Diyet/spor/saglik, hadiiii kizlarrr,hep beraber zayiflayalim

Önemli olan az da olsa devamlı yapmak
Yanlış hatırlamıyorsam 40 dk falan sonra yapılan sporun kalori yakımına faydası yokmuş M mirayhanim
Kadın doğum doktorum da dün bana aksam da yürüyüş yap dedi. Niye öyle oldu ki o zaman.yani sabah akşam dedi. Bu arada kızlar doktorum da farketti zayıflamışsın sen dedi) benden cok doktor hanım zayıflamamı istiyo galiba :)))

Kızlar merhaba nasılsınız. Ozledim sizi gercekten. Sanki daha oncemiz var gıbı bi bag oluştu. Bu topik kiloar gitse de kapanmasın :))
Kandil sebebiyle giremedim oruç davetler falan derken. Bi gun kayınvalidelerdeydik dün de eltimler bendeydi. Bugün ancak girebildim.

Bilmiyorum ki K kokunhuzurmus . Senin adına çok sevindim canım,çevredekilerden böyle şeyler duymak çok motive ediyo di mi

Benim de canım çok çekiyo irmik tatlısı. Balla iyi fikir ben de deniyim. :)

Gunaydin kizlar canim kahvalti etmek istemedi kahve iciyorum ama yumurta hasladim istemesem de yicem. Ben de bugun guzel bir eksi gordum, bayrama 5 hafta kaldi kizlar, kacamak yapmazsak 5-7 kg arasi verebiliriz bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…