- 1 Eylül 2012
- 300
- 458
- 103
Bende bu ara ona gayret ediyorumKızlar saat 18:00 dan sonra birşey yememek gerekiyor o saatten sonra ne yersen bence kilo vermeni yavaşlatır
İyi olur canım inşallah bu yoğurt kürümüdür nedir onu yatmadan önce mi ne yiyorsun o benim kilo verimimi yavaşlatmıştı anladım ki ne olursa olsun 18:00 dan sonra birşey yemeyeceksin
Beni de zorluyor. Benim atıştırma huyum var ne yazık ki. Bi de şeker başlangıcı olduğu için o kadar uzın süreli açlık zorluyor.Herkesin farklı olabilir ama mesela ben öğle yemeği yiyince kilo veremiyorum
Sabah akşam tıka basa yiyorum ama kilo vermemde bir sakıncası olmuyor
Öyle yapıyorum,6 da yiyorum. Arkasından bol su tüketmeye çalışıyorum yatana kadarİyi olur canım inşallah bu yoğurt kürümüdür nedir onu yatmadan önce mi ne yiyorsun o benim kilo verimimi yavaşlatmıştı anladım ki ne olursa olsun 18:00 dan sonra birşey yemeyeceksin
Hayırlı kandiller canımGünaydın kızlar. Hayırlı kandiller dilerim. kahvaltım ;
Domates salatalık biber
KK tulum peyniri
3 dilim k. Ekmek
1 bardak çay (az şekerli)
3 siyah 3 yeşil zeytin
1 kivi
Bugün spor yok temizlik yapıcam.
Canım çok sporda kas yapar oda tartıda eksi göstermezBilgisi olan var mı;günlük en fazla ne kadar spor yapılmalı? Kilo vermeyi hızlandırır mı? Günde iki kere yapmak iyi mi yoksa kas mı yaptırır?
Aslında gerçekten tok tuttu. Diğerleri ile açıkiyordum.simit peynir cay 300-350 kaloriymis, eger oglene kadar tok tutarsa, cok fena degil kahvalti kalorisi olarak.
Kacamak yapacaksaniz kahvaltida yapin diyorlar zaten
Bulgur bana da yaramiyor malesefKızlar kilo vermemde bulgur yemememin de çok etkisi varmış içli köfteler bende şiskinlik yaptı hala geçmiyor
Sagol bebegim:)allah kabul etsin.
herkesin kandil hayirli alsun.
Abartmamissin canim,diyeti bozmaz bunlar.Malesef canım simit yeşil çay ve peynir yedim
Canim bence uygun olan en fazla bir saat ama ortalama 45 dk haftanin en az dort gunu spor yapilmasi cok daha iyi,cok yuklenip bir gunde bir saatten fazla spor yapmaya gerwk yok bence,onemli olan sureklilik.Bilgisi olan var mı;günlük en fazla ne kadar spor yapılmalı? Kilo vermeyi hızlandırır mı? Günde iki kere yapmak iyi mi yoksa kas mı yaptırır?
Iyi yapmissin canim zaten 5-6 saatten sonra bir seyler yemek lazim,leptin hormonu fazla salgilanmaz cunku.Kızlar sabah evden erken çıkmam gerekiyordu o yüzden 6.45 de kahvaltı yaptım 6 saate yakındır birşey yemedim o yüzden şimdi terbiyeli et çorbası ve kıymalı taze fasulye yedim ikisininde miktarı az
Toparladim sukur pazar makarnaya ragmen masallah iyiyim:)masal3487 canım nasıl toparladın mı tartıda eksi var mı
diyetısyenler oyle yapıyor zaten, ya hıc spor yapmayın, ya hafıf yuruyus dıye baslatıyorlarKızlar benim bi kuzenim 95 den 75 e düştü. Spor yapmadan. Doktor ona sporu bundan sonra yap hem vücudun sıkılasir hemde bundan sonra daha az verirsin. Hızını normalde verdiğin gibi etkiler demişti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?