orasi da beni çok urkutuo ete bile şeker surubu döken memleket inşallah kilo almam
Yaaa tecrübelerinden faydalanirim artık,BostonBen de new york'ta yaşamıştım bir süre, ilk gittiğimde baya sağlıksız beslenmiştim gerçekten, pek evde yemek yapmadığımdan, hazır yemeklerden, ama sonra kendin pişirince seçip alabilirsin.
sen ne tarafa gidiyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?